طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی،بینهایت خوشمزه با تمامی فوت وفن های آن باآشپزخانه فریباHow to make Tahchin

طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی،بینهایت خوشمزه با تمامی فوت وفن های آن باآشپزخانه فریباHow to make Tahchin



بهترین و کاملترین دستور تهیه ته چین مرغ مجلسی،با تمام فوت و فن های آن،که تاکنون ندیده اید The Best Tahchin Recipe Ever #tahchin #tahchin_morgh #tahdig …

#طرزتهیه #ته #چین #مرغ #مجلسیبینهایت #خوشمزه #با #تمامی #فوت #وفن #های #آن #باآشپزخانه #فریباHow #Tahchin

خرید لمینت دندان

خوشمزه

بهترین و کاملترین دستور تهیه ته چین مرغ مجلسی،با تمام فوت و فن های آن،که تاکنون ندیده اید The Best Tahchin Recipe Ever #tahchin #tahchin_morgh #tahdig …

سنتی,tahchin,tahchin e morgh,tahchin morgh,chicken tahchin,tahdig,iranian food,irani,persian food,delicious,yummy,lifehack,life hack,homemade,home made,easy recipe,simple,ashpazi,ته چین مرغ مجلسی,ته چین مرغ,ته چین,ایران,ایرانی,غذا,غذای ایرانی,غذای خانگی,خانگی,خوشمزه,مرغ,آشپزی,آسان,ساده,لذیذ,رسپی,ته دیگ,مجلسی,chicken,گوشت,ته چین گوشت,تهچین,iranian,iran,traditional,cooking,food

48 Replies to “طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی،بینهایت خوشمزه با تمامی فوت وفن های آن باآشپزخانه فریباHow to make Tahchin”

  1. من ته‌چین و کوکوی سیب‌زمینی هم با دستور شما درست کردم و واقعا عالی شد. عاشق آشپزی شدم. خیلی ممنونم ازتون و واقعا قدردان آموزش خوب و حرفه‌ای شما هستم. کانال شما فوق‌العاده است. خدا قوت ?❤️??

  2. سلام سپاس گذارم خیلی خوبه
    دو تا سوال دارم:
    این مواد اولیه واسه چن نفره؟
    و توی فیلم گفتین بزارین رو ۱۶۰ درجه سانتی
    گراد،ولی روی فیلم نوشته ۱۹۰
    کدومش درسته۱۶۰ یا۱۹۰؟؟؟

  3. سلام فریبا جان
    ممنون از شما ، عالی توضیح دادین ?
    عزیزم برای درست کردن ته چین تک نفره نسبت های مواد چه تغییری می‌کنه ؟

  4. بدترین برنج . برنج ایرانی است . من برنج ایرانی شهرزاد گرفتم برای اولین بار . که نوشته در کیسه آن بهترین برنج بسمتی جهان. ولی اشغال ترین برنج بسمتی دنیا هست. و بهترین برنج . برنج پاکستانی محمود است . اشغال ترین اجناس و بی کیفیت ترین اجناس برای ایران و حیله گر ترین مردم . مردم ایران هستند . البته نه همه .؟؟

  5. هشتگ ته‌چین همراه با استاد??، بی‌نظیر ، منظم مرتب همراه با توضیحات کامل بدون حاشیه، نتیجه کار زیبا وسوسه انگیز و قطعا خوش‌عطر و خوشمزه، دستمریزاد ???، بینهایت ممنون و سپاسگزارم.❤

  6. چه کرده اید فریبا بانو ?زیبا ،تمیز،خوشمزه و خلاقانه و نکاتی که بسیار کاربردی و تخصصی است و بسیار ممنون از شما ???????????☀☀☀????????????❤❤❤❤

  7. قربونت بشم فریبا جون مهربون من تازه نامزدی کردم و آشپزی بلد نبودم و دارم با آموزشای شما یاد میگیرم در حد حرفه ای ???مرسی بابت آموزشاتون ?

  8. بسیار بانوی با سلیقه ای هستین و از ویدیو های شما استفاده می کنم . فقط یه خواهش داشتم از حضورتون ،لطفا موقع آشپزی از لیسک و یا قاشق چوبی استفاده بفرمایید . که صدا آزار دهنده نباشه .

  9. خب، ضمن تشکر از فریبا خانم برا ویدیوهای خوبشون در مورد درست کردن غذاهای ایرانی. من از مادرم پرسیدم. برا اینکه ته چین بوی زحم نگیره میشه فقط زرده تخم مرغ رو اضافه کرد و سفیده رو نه. به فریبای عزیز پیشنهاد میدم نکات کلیدی هر غذا رو در توضیحات بنویسن تا اونهایی که غذا رو بلدن و فقط نکات اصلیش یادشون رفته براشون یادآوری بشه و نخواد همه ویدیو رو ببینن. مخصوصا این روزها که زندگی روی دور تند هست. باز هم از ویدیوهای قشنگ و آموزندتون متشکرم خانم فریبا. خیلی استفاده بردم. ممنون.

  10. سلام فریباجان مرسی اززحماتتون این تعدادتخم مرغ که گفتیدبرای برنج باپیمانه لیوان دسته داربودیا پیمانه پلوپز؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *