گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108
چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین گالانتین مرغ با سس مخصوص آشپزی با نیلوفر یک غذای لذیذ خوش رایحه و بسیار خوشرنگ … مزه را هم …
#گالانتین #مرغ #با #سس #مخصوص #ابتکاری #از #آشپزی #با #نیلوفر #مرغ #شکم #پرchicken #galantine #Episode108
آشپزی
چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین گالانتین مرغ با سس مخصوص آشپزی با نیلوفر یک غذای لذیذ خوش رایحه و بسیار خوشرنگ … مزه را هم …
persian chicken,persian food,morghe shekam poor,iranian food,مرغ گالانتین,مرغ شکم پر مجلسی,مرغ مجلسی,مرغ,مرغ بریون,مرغ برای کریسمس,بوقلمون,chicken whole,tasty food,روش درست کردن مرغ,مرغ شکم پر خوشمزه,روش استخوان کشیدن مرغ کامل,غذاهای ایرانی,نیلوفر,آشپزی با نیلوفر,نیلوفر صحرا,غذا,غذای خوشمزه,آشپز,آشپزخونه
نیلوفر خانم خواهش میکنم یک بار دیگر نان خامهای را بگذارید. با تشکر
درود..نیلوفر جان میشه شکر رو حذف یا خیلی خیلی کمترش کنیم.
Excellent ??
بسیار عالی ، خسته نباشید ??
ممنون من عاشق غذاهی دومزه وشیرین هستم ،متشکر از توضیحات کاملتون.عالی بود خسته نباشید…????
خیلی زحمت میکشی دست ات درد نکند.
نیلوفر جان بی نظیر هستش دستتون طلا عالی بود یک دنیا ممنونم ???❤️??
مرسي بسيار شيك البالوها چه شدند ومغز پرتقال ها چطور استفادهشوند.
این غذا مناسبه کریسمسه دیگه درسته؟
دقیقا دوسال پیش امروز ۱۹ دسامبر این ویدیو روگذاشتید واینکه خیلی برای کریسمس غذای خوبیه
اگه مرغ را قبل از پرکندن اول با زعفران کاملا آغشته بشه وبعد کره بعد مواد را بریزید بهتر تر میشه گل بانوی هنرمند وخلاق ??????????
????خیلی عالی و خوش سلیقه ….خیلی لذت بردم نیلوفرجون??♥️
وایی وایی چه کردی خانم کد بانو خداازتون رازی باشه و همیشه موفق باشید
سلام بخدا امروز بفكر اين غذاء بودم جونم انكار در دلم بودي
سلام نیلوفر جونم وقتتون به خیر ?یه دونه اید عزیزم عااااشقتونم ??????
نیلوفر جون امیدوارم خوب باشید دلتنگ غذاهای خوشمزتون هستم xoxo
درست كردم ، خوشمزه بود
درود.نیلوفر جان میتونیم شکر نزنیم( چون طبع ورسپی غذا خانواده ما به سمت تندی ست باور کن به عمرم به غذا کشمش یا هویج پلو که ذره ای شکر میخواد نمیزنم ودرخونه ما اصلا خورده نمیشه
چه جالب
یا
عالی بود…ممنون از لطفتون?
بسیار خوب توصیح میدن
اگر ته سینی سیب زمینی حلقه شده یا فلفل دلمه ای یا پیاز حلقه شده بچینید امکان سوختن پوستش خیلی کم میش و یه دست برشته میش??
سلام وخسته نباشید بسیارشیک ومجلسی میشه بفرمایید که چطور استخوان های مرغ رو درآوردین
دمت گرم
عالى! دستتون درد نكنه!
تازه دوباره اون قسمت رو دیدم و متوجه شدم گفتید اگر همه ی مواد رو نمکی و شور تهیه کردید به جای شهد از نمک و فلفل استفاده کنید من فکر کردم میشه مواد رو به همین صورت استفاده کرد و به جای مزه دار کردن با شهد با نمک و فلفل مزه دارکنیم که شیرین نباشه….
اگه به جای شربت نمک و فلفل استفاده بشه دیگه این مرغ شیرین نیست؟
واقعا اشپزیتون حرف نداره..من اشپزهای زیادی دیدم ولی بدون تعارف میگم شما بهترین و ماهرترین بودین???
Thanks for sharing this video with us ???
با درود فراوان خدمت شما بانوی پنجه طلایی دو تا سوال از خدمتتون داشتم که متشکر میشم پاسخ بدهید اول اگر این مرغ با استخوان درست بشه چه اشکالی داره چون ویدیویی که استخوانهای مرغ رو جدا میکنید دیدم و متاسفانه نه چاقوی تیزش رو دارم و نه دستی ماهر مثل شما رو و دوم سس آلبالو در ویدیو نشان نداده شده بود که در حین پختن روش ریختید یا بعد از پخت کامل مرغ به آن اضافه کردید ببخشید یک سوال مهم دیگه هم داشتم که آخرین ویدیویی که تهیه کردید چه نام دارد با سپاس از وقتی که میگذارید موفق و سربلند باشید
واقعا مرسی دست مریزاد خیلی خوشم اومد سالم تندرست باشید
با سلام خدمت شما نیلوفر جان عزیز،هر غذایی که شما تعلیم میدین نمیشه درستش نکرد.ممنون از وقتی که میزارین??❤?????????????
سلام نیلو فر خانم دست گل شما درد نکنه واقعا که اشپزی شما حرف نداره.
چقدر باحوصله فراوان توضیحات را می گویید من از طرز اشپزی شما خیلی لذت می برم. من بیننده افغان شما هستم. به امید موفقیت های هر چه بهتر و بیشتر شما خواهر عزیزم هستم.
شما تنهايي غذا ميخوريد ؟! ??
مرسي از شما خانم نيلوفر جان ??
سلام از آموزشهای که می دهید خیلی ممنون همیشه سعی میکنم در زندگی استفاده کنم
سلام.
وقت بخیر.
چقدر شما با ادب هستید، و لفظ قلم صحبت می کنید…??
واقعا سپاسگزارم که به بیننده ها احترام میزارید و ارزش قائلید؛ این خودش به تنهایی دنیا دنیا ارزش داره….???
غذاهاتون که حرف نداره واقعا، اصولی و خوشمزه و خوش رنگ و لعاب.
خدا قوت?
دوست عزیز سابسگرایب کردم شماهم لطفا سابسگرایب کنید
عالییییییییی ، واقعا هنرمند هستید??
اين مرغ ديگه چه خواهد امد خام بو
کاش مامان منم انقد واسه آشپزی وقت میذاشت ولی خودم عاشق هنر آشپزی هستم نیلوفر جون همیشه ویدیو هات رو دنبال میکنم تا مثل شما هنر مند قابلی بشم❤ میدونی که عاشقتم
برای تهیه این غذای لذیذ مهارت و تجربه لازم است، اگر مثل ویدیو نشد سرخورده نشید دوباره امتحان کنید
عزیزی بانو، دستتون درد نکنه