طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی
سلام عزیزان ❤️ . آموزش قیمه برای چهار نفر گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم لپه ۱۰۰ گرم تا ۱۲۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ …
#طرز #تهیه #قیمه #مجلسی #نکات #طلایی #آشپزی #غذای #خوشمزه #ایرانی
آشپزی
سلام عزیزان ❤️ . آموزش قیمه برای چهار نفر گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم لپه ۱۰۰ گرم تا ۱۲۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ …
آشپزی با نرگس,طرز تهیه قیمه,طرز تهیه قیمه جوادجوادی,طرز تهیه قیمه مجلسی,طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه قیمه پلو,طرز تهیه قیمه خوشمزه,طرز تهیه قیمه با گوشت گوسفندی,طرز تهیه قیمه نذری,نکات طلایی آشپزی,نکات طلایی آشپزی ایرانی,آموزش قیمه,آموزش قیمه مجلسی,آموزش خورشت قیمه,خورشت قیمه,خورشت قیمه جوادجوادی,خورشت قیمه نواب ابراهیمی,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی حرفه ای,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,خوشمزه
همیشه اوایل عروسیم فکر میکردم قیمه و قرمه سبزی خیلی سخته?و فکر میکردم اگه درست کنم خوشمزه نمیشه….
ولی به مرور زمان یاد گرفتم هر غذایی که با عشق و علاقه درست بشه نه سخته نه بدمزه?
برای همینه همیشه معتقدم عشق رو چاشنی غذاهاتونکنید عااالی میشه?❤️?
نرگس جان ممنون از اموزش عالیتون و انرژی که ازتون گرفتم فقط یه سوال میزان لیمو و لپه را به تعداد نفرات بگید ?❤??
مرسی تشکر
عالی
لماذا لا توجد ترجمه عربيه فوريه
مرسی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ با آرزوی سلامتی امیدوارم همیشه موفق باشی سلامت باشی ??????????
بسیار عالی بانوی عزیز ایرانی✌✌✌
عالی
با سلام و تشکر،میشه لطفا مارک غذاسازتون رو بفرمائید؟خیلی خوب پیاز رو نگینی کرد،جالب بود.
به به چه قیمه ای نوش جانتان افرین دختر باسلیقه و کدبانو❤️❤️❤️?????????????????????
چیقد قشنگ میحرفین شما ??
ماشالله خانم باسلیقه اجب خورشتی ????????????
همیشه غذایی که با عشق برای خانواده پخته میشه خیلی خوش مزه میشه
موفق باشید ✌️
وااااااای خیلی قشنگ شد? به
هل تو لپه و گلاب یادم میمونه ..ممنون نوش جان همگی
???????????????☘️????
??❤
???????عالى شوهر من مشهدى هست وعاشق خورش قيمه فقط هم قيمه مادر بزرگ در مشهد كه سالهاست فوت كرده قيمه من را انداختنى نام گذارى كرده اشكالى هم نداره روح مادر بزرگش هم شاد غذاها مادر بزرگها خاطره انگيز شده ❤️ يادشان گرامى نرگس جان خسته نباشيد مشوق خانم برادرت شدى فكر ميكنم احتياج ب تجربه بيشترى دارند هر گردى گردو نيست ????سدى
فکرکنم در آشپزخانه تون پیشبند آشپزی ندارید؟ برای جلوگیری از بوگرفتن ازغذاها و جلوگیری از هرلکه روغن به لباسهایتان وغیره لطفا. تشکرو دستتان درد نکنه برای دادن درس هنر آشپزی غذاهای لذیذ ایرانی. خدا دوستتان دارد بنام عیسی مسیح مقدس برایتان دعا برکات دارم. آمین???
دستت طلا . دست گلت درد نکنه ..از بین تمام ویدئو های تو یوتیوب من فقط عاشق شما شدم. ??خیلی خانم و دوست داشتنی هستید و خیلی شیرین و خوب و مختصر توضیح میدهید. برعکس بقیه . واقعا گلی و دستت درد نکنه ?????
نرگس جون خونه شما من را یاد گذشته میندازه چقدر کیف میکنم ??؛ سلامت باشی ?
با سلام نرگس خانوم عزیز بازم مرسی از طبیعت زیبا خدای من وقتی میوه ها رو سر درخت دیدم ذوق زده شدم و اماامشب چند نفر از دوستانم اومدن دیدار مادرم و تصمیم گرفتیم قیمه بپزیم و کی بهتراز نرگس بانو یه سثوال لطفا بگین شما برای قیمه از کدوم قسمت گوشت گوسفندی استفاده میکنید به مامان بزرگوار خیلی سلام منو بگید مرسی
نوش جان .مرسی …از رنگ و رخش معلومه چه غذای خوشمزه ای شده
درود اگه بجای روب گرجه اضافه کنم مشکل نیست؟؟ توی قيمه
سلام . خیلی عالی بود نوش جونتون .
من هرموقع قیمه درست میکنم ، با اینکه شعله شو خیلی کم میکنم ولی آبش جمع میشه .
شما چیکار کردید که آبش جمع نشد و غلیظ هم شد؟
به به چه قیمه ای شده?نوش جان
عالی بود
خيلي خوب توضيح ميدين
خیلی زیبا دست شما درد نکنه ???♀️
باسلام.خسته نباشید.
یک سوال داشتم گوسفندی که قبل از ذبح پیاز خورده و گوشتش به شدت بو و طعم تند پیاز داره چطوری این طعم و بوی بد گوشت را ازبین ببریم.@
مرسی
نرگس جان سلام عزیزم ، فدات بشم صبح براتون کامنت گذاشتم که میخوام به روش شما قیمه رو بپزم نگم براتون که عالی شد خورشتم اونقدر خوشمزه شده بود و عالی واقعا ممنون ازتون که نکته هاتون برای اشپزی عالی . ایشالله همیشه سلامت و تندرست باشید و همیشه برای ما ویدئو بزارید پر از اشپزی های عالی ?????????
نسرین لندن??
مرسی خیلی دلنشین بود
نرگس از شیراز
بايد رب گوجه یا پوره گوجه با گوشت و روغن تفت داد نه جدا گانه در ضمن زعفران و لیمو را در نیم ساعت آخر اضافه میکنن هم هیئت و هم رشتوران همین کار رو میکنن
نرگس جان داخل انگلیس خیلی توصیه میشه که از نمک صورتی استفاده کنید نمیدونم اطلاع دارید اینجا هر چیزی که مربوط به مواد غذایی هست که وارد بخواد بشه نظارت میکنن برای ورودش به انگلیس ، ایشالله که مفید باشه عزیزم براتون. نسرین
سلام نرگس جون عزیزم، من امروز به روش شما قیمه پختم ایشالله که خوشمزه میشه فقط عزیزم میشه بگید تایمها چقدر باید باشه برای پختن مواد که جدا از هم میپزیم
Nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️❤️ nice ❤️❤️
لطفا کشک و بادمجون هم اموزش بدین ..ممنون
به به ..عالی ?
??????
عالی بود ❤??
That is Lime not Lemon !!
به به! نوش جان !?????
Every time I make turn out yummy! I love gheimeh
Thx
من خیلی قیمه دوست دارم .
معلومه عالی شده .
چقدر ایرانی ها و پاکستانی ها دال زیاد میخوره من ازینا خوردم ولی از دالش خوشم نمیاد اصلا خوش مزه نیست
به به عا لیه??