طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی



سلام عزیزان ❤️ . آموزش قیمه برای چهار نفر گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم لپه ۱۰۰ گرم تا ۱۲۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ …

#طرز #تهیه #قیمه #مجلسی #نکات #طلایی #آشپزی #غذای #خوشمزه #ایرانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام عزیزان ❤️ . آموزش قیمه برای چهار نفر گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم لپه ۱۰۰ گرم تا ۱۲۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه قیمه,طرز تهیه قیمه جوادجوادی,طرز تهیه قیمه مجلسی,طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه قیمه پلو,طرز تهیه قیمه خوشمزه,طرز تهیه قیمه با گوشت گوسفندی,طرز تهیه قیمه نذری,نکات طلایی آشپزی,نکات طلایی آشپزی ایرانی,آموزش قیمه,آموزش قیمه مجلسی,آموزش خورشت قیمه,خورشت قیمه,خورشت قیمه جوادجوادی,خورشت قیمه نواب ابراهیمی,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی حرفه ای,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,خوشمزه

Comments

47 responses to “طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    همیشه اوایل عروسیم فکر میکردم قیمه و قرمه سبزی خیلی سخته?و فکر میکردم اگه درست کنم خوشمزه نمیشه….

    ولی به مرور زمان یاد گرفتم هر غذایی که با عشق و علاقه درست بشه نه سخته نه بدمزه?

    برای همینه همیشه معتقدم عشق رو چاشنی غذاهاتون‌کنید عااالی میشه?❤️?

  2. fatemeh golban Avatar

    نرگس جان ممنون از اموزش عالیتون و انرژی که ازتون گرفتم فقط یه سوال میزان لیمو و لپه را به تعداد نفرات بگید ?❤??

  3. Rehanah Mosawi Avatar

    لماذا لا توجد ترجمه عربيه فوريه

  4. (the master) 《Bera》 Avatar

    مرسی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ با آرزوی سلامتی امیدوارم همیشه موفق باشی سلامت باشی ??????????

  5. Marzieh Rezaei Avatar

    بسیار عالی بانوی عزیز ایرانی✌✌✌

  6. Sepideh Mansouri Avatar

    با سلام و تشکر،میشه لطفا مارک غذاسازتون رو بفرمائید؟خیلی خوب پیاز رو نگینی کرد،جالب بود.

  7. Zahra Morakabatchiankar Avatar

    به به چه قیمه ای نوش جانتان افرین دختر باسلیقه و کدبانو❤️❤️❤️?????????????????????

  8. Maryam Torshabi Avatar

    چیقد قشنگ میحرفین شما ??

  9. Abolfas Ghorbani Avatar

    ماشالله خانم باسلیقه اجب خورشتی ????????????

  10. Erfan Kurdi Avatar

    همیشه غذایی که با عشق برای خانواده پخته میشه خیلی خوش مزه میشه
    موفق باشید ✌️

  11. ᴍᴏᴊᴅᴇ Avatar

    وااااااای خیلی قشنگ شد? به

  12. ro ta Avatar

    هل تو لپه و گلاب یادم میمونه ..ممنون نوش جان همگی

  13. Mum Avatar

    ???????????????☘️????

  14. Sarahبا سپاس از شما Radmard Avatar

    ???????عالى شوهر من مشهدى هست وعاشق خورش قيمه فقط هم قيمه مادر بزرگ در مشهد كه سالهاست فوت كرده قيمه من را انداختنى نام گذارى كرده اشكالى هم نداره روح مادر بزرگش هم شاد غذاها مادر بزرگها خاطره انگيز شده ❤️ يادشان گرامى نرگس جان خسته نباشيد مشوق خانم برادرت شدى فكر ميكنم احتياج ب تجربه بيشترى دارند هر گردى گردو نيست ????سدى

  15. Zadk Zadk Avatar

    فکرکنم در آشپزخانه تون پیشبند آشپزی ندارید؟ برای جلوگیری از بوگرفتن ازغذاها و جلوگیری از هرلکه روغن به لباسهایتان وغیره لطفا. تشکرو دستتان درد نکنه برای دادن درس هنر آشپزی غذاهای لذیذ ایرانی. خدا دوستتان دارد بنام عیسی مسیح مقدس برایتان دعا برکات دارم. آمین???

  16. mina majed Avatar

    دستت طلا . دست گلت درد نکنه ..از بین تمام ویدئو های تو یوتیوب من فقط عاشق شما شدم. ??خیلی خانم و دوست داشتنی هستید و خیلی شیرین و خوب و مختصر توضیح می‌دهید. برعکس بقیه . واقعا گلی و دستت درد نکنه ?????

  17. dorna barkhordari Avatar

    نرگس جون‌ خونه شما من را یاد گذشته میندازه چقدر کیف میکنم ??؛ سلامت باشی ?

  18. dragonslayer19922 Avatar

    با سلام نرگس خانوم عزیز بازم مرسی از طبیعت زیبا خدای من وقتی میوه ها رو سر درخت دیدم ذوق زده شدم و اماامشب چند نفر از دوستانم اومدن دیدار مادرم و تصمیم گرفتیم قیمه بپزیم و کی بهتراز نرگس بانو یه سثوال لطفا بگین شما برای قیمه از کدوم قسمت گوشت گوسفندی استفاده میکنید به مامان بزرگوار خیلی سلام منو بگید مرسی

  19. tahereh mazdabadi Avatar

    نوش جان .مرسی …از رنگ و رخش معلومه چه غذای خوشمزه ای شده

  20. Sharif Hassani Avatar

    درود اگه بجای روب گرجه اضافه کنم مشکل نیست؟؟ توی قيمه

  21. Mahtab Hemati Avatar

    سلام . خیلی عالی بود نوش جونتون .
    من هرموقع قیمه درست میکنم ، با اینکه شعله شو خیلی کم میکنم ولی آبش جمع میشه .
    شما چیکار کردید که آبش جمع نشد و غلیظ هم شد؟

  22. Sahar Kh.m Avatar

    به به چه قیمه ای شده?نوش جان

  23. elham ghkh Avatar

    خيلي خوب توضيح ميدين

  24. Melehat Momeni Avatar

    خیلی زیبا دست شما درد نکنه ???‍♀️

  25. انسانیت حقیقت گمشده Avatar

    باسلام.خسته نباشید.
    یک سوال داشتم گوسفندی که قبل از ذبح پیاز خورده و گوشتش به شدت بو و طعم تند پیاز داره چطوری این طعم و بوی بد گوشت را ازبین ببریم.@

  26. SEDIGHEH NASRI Avatar

    نرگس جان سلام عزیزم ، فدات بشم صبح براتون کامنت گذاشتم که میخوام به روش شما قیمه رو بپزم نگم براتون که عالی شد خورشتم اونقدر خوشمزه شده بود و عالی واقعا ممنون ازتون که نکته هاتون برای اشپزی عالی . ایشالله همیشه سلامت و تندرست باشید و همیشه برای ما ویدئو بزارید پر از اشپزی های عالی ?????????
    نسرین لندن??

  27. نرگس رحیمی Avatar

    مرسی خیلی دلنشین بود
    نرگس از شیراز

  28. Mohsen Sobhi Avatar

    بايد رب گوجه یا پوره گوجه با گوشت و روغن تفت داد نه جدا گانه در ضمن زعفران و لیمو را در نیم ساعت آخر اضافه میکنن هم هیئت و هم رشتوران همین کار رو میکنن

  29. SEDIGHEH NASRI Avatar

    نرگس جان داخل انگلیس خیلی توصیه میشه که از نمک صورتی استفاده کنید نمیدونم اطلاع دارید اینجا هر چیزی که مربوط به مواد غذایی هست که وارد بخواد بشه نظارت میکنن برای ورودش به انگلیس ، ایشالله که مفید باشه عزیزم براتون. نسرین

  30. SEDIGHEH NASRI Avatar

    سلام نرگس جون عزیزم، من امروز به روش شما قیمه پختم ایشالله که خوشمزه میشه فقط عزیزم میشه بگید تایمها چقدر باید باشه برای پختن مواد که جدا از هم میپزیم

  31. Afghan Nanchiko افغان نانچکو Avatar

    Nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️

  32. Reza Oir Avatar

    لطفا کشک و بادمجون هم اموزش بدین ..ممنون

  33. Reza Oir Avatar

    به به ..عالی ?

  34. Reza Amini Avatar

    عالی بود ❤??

  35. Jahangir Zadeh Avatar

    That is Lime not Lemon !!

  36. Alexbank240 Avatar

    به به! نوش جان !?????

  37. Pars Land Avatar

    Every time I make turn out yummy! I love gheimeh
    Thx

  38. A. Sehari Avatar

    من خیلی قیمه دوست دارم .
    معلومه عالی شده .

  39. Narges Yousefi Avatar

    چقدر ایرانی ها و پاکستانی ها دال زیاد میخوره من ازینا خوردم ولی از دالش خوشم نمیاد اصلا خوش مزه نیست

  40. Parvin A Avatar

    به به عا لیه??

Leave a Reply to Sarahبا سپاس از شما Radmard Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *