طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی،بینهایت خوشمزه با تمامی فوت وفن های آن باآشپزخانه فریباHow to make Tahchin

طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی،بینهایت خوشمزه با تمامی فوت وفن های آن باآشپزخانه فریباHow to make Tahchin



بهترین و کاملترین دستور تهیه ته چین مرغ مجلسی،با تمام فوت و فن های آن،که تاکنون ندیده اید The Best Tahchin Recipe Ever #tahchin #tahchin_morgh #tahdig …

#طرزتهیه #ته #چین #مرغ #مجلسیبینهایت #خوشمزه #با #تمامی #فوت #وفن #های #آن #باآشپزخانه #فریباHow #Tahchin

خرید لمینت دندان

خوشمزه

بهترین و کاملترین دستور تهیه ته چین مرغ مجلسی،با تمام فوت و فن های آن،که تاکنون ندیده اید The Best Tahchin Recipe Ever #tahchin #tahchin_morgh #tahdig …

سنتی,tahchin,tahchin e morgh,tahchin morgh,chicken tahchin,tahdig,iranian food,irani,persian food,delicious,yummy,lifehack,life hack,homemade,home made,easy recipe,simple,ashpazi,ته چین مرغ مجلسی,ته چین مرغ,ته چین,ایران,ایرانی,غذا,غذای ایرانی,غذای خانگی,خانگی,خوشمزه,مرغ,آشپزی,آسان,ساده,لذیذ,رسپی,ته دیگ,مجلسی,chicken,گوشت,ته چین گوشت,تهچین,iranian,iran,traditional,cooking,food

Comments

48 responses to “طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی،بینهایت خوشمزه با تمامی فوت وفن های آن باآشپزخانه فریباHow to make Tahchin”

  1. Feraydoun Mandegarian Avatar

    همه چیز عالی تشکر

  2. Danijela Kelava Avatar

    In ghaza kheili khoshamaze ast.??❤️♥️

  3. mina Abdi Avatar

    من ته‌چین و کوکوی سیب‌زمینی هم با دستور شما درست کردم و واقعا عالی شد. عاشق آشپزی شدم. خیلی ممنونم ازتون و واقعا قدردان آموزش خوب و حرفه‌ای شما هستم. کانال شما فوق‌العاده است. خدا قوت ?❤️??

  4. K F Avatar

    دقیقا اشپزیش خیلی خوبه

  5. Roghaie Hoseini Avatar

    تو بزرگ بانویی خانم???????????????

  6. Mahdi Anami Avatar

    سلام سپاس گذارم خیلی خوبه
    دو تا سوال دارم:
    این مواد اولیه واسه چن نفره؟
    و توی فیلم گفتین بزارین رو ۱۶۰ درجه سانتی
    گراد،ولی روی فیلم نوشته ۱۹۰
    کدومش درسته۱۶۰ یا۱۹۰؟؟؟

  7. Elaheh Naser Avatar

    look delicious.thankyou

  8. Sahar Hajiabbasali Avatar

    سلام فریبا جان
    ممنون از شما ، عالی توضیح دادین ?
    عزیزم برای درست کردن ته چین تک نفره نسبت های مواد چه تغییری می‌کنه ؟

  9. فاطمه شفیعی Avatar

    سلام عزیزم
    اگر خواستیم داخل قابلمه روی گاز بپزیم باید چکار کنیم؟

  10. Melisa Sarabi Avatar

    بدترین برنج . برنج ایرانی است . من برنج ایرانی شهرزاد گرفتم برای اولین بار . که نوشته در کیسه آن بهترین برنج بسمتی جهان. ولی اشغال ترین برنج بسمتی دنیا هست. و بهترین برنج . برنج پاکستانی محمود است . اشغال ترین اجناس و بی کیفیت ترین اجناس برای ایران و حیله گر ترین مردم . مردم ایران هستند . البته نه همه .؟؟

  11. Masih Naderi Avatar

    بسیارعالی توضیح دادین مرسی اون دستای زیباوقشنگتم دردنکنه.

  12. فاطمه حدادیان Avatar

    ممنونم خیلی خوب توضیح دادی

  13. R. S. Avatar

    هشتگ ته‌چین همراه با استاد??، بی‌نظیر ، منظم مرتب همراه با توضیحات کامل بدون حاشیه، نتیجه کار زیبا وسوسه انگیز و قطعا خوش‌عطر و خوشمزه، دستمریزاد ???، بینهایت ممنون و سپاسگزارم.❤

  14. Seyed Mohammad Najafi Avatar

    چرا برنج ها رو نشون ندادید اول فیلم و اینکه چطوری پختید؟ چقدر برنج بود؟

  15. sara Avatar

    فریبا جان ماست چه ماستی باشه چه مقدار

  16. Maryam Zarif Avatar

    چه کرده اید فریبا بانو ?زیبا ،تمیز،خوشمزه و خلاقانه و نکاتی که بسیار کاربردی و تخصصی است و بسیار ممنون از شما ???????????☀☀☀????????????❤❤❤❤

  17. Yekta Salari Avatar

    قربونت بشم فریبا جون مهربون من تازه نامزدی کردم و آشپزی بلد نبودم و دارم با آموزشای شما یاد میگیرم در حد حرفه ای ???مرسی بابت آموزشاتون ?

  18. Mojgan Eslami Avatar

    ای کاش از برگردوندنش هم فیلم میگذاشتید که ایا راحت از ظرف جدا شد؟

  19. Miss Honey Avatar

    لطف میکنید بگید چه قسمتی از فر باید بزاریم؟

  20. sami S Avatar

    من كه تا ميخوام غذايي درست كنم مييام اشپزخانه فريبا جووووون???

  21. negar moradi Avatar

    اگه بخوام شیرین باشه شکر رو توی چه مرحله باید بزنم؟

  22. Parvin Sharifi Avatar

    بسیار بانوی با سلیقه ای هستین و از ویدیو های شما استفاده می کنم . فقط یه خواهش داشتم از حضورتون ،لطفا موقع آشپزی از لیسک و یا قاشق چوبی استفاده بفرمایید . که صدا آزار دهنده نباشه .

  23. vivaMedia Avatar

    نوش جانت عزیزم

  24. Mehrnaz Memar Avatar

    خب، ضمن تشکر از فریبا خانم برا ویدیوهای خوبشون در مورد درست کردن غذاهای ایرانی. من از مادرم پرسیدم. برا اینکه ته چین بوی زحم نگیره میشه فقط زرده تخم مرغ رو اضافه کرد و سفیده رو نه. به فریبای عزیز پیشنهاد میدم نکات کلیدی هر غذا رو در توضیحات بنویسن تا اونهایی که غذا رو بلدن و فقط نکات اصلیش یادشون رفته براشون یادآوری بشه و نخواد همه ویدیو رو ببینن. مخصوصا این روزها که زندگی روی دور تند هست. باز هم از ویدیوهای قشنگ و آموزندتون متشکرم خانم فریبا. خیلی استفاده بردم. ممنون.

  25. Fariba Marandi Avatar

    Dasdeton dard namoneh .
    Very classy lady ? thanks again

  26. Fariba Marandi Avatar

    Azizam merci very good but you put 190c you said 160 c
    Not big deal I love your cooking ❤️❤️???????????

  27. Sara Fariis Avatar

    اگه بدون فر بخوایم درست کنیم چجوریه؟

  28. Mehrnaz Memar Avatar

    سلام. ببخشید برا گرفتن بوی زحم مرغ و تخم مرغ چه میشود کرد غیر از زدن زرر چوبه و زعفرون و پیاز؟

  29. shiva ad Avatar

    میشه فویل نکشیم روش؟

  30. نرگس زارع Avatar

    سلام فریباجان مرسی اززحماتتون این تعدادتخم مرغ که گفتیدبرای برنج باپیمانه لیوان دسته داربودیا پیمانه پلوپز؟

  31. Koroosh Khosravi Avatar

    سپاسگزارم از آموزش فوق‌العاده عالی تون

  32. Leila Golbala Avatar

    تشکر عالی ولی طبقه چندم فر گذاشتید

  33. Somaye Rahmani Avatar

    میشه این ته چین رو تو قابلمه درست کنیم ؟سر اجاق گاز با شعله پخش کن ؟آخه من فر و ماکروفر ندارم

  34. mahnaz eskandari Avatar

    فریبا خانم برای دوپیمانه برنج چند تا تخم مرغ و ماست لازمه؟

  35. Baz Ona Avatar

    منم تو سويد ماست عادي ماست تركي ميشه؟؟؟

  36. Baz Ona Avatar

    خانم جواب مخاهم ماست تركي ميتونم اسفاده كنم ؟

  37. azam Sohani Avatar

    عالییییی مثل همیشه،نوش جونتون???????دستتون درد نکنه??

  38. روژین سبزواری Avatar

    سلام عزیزم به روش شما درست کردم ته چین عالی بود خانوادم بسیار دوست داشتند خسته نباشید

  39. Green Apple Avatar

    مرسی عزیزم خیلی خیلی عالی بود ??

  40. parissa Darvishi Avatar

    عالی بود عزیزم مرسی?♥️

  41. Zari Neysi Avatar

    بسیار عالی وبا سلیقه از توضیحات جامع شما سپاسگزارم نوش جونتون???

  42. aram elyasi Avatar

    ممنون ازتون خيلي خوب بود

  43. Kurd Mahabad Avatar

    خیلی خوب توضیح میدین مرسی❤❤❤

Leave a Reply to فاطمه شفیعی Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *