کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ،باطعمی دلپذیر با تزئین پودر نارگیل وپسته باآشپزخانه فریبا Baklava Cake
خوشمزه ترین کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ولطیف،باعطروطعمی دلپذیر وذکرتمام نکات ریزآن باآشپزخانه فریبا Sugar 2 cups Flour 2 cups Yogurt 1 cup Oil 1 cup …
#کیک #باقلوابینهایت #خوشمزه #باطعمی #دلپذیر #با #تزئین #پودر #نارگیل #وپسته #باآشپزخانه #فریبا #Baklava #Cake
خوشمزه
خوشمزه ترین کیک باقلوا،بینهایت خوشمزه ولطیف،باعطروطعمی دلپذیر وذکرتمام نکات ریزآن باآشپزخانه فریبا Sugar 2 cups Flour 2 cups Yogurt 1 cup Oil 1 cup …
cake,baklava,baghlava,baqlava,baklava cake,sponge cake,simple,easy recipe,recipe,homemade,lifehack,food,dessert,iranian,irani,iran,iranian food,persian,persian food,iranian dessert,delicious,traditional,کیک باقلوا,کیک,باقلوا,رسپی,آسان,خوشمزه,دسر ایرانی,دسر,ایرانی,سنتی,غذای ایرانی,غذا,دسر خانگی,مامانپز
ممنون من این کیک رو طبق دستور شما مو به مو درست کردم تنها تفاوتی که داشت کیک من اصلا پف نکرد ممنون میشم اگه دلیلش رو بگید
مرسی ازآموزش عالیتونون ، من دقیقا همه موارد رو رعایت کردم، خیلی طعمش خوب شد ولی انسجام کافی رو نداشت و خورد میشه. فکر میکنید اشتباهم چیه؟
سلام فریبا جان، میشە بە جای ماست از شیر استفادە کنیم؟ کیکمون خراب نمیشە؟
کاراتون خیلی قشنگه
کاش حجابتونم تو ویدیوهاتون رعایت کنید
??
شاهکاری شاهکار ،،، من آشپز سنتی خوبی هستم ک شما رو تحسین میکنم
سلام فریبا خانم خسته نباشید من امروز این کیک باقلوا رو برا چندمین بار درست کردم البته این دفعه برای دوستای همسرم که آلمانی هستن و قبلا از این کیک خورده بودن البته به درخواست خودشون بی نهایت سپاسگزارم خلاصه کیک باقلوای شما پیش آلمانیها هم محبوب شده ممنونم ???
ممنون خیلی عالی بود
وای فریبا جونم چه مردی عالی وبینظیردست گلت درد نکنه رفتم که همین الان درستش کنم ممنون عزیزم لایک ۳۳۶۰??????❤️??
عالی دستا درست??????????????
سلام خسته نباشید بانو فریبا دستت درد نکند انشاءالا همیشه شاد وتندرست باشید خانواده خیر شما را وشما هم خیر خانواده ببینید..
سلام فریبا خانوم ممنون از آموزش های خوبتون ٬برای این کیک میتونیم بجای ماست از شیر استفاده کنیم ؟
بدون ماست هم میشه؟
بسیار عالی سپاس
سپاسگزارم از برنامه های خوبتون من این کیک رو آماده کردم واقعا خوشمزه شد .
با عرض ادب،
می تونم بجای آرد معمولی از آرد بادام استفاده کنم؟
ممنون میشم که جواب بدید
زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم
درود بر شما فریبا جان کیک باقلوا رو درست کردم هم خودم ودیگران خیلی دوست داشتیم بی نظیری
هم خودت زیبایی هم طرز آموزشت زیباست ⚘
Kheili khoob ?
خیلی خوب آموزش می دین ممنون از زحمات شما???