شیرینی پر طرفدار و محبوب کنوفه در منزل بدون نیاز به فر

شیرینی پر طرفدار و محبوب کنوفه در منزل بدون نیاز به فر

https://i.ytimg.com/vi/Ur7qlAa67go/hqdefault.jpg



باقلوا اصل ترکیه بامیه ترد قنادی ها مواد لازم برای کنوفه : شکر،آب،کره،رشته های کادایف …

#شیرینی #پر #طرفدار #محبوب #کنوفه #در #منزل #بدون #نیاز #به #فر

خرید لمینت دندان

شیرینی

باقلوا اصل ترکیه بامیه ترد قنادی ها مواد لازم برای کنوفه : شکر،آب،کره،رشته های کادایف …

کنوفه,شیرینی,کادایف,دسر,کونفه,دسر کونفه,کنافه پنیری,کنوفه ترکی,کنافه لبنانی,کنافه بستنی,کنافه با سرشیر,آشپزی آسان با مون,آشپزی با مون,آموزش کنافه خانگی,دسر ترکی,کنافه لذیذترین دسر ترکی,کنافه با آسان ترین روش,دسر کادایف,شیرینی کادایف,شیرینی کناف,طرز تهیه کنافه پنیری,افغانستان,غذاهای افغانی,طلوع,هرات

Comments

24 responses to “شیرینی پر طرفدار و محبوب کنوفه در منزل بدون نیاز به فر”

  1. آشپزخانه غذاهای ترکیه ایی Turkish Foods Kitchen Avatar

    با پشت بشقاب تمام سطح کادایف ها را یکدست و منسجم‌تر کنید و سپس روی بزرگترین شعله با حرارت زیاد برای 3 و یا 4 دقیقه قرار بدهید . تابه را دائما و سریع به اطراف بچرخانید تا همه‌ی قسمت‌ها به یک اندازه سرخ بشوند . از همان اول روی حرارت کم نگذارید حرارت اولیه و حرارت وسط باید زیاد باشد یعنی برای 3 – 4 دقیقه روی حرارت زیاد یک داغی اولیه و شوک اولیه به کادایف ها باید ایجاد بشود سپس برای 2 – 3 دقیقه حرارت را کم کنید و مجددا و دائما تابه را به اطراف بچرخانید در این بین حتما با پشت کفگیر کمی فشارهای ملایم وارد کنید تا که کادایف ها منسجم‌تر بشوند و سپس وسط کار مجدد کمی شعله را باید زیاد کنید . کلا بیشتر از 10 – 15 دقیقه نباید زمان ببرد هر از گاهی حرارت را زیاد و کم و دائما روی حرارت چرخشی باشد چون شما به آن اجاق مخصوص کوفه و انواع باقلوا دسترسی ندارید در همه جای دنیا پس با همین اجاق گاز بصورت چرخشی همان کار را انجام بدهید و دائما درحال حرکت باشد . بعد از حرارت دیدن و سرخ شدن کادایف ها چون خوب منسجم می شود و از دیواره ها جدا می شود و حجم مواد کمتر می شود . فقط هر چقدر که می‌گذرد پنیر بیشتر آب می شود و فشارهای پشت کفگیر شما هم باید ملایم‌تر بشود تا پنیر بیرون نزند . تقریبا بعد از 10 – 12 دقیقه زیر آن را چک کنید که خوب سرخ شده باشد و وقتی دیدی که خوب سرخ شده برش گردانید . نگران نباشید اگر طبق مراحل گفته شده پیش آمده باشید می‌توانید به راحتی آن را بلند کنید و زیر آن را چک کنید و بعد مجدد سطح روی آن را مرتب کنید .

    به کمک یک بشقاب بزرگتر از تابه کنوفه را برگردانید . برای سهولت در کار از دستکش فر میتوانید استفاده کنید . لبه‌های بشقابی که استفاده می‌کنید خیلی نباید بلند باشد کمی باید کوتاه باشد تا که بتوتنید راحت‌تر به داخل تابه برگردانید . رشته‌های کف تابه را به کمک دستمال تمیز کرده2-3 قاشق از کره آب شده به تاب اضافه کنید و با براش آن را پخش کنید . با احتیاط کنوفه را به داخل تابه برمی‌گردانید و بعد از اینکه برگرداندید سریع به کمک کفگیر اطراف آن را گرد و جمع کنید که فرم و حالت خوبی بگیرد . با پشت کفگیر مجدد خوب منسجم و فشرده کنید و یادتان باشد پنیر حسابی داخل آن آب شده و فشارهای کفگیر شما نباید خیلی زیاد باشد خیلی ملایم باید با آن رفتار کنید . این طرف کنوفه چون هم تابه و ‌هم کادایف ها داغ شده اند سریع‌تر سرخ میشود ظرف 5 – 6 دقیقه طبق مراحل گفته شده با حرارت کم وزیاد و چرخشی سرخ کنید هر از گاهی چک کنید که سرخ شده باشد و سریع‌تر از روی حرارت بردارید پس نگذارید که کنوفه برای مدت طولانی روی حرارت بماند تا که پنیر داخل آن نرم و کشدار بشود . زمانی که از سرخ شدن طرف دیگر کنوفه مطمئن شدید شربت آماده شده را به آن اضافه کنید . طبق دو روش برخی زمانی که کوفه داخل تابه میباشد و پخت و سرخ شدن آن تکمیل شده شربت را اضافه می‌کنند که این کار باعث نرم شدن سریع رشته‌های کادایف میشود و برخی هم زمانی که کنوفه را به داخل ظرف سرو انتقال دادند . زمانی که به داخل ظرف سرو انتقال داده اید و شربت را اضافه میکنید به این شکل رشته‌های ترد کادایف برای مدت بیشتری آن تردی خود را حفظ میکند دیگر تصمیم به خود شما بستگی دارد .

    در صورت تمایل با مقداری پسته آن را تزیین کنید برای سرو لذیذتر و به یاد ماندنی تر می توانید مقداری هم بستنی ترجیحا سنتی از نوع وانیلی کنار آن چاشنی کنید .

  2. Azam khodadadi Avatar

    ی سوال داشتم..این تابه دو طرفه ها چطوره برای کنافه..تا ب حال امتحان کردید شما ؟

  3. farnaz zaman Avatar

    بسیار عالی دختر خوب

  4. H R Avatar

    واییی من عاشقشم .دختر تو معرکه ای مرسیییی♥️????

  5. Meryem Vryso Avatar

    مثله همیشه عالی دستت طلا

  6. Alkusi Al Avatar

    خوش بخت بشی الهی ??

  7. BMS Avatar

    دستتون درد نکنه

  8. Mitra Tajik Avatar

    ممنون از آموزش خوبتون ،میشه جای پنیر گردو یا مغز های مختلف جایگزین کرد.ممنون از جوابتون??

  9. Azam Hasanpour Avatar

    این رشته در تبریز به اسم رشته خطایی از زمانهای قدیم تولید وفروخته میشه وحتی از اون بعضی قنادیها باقلوا هم درست میکنند خانمهای کدبانو هم در منزل استفاده میکنند در ضمن شهر هاتای همان خطایی است که در دورانهایی جزو قلمرو ایران محسوب میشد

  10. R Sesoltani Avatar

    دخترگلم الهی خوشبخت بشی وازهنروسلیقه تون..خیرببینید .???

  11. Afghanfood Avatar

    Nice sharing new friend here stay connected and stay safe thanks ???

  12. Rana EbrahimNia Avatar

    خانم مربی بسیار با سواد من خیلی دستور کنوفه دیدم مال شما یه چیز دیگه بود شما میتونید یکی از بهترین شف های دنیا باشین تبریک میگم

  13. Lil SARA Avatar

    روتون نمیشه بگید شیرینی عربی ???

  14. Lil SARA Avatar

    اولن خانم محترم کونفه ، ن کنافه کاملا شیرین عربی، از اسمش معلوم وسالهاست که درکل کشورهای عربی معروف،،، و شیرین ترکا باقلاوا هستش،، محض اطلاع جنوب ایران اصالتشون عرب هستند ،، ن عرب زبان✌✌✌

  15. Simin Hayatifallah Avatar

    صدایتان مرتبا قطع و وصل میشود….

  16. راز های آشپزی Secrets Of Cooking Avatar

    سلام همکار عزیز و دوست گرامی و دخترنازنینم
    این دستور شما هم مثل مابقی دستورات وتوضیحات تون از ظرافت های خاص خودش برخوردار است ??
    ان شاالله درتمامی مراحل زندگی طعم خوش آرامش را تجربه کنین و از زندگی لذت ببرین
    ??????????????????

  17. meysa knz Avatar

    من و دخترم عاشق کنوفه هستیم..خیلی خوب درست کردید اما درست کردنش تو خونه به این شکل خیلی زمان میبره …??

  18. mehr bano Avatar

    عزیزم پنیرش را از کدام فروشگاه می خری

  19. mehr bano Avatar

    عالی بود ⚘⚘⚘⚘

  20. Alimohammad Yawari Avatar

    دستت درد نکنه ممنون خواهر جان عالی بود ?

  21. Nara Assadi Avatar

    Merci az shoma khanom ba saligheh ke tmame dastorat ashpazi turkye ra be zaban sadeh va kamel tozih midahid movafagh va moeyad bashid ye soale daram aya in shirini ra mishe ngah dashte braye chand rouz? aya panir an sefe nemishe? ya ke bayad braye masrafe dobare bayad an ra garmesh kard? Mamnon misham jabe bedahid movafagh o piruz bashid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *