طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی



سلام عزیزان ❤️ . آموزش قیمه برای چهار نفر گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم لپه ۱۰۰ گرم تا ۱۲۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ …

#طرز #تهیه #قیمه #مجلسی #نکات #طلایی #آشپزی #غذای #خوشمزه #ایرانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام عزیزان ❤️ . آموزش قیمه برای چهار نفر گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم لپه ۱۰۰ گرم تا ۱۲۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه قیمه,طرز تهیه قیمه جوادجوادی,طرز تهیه قیمه مجلسی,طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه قیمه پلو,طرز تهیه قیمه خوشمزه,طرز تهیه قیمه با گوشت گوسفندی,طرز تهیه قیمه نذری,نکات طلایی آشپزی,نکات طلایی آشپزی ایرانی,آموزش قیمه,آموزش قیمه مجلسی,آموزش خورشت قیمه,خورشت قیمه,خورشت قیمه جوادجوادی,خورشت قیمه نواب ابراهیمی,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی حرفه ای,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,خوشمزه

47 Replies to “طرز تهیه قیمه مجلسی ، نکات طلایی آشپزی ، غذای خوشمزه ایرانی”

  1. همیشه اوایل عروسیم فکر میکردم قیمه و قرمه سبزی خیلی سخته?و فکر میکردم اگه درست کنم خوشمزه نمیشه….

    ولی به مرور زمان یاد گرفتم هر غذایی که با عشق و علاقه درست بشه نه سخته نه بدمزه?

    برای همینه همیشه معتقدم عشق رو چاشنی غذاهاتون‌کنید عااالی میشه?❤️?

  2. نرگس جان ممنون از اموزش عالیتون و انرژی که ازتون گرفتم فقط یه سوال میزان لیمو و لپه را به تعداد نفرات بگید ?❤??

  3. ???????عالى شوهر من مشهدى هست وعاشق خورش قيمه فقط هم قيمه مادر بزرگ در مشهد كه سالهاست فوت كرده قيمه من را انداختنى نام گذارى كرده اشكالى هم نداره روح مادر بزرگش هم شاد غذاها مادر بزرگها خاطره انگيز شده ❤️ يادشان گرامى نرگس جان خسته نباشيد مشوق خانم برادرت شدى فكر ميكنم احتياج ب تجربه بيشترى دارند هر گردى گردو نيست ????سدى

  4. فکرکنم در آشپزخانه تون پیشبند آشپزی ندارید؟ برای جلوگیری از بوگرفتن ازغذاها و جلوگیری از هرلکه روغن به لباسهایتان وغیره لطفا. تشکرو دستتان درد نکنه برای دادن درس هنر آشپزی غذاهای لذیذ ایرانی. خدا دوستتان دارد بنام عیسی مسیح مقدس برایتان دعا برکات دارم. آمین???

  5. دستت طلا . دست گلت درد نکنه ..از بین تمام ویدئو های تو یوتیوب من فقط عاشق شما شدم. ??خیلی خانم و دوست داشتنی هستید و خیلی شیرین و خوب و مختصر توضیح می‌دهید. برعکس بقیه . واقعا گلی و دستت درد نکنه ?????

  6. با سلام نرگس خانوم عزیز بازم مرسی از طبیعت زیبا خدای من وقتی میوه ها رو سر درخت دیدم ذوق زده شدم و اماامشب چند نفر از دوستانم اومدن دیدار مادرم و تصمیم گرفتیم قیمه بپزیم و کی بهتراز نرگس بانو یه سثوال لطفا بگین شما برای قیمه از کدوم قسمت گوشت گوسفندی استفاده میکنید به مامان بزرگوار خیلی سلام منو بگید مرسی

  7. سلام . خیلی عالی بود نوش جونتون .
    من هرموقع قیمه درست میکنم ، با اینکه شعله شو خیلی کم میکنم ولی آبش جمع میشه .
    شما چیکار کردید که آبش جمع نشد و غلیظ هم شد؟

  8. باسلام.خسته نباشید.
    یک سوال داشتم گوسفندی که قبل از ذبح پیاز خورده و گوشتش به شدت بو و طعم تند پیاز داره چطوری این طعم و بوی بد گوشت را ازبین ببریم.@

  9. نرگس جان سلام عزیزم ، فدات بشم صبح براتون کامنت گذاشتم که میخوام به روش شما قیمه رو بپزم نگم براتون که عالی شد خورشتم اونقدر خوشمزه شده بود و عالی واقعا ممنون ازتون که نکته هاتون برای اشپزی عالی . ایشالله همیشه سلامت و تندرست باشید و همیشه برای ما ویدئو بزارید پر از اشپزی های عالی ?????????
    نسرین لندن??

  10. بايد رب گوجه یا پوره گوجه با گوشت و روغن تفت داد نه جدا گانه در ضمن زعفران و لیمو را در نیم ساعت آخر اضافه میکنن هم هیئت و هم رشتوران همین کار رو میکنن

  11. نرگس جان داخل انگلیس خیلی توصیه میشه که از نمک صورتی استفاده کنید نمیدونم اطلاع دارید اینجا هر چیزی که مربوط به مواد غذایی هست که وارد بخواد بشه نظارت میکنن برای ورودش به انگلیس ، ایشالله که مفید باشه عزیزم براتون. نسرین

  12. سلام نرگس جون عزیزم، من امروز به روش شما قیمه پختم ایشالله که خوشمزه میشه فقط عزیزم میشه بگید تایمها چقدر باید باشه برای پختن مواد که جدا از هم میپزیم

  13. چقدر ایرانی ها و پاکستانی ها دال زیاد میخوره من ازینا خوردم ولی از دالش خوشم نمیاد اصلا خوش مزه نیست

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *