گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108

گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108



چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین گالانتین مرغ با سس مخصوص آشپزی با نیلوفر یک غذای لذیذ خوش رایحه و بسیار خوشرنگ … مزه را هم …

#گالانتین #مرغ #با #سس #مخصوص #ابتکاری #از #آشپزی #با #نیلوفر #مرغ #شکم #پرchicken #galantine #Episode108

خرید لمینت دندان

آشپزی

چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین گالانتین مرغ با سس مخصوص آشپزی با نیلوفر یک غذای لذیذ خوش رایحه و بسیار خوشرنگ … مزه را هم …

persian chicken,persian food,morghe shekam poor,iranian food,مرغ گالانتین,مرغ شکم پر مجلسی,مرغ مجلسی,مرغ,مرغ بریون,مرغ برای کریسمس,بوقلمون,chicken whole,tasty food,روش درست کردن مرغ,مرغ شکم پر خوشمزه,روش استخوان کشیدن مرغ کامل,غذاهای ایرانی,نیلوفر,آشپزی با نیلوفر,نیلوفر صحرا,غذا,غذای خوشمزه,آشپز,آشپزخونه

Comments

44 responses to “گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108”

  1. Mahin Hakimi Avatar

    نیلوفر خانم خواهش میکنم یک بار دیگر نان خامه‌ای را بگذارید. با تشکر

  2. Mahvash Ardalan Avatar

    درود..نیلوفر جان میشه شکر رو حذف یا خیلی خیلی کمترش کنیم.

  3. neda kord Avatar

    بسیار عالی ، خسته نباشید ??

  4. Fereshteh Taheri Avatar

    ممنون من عاشق غذاهی دومزه وشیرین هستم ،متشکر از توضیحات کاملتون.عالی بود خسته نباشید…????

  5. Morvarid Khanoom Avatar

    خیلی زحمت میکشی دست ات درد نکند.

  6. Neda Tavakolidastjerdi Avatar

    نیلوفر جان بی نظیر هستش دستتون طلا عالی بود یک دنیا ممنونم ???❤️??

  7. Kian Ekhtebar Avatar

    مرسي بسيار شيك البالوها چه شدند ومغز پرتقال ها چطور استفادهشوند.

  8. Cooking Time With Ali Avatar

    این غذا مناسبه کریسمسه دیگه درسته؟

  9. Cooking Time With Ali Avatar

    دقیقا دوسال پیش امروز ۱۹ دسامبر این ویدیو رو‌گذاشتید واینکه خیلی برای کریسمس غذای خوبیه

  10. Afagh Shahoveissi Avatar

    اگه مرغ را قبل از پرکندن اول با زعفران کاملا آغشته بشه وبعد کره بعد مواد را بریزید بهتر تر میشه گل بانوی هنرمند وخلاق ??????????

  11. Mihan*Ariyaee Avatar

    ????خیلی عالی و خوش سلیقه ….خیلی لذت بردم نیلوفرجون??♥️

  12. kiana Avatar

    وایی وایی چه کردی خانم کد بانو خداازتون رازی باشه و همیشه موفق باشید

  13. Zahra Avatar

    سلام بخدا امروز بفكر اين غذاء بودم جونم انكار در دلم بودي

  14. mozhgan f Avatar

    سلام نیلوفر جونم وقتتون به خیر ?یه دونه اید عزیزم عااااشقتونم ??????

  15. hope Rider Avatar

    نیلوفر جون امیدوارم خوب باشید دلتنگ غذاهای خوشمزتون هستم xoxo

  16. Nasren Qaemi Avatar

    درست كردم ، خوشمزه بود

  17. Mahvash Ardalan Avatar

    درود.نیلوفر جان میتونیم شکر نزنیم( چون طبع ورسپی غذا خانواده ما به سمت تندی ست باور کن به عمرم به غذا کشمش یا هویج پلو که ذره ای شکر میخواد نمیزنم ودرخونه ما اصلا خورده نمیشه

  18. Tahereh Bahariyan Avatar

    عالی بود…ممنون از لطفتون?

  19. رقیه عطوفی Avatar

    بسیار خوب توصیح میدن

  20. Sara Salari Avatar

    اگر ته سینی سیب زمینی حلقه شده یا فلفل دلمه ای یا پیاز حلقه شده بچینید امکان سوختن پوستش خیلی کم میش و یه دست برشته میش??

  21. yasmmin yasmmin Avatar

    سلام وخسته نباشید بسیارشیک ومجلسی میشه بفرمایید که چطور استخوان های مرغ رو درآوردین

  22. M G Avatar

    عالى! دستتون درد نكنه!

  23. sara b Avatar

    تازه دوباره اون قسمت رو دیدم و متوجه شدم گفتید اگر همه ی مواد رو نمکی و شور تهیه کردید به جای شهد از نمک و فلفل استفاده کنید من فکر کردم میشه مواد رو به همین صورت استفاده کرد و به جای مزه دار کردن با شهد با نمک و فلفل مزه دارکنیم که شیرین نباشه….

  24. sara b Avatar

    اگه به جای شربت نمک و فلفل استفاده بشه دیگه این مرغ شیرین نیست؟

  25. Niloofar Ebadi Avatar

    واقعا اشپزیتون حرف نداره..من اشپزهای زیادی دیدم ولی بدون تعارف میگم شما بهترین و ماهرترین بودین???

  26. Shafiqa Mohammadi Avatar

    Thanks for sharing this video with us ?‍??

  27. Sep Sharif Avatar

    با درود فراوان خدمت شما بانوی پنجه طلایی دو تا سوال از خدمتتون داشتم که متشکر میشم پاسخ بدهید اول اگر این مرغ با استخوان درست بشه چه اشکالی داره چون ویدیویی که استخوان‌های مرغ رو جدا میکنید دیدم و متاسفانه نه چاقوی تیزش رو دارم و نه دستی ماهر مثل شما رو و دوم سس آلبالو در ویدیو نشان نداده شده بود که در حین پختن روش ریختید یا بعد از پخت کامل مرغ به آن اضافه کردید ببخشید یک سوال مهم دیگه هم داشتم که آخرین ویدیویی که تهیه کردید چه نام دارد با سپاس از وقتی که میگذارید موفق و سربلند باشید

  28. sahar m Avatar

    واقعا مرسی دست مریزاد خیلی خوشم اومد سالم تندرست باشید

  29. fariba hagh Avatar

    با سلام خدمت شما نیلوفر جان عزیز،هر غذایی که شما تعلیم میدین نمیشه درستش نکرد.ممنون از وقتی که میزارین??❤?????????????

  30. Farahnaz Rahimi Avatar

    سلام نیلو فر خانم دست گل شما درد نکنه واقعا که اشپزی شما حرف نداره.
    چقدر باحوصله فراوان توضیحات را می گویید من از طرز اشپزی شما خیلی لذت می برم. من بیننده افغان شما هستم. به امید موفقیت های هر چه بهتر و بیشتر شما خواهر عزیزم هستم.

  31. Zahra Ahmadi Avatar

    شما تنهايي غذا ميخوريد ؟! ??

  32. Zahra Ahmadi Avatar

    مرسي از شما خانم نيلوفر جان ??

  33. shahin 1032 Avatar

    سلام از آموزشهای که می دهید خیلی ممنون همیشه سعی میکنم در زندگی استفاده کنم

  34. Shokoofeh Shahsavan Baghdadi Avatar

    سلام.
    وقت بخیر.
    چقدر شما با ادب هستید، و لفظ قلم صحبت می کنید…??
    واقعا سپاسگزارم که به بیننده ها احترام میزارید و ارزش قائلید؛ این خودش به تنهایی دنیا دنیا ارزش داره….???
    غذاهاتون که حرف نداره واقعا، اصولی و خوشمزه و خوش رنگ و لعاب.
    خدا قوت?

  35. Rabbani Ahadi Avatar

    دوست عزیز سابسگرایب کردم شماهم لطفا سابسگرایب کنید

  36. Farkhonde Farrokhi Avatar

    عالییییییییی ، واقعا هنرمند هستید??

  37. Fereshta Barekzai Avatar

    اين مرغ ديگه چه خواهد امد خام بو

  38. & shahkar & Avatar

    کاش مامان منم انقد واسه آشپزی وقت میذاشت ولی خودم عاشق هنر آشپزی هستم نیلوفر جون همیشه ویدیو هات رو دنبال میکنم تا مثل شما هنر مند قابلی بشم❤ میدونی که عاشقتم

  39. Zeynab Tavasoli Avatar

    برای تهیه این غذای لذیذ مهارت و تجربه لازم است، اگر مثل ویدیو نشد سرخورده نشید دوباره امتحان کنید

  40. arman Arian poor Avatar

    عزیزی بانو، دستتون درد نکنه

Leave a Reply to shahin 1032 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *