دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی

دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی



سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت موادلازم لپه ۱/۴ پ استاک گوشت ۳ پ نمک و دانه فلفل سياه به مقدار …

#دلمه #لذیذ #پرطرفدار #از #کتاب #آشپزی #ایرانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت موادلازم لپه ۱/۴ پ استاک گوشت ۳ پ نمک و دانه فلفل سياه به مقدار …

[vid_tags]


Posted

in

by

Tags:

Comments

8 responses to “دلمه لذیذ و پرطرفدار از کتاب آشپزی ایرانی”

  1. Zari Pour Avatar

    خانم مینایی عزیز تو تبریز به جای لپه بعضی ها عدس میریزن، برنج رو هم خیس خورده و خام میزنیم و فقط پیاز رو سرخ میکنیم. به جای گوشت از ته مونده های روغن دنبه که گفتین قدیم تنقلات بوده، میریزن، البته ریز میکنن.عالی میشه، من خودمم اینطوری درست میکنم.ولی دستور شما شیک و مجلسیه

  2. Taahere Tanha Avatar

    ممنون از این آموزش خوب و زیبا و مختصر(که فقط دوربین روی کار بود)

  3. مرجان Avatar

    بانوی هنرمند در استان لرستان بجای لپه داخل دلمه از باقالی سبز و تازه استفاده می کنند و همین طور سبزی دلمه ی تازه، واقعا بی نظیر میشه طعمش، مرسی وسپاس

  4. Sepideh Mansouri Avatar

    بسیار عالی و سپاسگزار

  5. Parisa Avatar

    عشق من خانوم مینایی فداش بشم❤️❤️❤️????

  6. Mina Khaani Avatar

    سپاس از شما ??? پیازی که استفاده کردین پیاز سفید بود ؟

  7. Healthy Foods Avatar

    ممنون ازتون ?

  8. کتی لندن Avatar

    مثل همیشه عالی و حتما هم لذیذ خیلی ممنون وسپاسگزار

Leave a Reply to Mina Khaani Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *