تهیه خوراک لوبیا خیلی آسان و خوشمزه + English Sub

تهیه خوراک لوبیا خیلی آسان و خوشمزه + English Sub

#تهیه #خوراک #لوبیا #خیلی #آسان #خوشمزه #English

خرید لمینت دندان

خوشمزه

کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو بادمجان,خورشت قیمه,خورشته بادمجان,نان بربری,نان تافتون,نان ساده,نان خانگی,نان تابه ای,نان شیرمال,نان کنجدی,شیرینی کاکاییویی,شیرینی خشک,شیرینی خامه ای,شیرینی قنادی,نان فتا,نان هزار لا,نان دو رنگ,نان مخصوص صبحانه,نان ایرانی,نان سرخک,نان افغانی,بولانی,نان ترکی,بورک,غذایترکی,غذای ایرانی,غذای افغانی,غذای هندی,ندا یاسی,بویان مختاری,لایو ندا یاسی,لایو امیر تتلو,امیر تتلو,persian food

Comments

33 responses to “تهیه خوراک لوبیا خیلی آسان و خوشمزه + English Sub”

  1. Karamali NumberOne Avatar

    خواهر نگفتی این لوبیا هارو چند ساعت خیس دادی
    ولی بازم دستت دردنکنه

  2. ESI TV Avatar

    اگه لوبیا مون کنسرو باشه چی؟!

  3. Danial Boroomi Avatar

    ممنون از آموزشتون، عالی بود ?

  4. marzieh akhavan Avatar

    بسيار خوشمزه

  5. sayedmusa nasiry Avatar

    من خوردم و میخوام آشپزی یاد بگیرم و خواهر دستت درد نکنه

  6. Masoma Hussaini Avatar

    لوبیا قرمز من تو قابلمه درست کردم فقط دو ونیم ساعت طول کشید نرم بشه .

  7. Kazem Milani Avatar

    سلام عالى بود، خدا به شما بركت بده???

  8. Maryam Tanha Avatar

    خواهرم تشکر ویک سوال چرا آب جوش نمیریزی آب یخ هم گرم شده میره جوش میایه

  9. Shahrbano Tarin Avatar

    خیلی خوش مزه معلوم میشه نوش جان شما

  10. Akbar Panahi Avatar

    Besyar Tamiz va ba salighe.Merci az amoozeshe zibatoon.??????

  11. Karim Asghari Avatar

    نیمرو بلد بودم با برنج اینم اضافه شد به لیست غذاهام ممنون ازتون

  12. Maryam Hashemi Avatar

    شما کجا زندگی میکنید اشپز خوب

  13. somayeh yazdani Avatar

    چه زود لوبیاهاتون پخته میشه.من لوبیا رو یه شبانه روز خیس میکنم و بعدم چهار پنج ساعت طول میکشه!

  14. Bobojon Ahmadov Avatar

    Afareen!!! Salam az Tajikistan. Hanoom meekhastam tarze doorost kardane koobide ra baraaymoon megoofted. Daste shooma dard nakoonad. Hele mamnoon.

  15. Nadia R Avatar

    سبحان الله ?ما افغان ها عين چيز لوبيا ميپزيم، فقط پياز را خيلى كوچك قطع كرده و يا از تراشك ميكشيم..
    نا گفته نيايد گزاشت كه فقط لوبيا را به لعاب كه تيار كرديم مى اندازيم. بدون ابى كه لوبيا به ان جوش خورده..

  16. Nasrin Abbasi Avatar

    سلام مثل همیشه عالی متشکرم?

  17. Diversity In My Kitchen التنوع في مطبخي Avatar

    ??????دستتون درد نكنه looks so yummy

  18. #channel mahtab roshan Avatar

    سلام خیلی عالی و خوشرنگ ممنونم????

  19. Maryam Hosseini Avatar

    به به چه شیک و خوشمزه بنظر میاد عزیزم دستت درد نکنه خیلی عالیه همیشه پیروز باشی مریم از هامبورگ

  20. Maryam Tehrani Avatar

    اون پیاز داغ و رب تفت داده شده فقط خودش شد یه خوشمزهٔ دلچسب ?چه خوشرنگ و سرخ و روغنی بود ☺️ همینطور میشد خالی خالی با نون خورد من فقط اونو دلم خواست??

  21. Küchen Chef Avatar

    بسیار عالی بود خواهر عزیز موافق باشید

  22. albertino1952 Avatar

    سلام من در موقع پیاز سرخ کردن یک قاشق آرد اضافه میکنم بخاطر اینکه هم کمی غلیظ میشه وهم خوشمزه .

  23. Pakiza Parwana Avatar

    به به خیلی دوس دارم لوبیا

  24. A Passerby Avatar

    خیلی عالی و بی نظیر – متشکرم

  25. arghavan bj Avatar

    جاالبه.ما همیشه به جا پیاز داغ، سیر داغ میزنیم. اینار روش شما رو امتحان می کنیم

  26. Seyed Ali Sadat Avatar

    عالی وخوش مزه ???????????????????

  27. صدیقه ساکی Avatar

    به به خیلی عالی نوش جونتون

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *