گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108

گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108



چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین گالانتین مرغ با سس مخصوص آشپزی با نیلوفر یک غذای لذیذ خوش رایحه و بسیار خوشرنگ … مزه را هم …

#گالانتین #مرغ #با #سس #مخصوص #ابتکاری #از #آشپزی #با #نیلوفر #مرغ #شکم #پرchicken #galantine #Episode108

خرید لمینت دندان

آشپزی

چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین گالانتین مرغ با سس مخصوص آشپزی با نیلوفر یک غذای لذیذ خوش رایحه و بسیار خوشرنگ … مزه را هم …

persian chicken,persian food,morghe shekam poor,iranian food,مرغ گالانتین,مرغ شکم پر مجلسی,مرغ مجلسی,مرغ,مرغ بریون,مرغ برای کریسمس,بوقلمون,chicken whole,tasty food,روش درست کردن مرغ,مرغ شکم پر خوشمزه,روش استخوان کشیدن مرغ کامل,غذاهای ایرانی,نیلوفر,آشپزی با نیلوفر,نیلوفر صحرا,غذا,غذای خوشمزه,آشپز,آشپزخونه

44 Replies to “گالانتین مرغ با سس مخصوص و ابتکاری از آشپزی با نیلوفر، مرغ شکم پرchicken galantine _ Episode_108”

  1. اگه مرغ را قبل از پرکندن اول با زعفران کاملا آغشته بشه وبعد کره بعد مواد را بریزید بهتر تر میشه گل بانوی هنرمند وخلاق ??????????

  2. درود.نیلوفر جان میتونیم شکر نزنیم( چون طبع ورسپی غذا خانواده ما به سمت تندی ست باور کن به عمرم به غذا کشمش یا هویج پلو که ذره ای شکر میخواد نمیزنم ودرخونه ما اصلا خورده نمیشه

  3. اگر ته سینی سیب زمینی حلقه شده یا فلفل دلمه ای یا پیاز حلقه شده بچینید امکان سوختن پوستش خیلی کم میش و یه دست برشته میش??

  4. تازه دوباره اون قسمت رو دیدم و متوجه شدم گفتید اگر همه ی مواد رو نمکی و شور تهیه کردید به جای شهد از نمک و فلفل استفاده کنید من فکر کردم میشه مواد رو به همین صورت استفاده کرد و به جای مزه دار کردن با شهد با نمک و فلفل مزه دارکنیم که شیرین نباشه….

  5. با درود فراوان خدمت شما بانوی پنجه طلایی دو تا سوال از خدمتتون داشتم که متشکر میشم پاسخ بدهید اول اگر این مرغ با استخوان درست بشه چه اشکالی داره چون ویدیویی که استخوان‌های مرغ رو جدا میکنید دیدم و متاسفانه نه چاقوی تیزش رو دارم و نه دستی ماهر مثل شما رو و دوم سس آلبالو در ویدیو نشان نداده شده بود که در حین پختن روش ریختید یا بعد از پخت کامل مرغ به آن اضافه کردید ببخشید یک سوال مهم دیگه هم داشتم که آخرین ویدیویی که تهیه کردید چه نام دارد با سپاس از وقتی که میگذارید موفق و سربلند باشید

  6. با سلام خدمت شما نیلوفر جان عزیز،هر غذایی که شما تعلیم میدین نمیشه درستش نکرد.ممنون از وقتی که میزارین??❤?????????????

  7. سلام نیلو فر خانم دست گل شما درد نکنه واقعا که اشپزی شما حرف نداره.
    چقدر باحوصله فراوان توضیحات را می گویید من از طرز اشپزی شما خیلی لذت می برم. من بیننده افغان شما هستم. به امید موفقیت های هر چه بهتر و بیشتر شما خواهر عزیزم هستم.

  8. سلام.
    وقت بخیر.
    چقدر شما با ادب هستید، و لفظ قلم صحبت می کنید…??
    واقعا سپاسگزارم که به بیننده ها احترام میزارید و ارزش قائلید؛ این خودش به تنهایی دنیا دنیا ارزش داره….???
    غذاهاتون که حرف نداره واقعا، اصولی و خوشمزه و خوش رنگ و لعاب.
    خدا قوت?

  9. کاش مامان منم انقد واسه آشپزی وقت میذاشت ولی خودم عاشق هنر آشپزی هستم نیلوفر جون همیشه ویدیو هات رو دنبال میکنم تا مثل شما هنر مند قابلی بشم❤ میدونی که عاشقتم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *