طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای

طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای



سلام دوستای گلم حالتون خوبه ؟؟ با یه غذای خوشمزه و محبوب ایرانیا در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . . طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی …

#طرز #تهیه #قرمه #سبزی #خوزستانی #غذای #خوشمزه #ایرانی #آموزش #آشپزی #حرفه #ای

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام دوستای گلم حالتون خوبه ؟؟ با یه غذای خوشمزه و محبوب ایرانیا در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . . طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه قرمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت گوسفندی,طرز تهیه قورمه سبزی ایرانی,طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی,طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی,قرمه سبزی خوزستانی,طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی خوشمزه,قورمه سبزی جواد جوادی,قورمه سبزی,قورمه سبزی نواب ابراهیمی,قورمه سبزی با گوشت,غذای خوشمزه ایرانی,غذای خوشمزه,غذای ایرانی,غذای ایرانی برای مهمانی,غذای ایرانی خوشمزه,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی حرفه ای

Comments

35 responses to “طرز تهیه قرمه سبزی خوزستانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    عزیزای دلم هر ایرادی هست برام بنویسید و اشتباهاتم رو به بزرگی خودتون ببخشید??

  2. F.N Avatar

    با درود به شما …
    من از همسرم یاد گرفتم که دوتا بادمجون از قبل سرخ شده رو توی خورشت قورمه سبزی نسبتا آماده می ریزم ، وقتی شنیدم تعجب کردم و گفتم چطور ممکنه ؟
    اما امتحان کردم و خیلی خوشم اومد فوق العاده خوشمزه می شه …
    همسرم تهرانی و من خودم شمالی هستم در ضمن مامان جون من قورمه سبزی رو با لوبیای چشم بلبلی آماده می کنند و شنبلیله خشک رو هم اضافه می کنند …

    فریبا از نیویورک …

  3. NR Avatar

    ممنونم برای اجرای آشپزی حرفه ایتان ٫‌خیلی هم خوبه ٫ ولی تا آنجائی که میدونم قورمه سبزی بدون شنبلیله معنی نداره تمام عطر قورمه سبزی فقط شنبلیله هست ٫ با گشنیز و کوی شوید هم موافقم و دوست دارم امتحان کنم

  4. Maryam Bertina Avatar

    من خوزستانی ام ولی هیچوقت شوید جزء سبزی قورمه ما نبوده فقط با لوبیا چشم بلبلی درست میکردیم

  5. Maryam gholizedeh Avatar

    من این غذا رو با دستورت درست کردم و عالی بود نرگس جان?❤️

  6. Maryam gholizedeh Avatar

    خیلی خوشمزه و عالی بود ????

  7. Samaneh Aghazadeh Avatar

    ممنون از آموزشتون نرگس جون ،چه آشپزخونه ساده و قشنگی?

  8. jaghori Avatar

    Masha Allah ?????

  9. Pars Land Avatar

    I love this food my favourite thx

  10. Mina Sadeq Nejad Avatar

    سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  11. Mina Sadeq Nejad Avatar

    سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  12. Mina Sadeq Nejad Avatar

    سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  13. Mina Sadeq Nejad Avatar

    سلام عزیزم من همه ولاگای شما رو میبینم و خیلی هم خوشم میاد شما رو هم دوست دارم ولی عزیزم در مورد قورمه سبزی خوزستان چند نکته هست که با عرض معذرت لازم دونستم اونارو برای شما بگم اول اینکه سبزی که بیش از ۹۹درصد خوزستانیها استفاده میکنن ۷نوعه که شامل تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله اسفناج و برگ چغندره دوم اینکه فقط لوبیا چیتی استفاده میکنیم در بعضی مواقع لوبیا چشم بلبلی سوم اینکه ما سبزی رو در روغن فراوان خیلی سرخ میکنیم تا سیاه یا سبز تیره بشه که موقع پخت لعاب بندازه و هیچ وقت به قول خودمون آب و دون خورشمون از هم جدا نشه ممنونم از ولاگا و کلیپای زیباتون

  14. Maryam Yarahmadi Avatar

    نرگس خانم میشه لطف کنید نسبت سبزیها رو هم بگین؟مثلا چ مقدار تره،جعفری،گشنیز،شوید،شنبلیله،اسفناج،و….

  15. لیلا Avatar

    سلام میشه توضیح آموزش عدسی وسیرترشی و برام بزارین منتظرتوضیحتون میمونم

  16. Hazaragi Dambora Ali muradi Avatar

    بینهایت زیبا بود بان گرامی ساب شدی ????????????????????????????

  17. parvin nejadi Avatar

    Mamnon khasth nabashi

  18. Giti Yadollahi Avatar

    چرا اینقدر چرت و پرت عنوان میزارید قورمه سبزی خوزستانی این از کجات در اوردی من خودم یک خوزستانی هستم تو را خدا بس دیگه از این عنوانهای بی پای.اساستان.

  19. b m Avatar

    مثل همیشه عالی عزیزم نوش جانتون

  20. Atefe Mehrbod Avatar

    بسیار خوب و عالی

  21. Marina Parsa Avatar

    نوش جان دست شما درد نکنه

  22. sh rad Avatar

    قرمه سبزی فقط قرمه سبزی مهمونی مامانتون.
    واااااای قیافش دیوانه کننده بود????

  23. مهربانو بيوتيMehrbano Beauty Avatar

    سلام عزيزم ببخشيد براى مرغ شكم پر شمالى از جه سبزى استفاده كنيم جون ما خوزستان هستيم ممنون ميشم جواب بدين?

  24. Sahereh Ameri Avatar

    من اهوازیم خانوادمون قدیمی ترین خانواده ی اهوازه شنبلیله میزنیم والبته معمولا اسفناج یا برگ چغندر میزنیم اما یک چیز دیگه هم مادرم مخصوصا تابستونها که سبزی سبزی زمستون نیست اضافه میکنه اونهم پرپین یا خرفست یعنی بهتون نگم چقدر خوب میشه سبزی رو هم تازه به تازه میگیریم ادویش هم همون زردچوبه یا کاریه اما از آبادان ادویه سبز مخلوط گرفتم طعمش یک چیز دیگست با لوبیا چیتی وگرد لیمو عمانی ودو تا سه تا فلفل سبز یا فلفل توپی هندی. برنج رو هم معمولا زعفران نمیزنیم روغن محلی یا کره رو با چند پر پیاز روغن داغ میکنیم میدیم رو برنج نگم براتون ??البته ببخشید نظر دادم.البته یک خورشت هم میپزیم خورشت پرپین اونهم خیلی خوشمزست . ❤️❤️

  25. Mona Ansari Avatar

    این امکان نداره خورشت سبزی خوزستانی باشه
    به هیچ وجه ،من به عنوان یک خوزستانی این خورشت سبزی را قبول ندارم
    چون ما سبزی بقدر ریز میکنم که حد نداره
    سبزی سرخ می‌کنیم تا به سیاهی بزنی
    میدونم سالم وای این اصل خورشت سبزی خوزستانی هستش

  26. narges k Avatar

    سلام عزیزم خوزستانیها معمولا تمر هندی هم به قرمه سبزی اضافه میکنن?

  27. Matin Behbahani Avatar

    عالی بود مثل همیشه ??

  28. Maria Dash Avatar

    خیلی عزیزی نرگس عزیزم ممنون?

  29. Ra Aa Avatar

    قورمه سبزی تهرانی شنبلیله هم داره تره گشنیز شنبلیله جعفری بدونه شنبلیله اصلا مزه قورمه سبزی نمیده

  30. Neeta Ranade Avatar

    قورمه سبزی که من درست میکنم سبزیهاش شامل : شنبلیله،گشنیز،جعفری،تره،اسفناج هست که برای سبزی پلو هم تقریبا همه این سبزیهاست به اضافه شوید

  31. sholeh Avatar

    ?????✌️?❤️???

  32. parvin sarshar Avatar

    نرگس جون دستت درد نکنه ولی قورمه سبزی به سبک خودتون تو آشپزی های قبلی تون خییییلی بهتر از این میشه و لعاب دار میشه قورمه سبزی امروزتون سفت شده و لعاب نداره فکر کنم به خاطر سبزیش هست

  33. Behnaz Mohasses Avatar

    نرگس خانم زیبا مرسی از ویدئو های زیبایی که میفرستید, قورمه سبزی تهرانی ,تره ,جعفری و شنبلیله است که اگر در قورمه سبزی نباشد خانواده ما اصلا" آن خورشت را قورمه سبزی نمیدانند ,دستتان هم درد نکند خیلی انرژی مثبت هستید

Leave a Reply to sholeh Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *