کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ،باطعمی دلپذیر با تزئین پودر نارگیل وپسته باآشپزخانه فریبا Baklava Cake

کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ،باطعمی دلپذیر با تزئین پودر نارگیل وپسته باآشپزخانه فریبا Baklava Cake



خوشمزه ترین کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ولطیف،باعطروطعمی دلپذیر وذکرتمام نکات ریزآن باآشپزخانه فریبا Sugar 2 cups Flour 2 cups Yogurt 1 cup Oil 1 cup …

#کیک #باقلوابینهایت #خوشمزه #باطعمی #دلپذیر #با #تزئین #پودر #نارگیل #وپسته #باآشپزخانه #فریبا #Baklava #Cake

خرید لمینت دندان

خوشمزه

خوشمزه ترین کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ولطیف،باعطروطعمی دلپذیر وذکرتمام نکات ریزآن باآشپزخانه فریبا Sugar 2 cups Flour 2 cups Yogurt 1 cup Oil 1 cup …

cake,baklava,baghlava,baqlava,baklava cake,sponge cake,simple,easy recipe,recipe,homemade,lifehack,food,dessert,iranian,irani,iran,iranian food,persian,persian food,iranian dessert,delicious,traditional,کیک باقلوا,کیک,باقلوا,رسپی,آسان,خوشمزه,دسر ایرانی,دسر,ایرانی,سنتی,غذای ایرانی,غذا,دسر خانگی,مامانپز

Comments

20 responses to “کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ،باطعمی دلپذیر با تزئین پودر نارگیل وپسته باآشپزخانه فریبا Baklava Cake”

  1. Carina Scholz Avatar

    ممنون من این کیک رو طبق دستور شما مو به مو درست کردم تنها تفاوتی که داشت کیک من اصلا پف نکرد ممنون میشم اگه دلیلش رو بگید

  2. Laleh Hassani Avatar

    مرسی ازآموزش عالیتونون ، من دقیقا همه موارد رو رعایت کردم، خیلی طعمش خوب شد ولی انسجام کافی رو نداشت و خورد میشه. فکر میکنید اشتباهم چیه؟

  3. Shnokurdistan Shno Avatar

    سلام فریبا جان، میشە بە جای ماست از شیر استفادە کنیم؟ کیکمون خراب نمیشە؟

  4. Servina Shargi Avatar

    کاراتون خیلی قشنگه
    کاش حجابتونم تو ویدیوهاتون رعایت کنید
    ??

  5. Jamileh Dehdari Avatar

    شاهکاری شاهکار ،،، من آشپز سنتی خوبی هستم ک شما رو تحسین میکنم

  6. Roya Nemati Avatar

    سلام فریبا خانم خسته نباشید من امروز این کیک باقلوا رو برا چندمین بار درست کردم البته این دفعه برای دوستای همسرم که آلمانی هستن و قبلا از این کیک خورده بودن البته به درخواست خودشون بی نهایت سپاسگزارم خلاصه کیک باقلوای شما پیش آلمانیها هم محبوب شده ممنونم ???

  7. Masoumeh Hazeghi Avatar

    ممنون خیلی عالی بود

  8. Nasrin Abbasi Avatar

    وای فریبا جونم چه مردی عالی وبینظیردست گلت درد نکنه رفتم که همین الان درستش کنم ممنون عزیزم لایک ۳۳۶۰??????❤️??

  9. Hasniya Jafari Avatar

    عالی دستا درست??????????????

  10. ah b Avatar

    سلام خسته نباشید بانو فریبا دستت درد نکند انشاءالا همیشه شاد وتندرست باشید خانواده خیر شما را وشما هم خیر خانواده ببینید..

  11. r Avatar

    سلام فریبا خانوم ممنون از آموزش های خوبتون ٬برای این کیک میتونیم بجای ماست از شیر استفاده کنیم ؟

  12. @Rohina Avatar

    بدون ماست هم میشه؟

  13. محمدحسن یوسفی Avatar

    بسیار عالی سپاس

  14. Koroosh Khosravi Avatar

    سپاسگزارم از برنامه های خوبتون من این کیک رو آماده کردم واقعا خوشمزه شد .

  15. Mozhgan Habibvand Avatar

    با عرض ادب،
    می تونم بجای آرد معمولی از آرد بادام استفاده کنم؟
    ممنون میشم که جواب بدید

  16. Messenger of peace Avatar

    زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم

  17. Maryam Shahkarami Avatar

    درود بر شما فریبا جان کیک باقلوا رو درست کردم هم خودم ودیگران خیلی دوست داشتیم بی نظیری

  18. تولدی دوباره Avatar

    هم خودت زیبایی هم طرز آموزشت زیباست ⚘

  19. Shi fl Avatar

    Kheili khoob ?

  20. Zahra Mansouri Avatar

    خیلی خوب آموزش می دین ممنون از زحمات شما???

Leave a Reply to Maryam Shahkarami Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *