دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی
سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت موادلازم لپه ۱/۴ پ استاک گوشت ۳ پ نمک و دانه فلفل سياه به مقدار …
#دلمه #لذیذ #پرطرفدار #از #کتاب #آشپزی #ایرانی
آشپزی
سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت موادلازم لپه ۱/۴ پ استاک گوشت ۳ پ نمک و دانه فلفل سياه به مقدار …
[vid_tags]
خانم مینایی عزیز تو تبریز به جای لپه بعضی ها عدس میریزن، برنج رو هم خیس خورده و خام میزنیم و فقط پیاز رو سرخ میکنیم. به جای گوشت از ته مونده های روغن دنبه که گفتین قدیم تنقلات بوده، میریزن، البته ریز میکنن.عالی میشه، من خودمم اینطوری درست میکنم.ولی دستور شما شیک و مجلسیه
ممنون از این آموزش خوب و زیبا و مختصر(که فقط دوربین روی کار بود)
بانوی هنرمند در استان لرستان بجای لپه داخل دلمه از باقالی سبز و تازه استفاده می کنند و همین طور سبزی دلمه ی تازه، واقعا بی نظیر میشه طعمش، مرسی وسپاس
بسیار عالی و سپاسگزار
عشق من خانوم مینایی فداش بشم❤️❤️❤️????
سپاس از شما ??? پیازی که استفاده کردین پیاز سفید بود ؟
ممنون ازتون ?
مثل همیشه عالی و حتما هم لذیذ خیلی ممنون وسپاسگزار