طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای

طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای



سلام دوستای گلم حالتون خوبه ؟؟ با یه غذای خوشمزه و محبوب ایرانیا در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . . طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی …

#طرز #تهیه #قرمه #سبزی #خوزستانی #غذای #خوشمزه #ایرانی #آموزش #آشپزی #حرفه #ای

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام دوستای گلم حالتون خوبه ؟؟ با یه غذای خوشمزه و محبوب ایرانیا در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . . طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه قرمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت گوسفندی,طرز تهیه قورمه سبزی ایرانی,طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی,طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی,قرمه سبزی خوزستانی,طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی خوشمزه,قورمه سبزی جواد جوادی,قورمه سبزی,قورمه سبزی نواب ابراهیمی,قورمه سبزی با گوشت,غذای خوشمزه ایرانی,غذای خوشمزه,غذای ایرانی,غذای ایرانی برای مهمانی,غذای ایرانی خوشمزه,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی حرفه ای

35 Replies to “طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای”

  1. با درود به شما …
    من از همسرم یاد گرفتم که دوتا بادمجون از قبل سرخ شده رو توی خورشت قورمه سبزی نسبتا آماده می ریزم ، وقتی شنیدم تعجب کردم و گفتم چطور ممکنه ؟
    اما امتحان کردم و خیلی خوشم اومد فوق العاده خوشمزه می شه …
    همسرم تهرانی و من خودم شمالی هستم در ضمن مامان جون من قورمه سبزی رو با لوبیای چشم بلبلی آماده می کنند و شنبلیله خشک رو هم اضافه می کنند …

    فریبا از نیویورک …

  2. ممنونم برای اجرای آشپزی حرفه ایتان ٫‌خیلی هم خوبه ٫ ولی تا آنجائی که میدونم قورمه سبزی بدون شنبلیله معنی نداره تمام عطر قورمه سبزی فقط شنبلیله هست ٫ با گشنیز و کوی شوید هم موافقم و دوست دارم امتحان کنم

  3. سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  4. سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  5. سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  6. سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  7. نرگس خانم میشه لطف کنید نسبت سبزیها رو هم بگین؟مثلا چ مقدار تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله،اسفناج،و….

  8. چرا اینقدر چرت و پرت عنوان میزارید قورمه سبزی خوزستانی این از کجات در اوردی من خودم یک خوزستانی هستم تو را خدا بس دیگه از این عنوانهای بی پای.اساستان.

  9. من اهوازیم خانوادمون قدیمی ترین خانواده ی اهوازه شنبلیله میزنیم والبته معمولا اسفناج یا برگ چغندر میزنیم اما یک چیز دیگه هم مادرم مخصوصا تابستونها که سبزی سبزی زمستون نیست اضافه میکنه اونهم پرپین یا خرفست یعنی بهتون نگم چقدر خوب میشه سبزی رو هم تازه به تازه میگیریم ادویش هم همون زردچوبه یا کاریه اما از آبادان ادویه سبز مخلوط گرفتم طعمش یک چیز دیگست با لوبیا چیتی وگرد لیمو عمانی ودو تا سه تا فلفل سبز یا فلفل توپی هندی. برنج رو هم معمولا زعفران نمیزنیم روغن محلی یا کره رو با چند پر پیاز روغن داغ میکنیم میدیم رو برنج نگم براتون ??البته ببخشید نظر دادم.البته یک خورشت هم میپزیم خورشت پرپین اونهم خیلی خوشمزست . ❤️❤️

  10. این امکان نداره خورشت سبزی خوزستانی باشه
    به هیچ وجه ،من به عنوان یک خوزستانی این خورشت سبزی را قبول ندارم
    چون ما سبزی بقدر ریز میکنم که حد نداره
    سبزی سرخ می‌کنیم تا به سیاهی بزنی
    میدونم سالم وای این اصل خورشت سبزی خوزستانی هستش

  11. قورمه سبزی تهرانی شنبلیله هم داره تره گشنیز شنبلیله جعفری بدونه شنبلیله اصلا مزه قورمه سبزی نمیده

  12. قورمه سبزی که من درست میکنم سبزیهاش شامل : شنبلیله،گشنیز،جعفری،تره،اسفناج هست که برای سبزی پلو هم تقریبا همه این سبزیهاست به اضافه شوید

  13. نرگس جون دستت درد نکنه ولی قورمه سبزی به سبک خودتون تو آشپزی های قبلی تون خییییلی بهتر از این میشه و لعاب دار میشه قورمه سبزی امروزتون سفت شده و لعاب نداره فکر کنم به خاطر سبزیش هست

  14. نرگس خانم زیبا مرسی از ویدئو های زیبایی که میفرستید, قورمه سبزی تهرانی ,تره ,جعفری و شنبلیله است که اگر در قورمه سبزی نباشد خانواده ما اصلا" آن خورشت را قورمه سبزی نمیدانند ,دستتان هم درد نکند خیلی انرژی مثبت هستید

Leave a Reply

Your email address will not be published.