دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی

دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی



سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت موادلازم لپه ۱/۴ پ استاک گوشت ۳ پ نمک و دانه فلفل سياه به مقدار …

#دلمه #لذیذ #پرطرفدار #از #کتاب #آشپزی #ایرانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت موادلازم لپه ۱/۴ پ استاک گوشت ۳ پ نمک و دانه فلفل سياه به مقدار …

[vid_tags]

8 Replies to “دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی”

  1. خانم مینایی عزیز تو تبریز به جای لپه بعضی ها عدس میریزن، برنج رو هم خیس خورده و خام میزنیم و فقط پیاز رو سرخ میکنیم. به جای گوشت از ته مونده های روغن دنبه که گفتین قدیم تنقلات بوده، میریزن، البته ریز میکنن.عالی میشه، من خودمم اینطوری درست میکنم.ولی دستور شما شیک و مجلسیه

  2. بانوی هنرمند در استان لرستان بجای لپه داخل دلمه از باقالی سبز و تازه استفاده می کنند و همین طور سبزی دلمه ی تازه، واقعا بی نظیر میشه طعمش، مرسی وسپاس

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *