آموزش پخت قطاب
#آموزش #پخت #قطاب
آموزش پخت
قطاب,ghottab,ghotab,shirini,شیرینی
خانمگلآور عزیز کارتون بیسته
من عین دستورشون پختم اما خیلی بد شد. چرا آخه?
نورا خدا بیشتر بیارین خانم گل آور را
درود به این خانم گل آور
من درست کردم. خیلی خوب شد. فقط مقدار گفته شده برای مواد میانی زیاد بود. نصف مواد میانی اضافه اومد که مجبور شدم نگه دارم برای دفعه بعد. با این میزان مواد گفته شده حدود بیست عدد قطاب در اومد.
ولی در کل عالی بود. خمیرش خیلی خیلی نرم و لطیف بود و دقیقا همین مقادیر داخل دستور خمیر بسیار خوبی میداد.
خانم گلاور خیلی دستوراش خوبه، من چندتاشو امتحان کردم عالی میشه
The
من درست کردم عالی شد۰خیلی ممنون
با تشكر به برنامه آموزشى قطاب . ١)- اول اينكه در اين سايت بهتره كه مواد لازم اندازه گيرى را بنويسيد كه هـر گاه لازم شد بشه به آسانى مراجعه كرد و ديد.
در دستور مواد خمير قطاب نوشته شده ؛؛؛؛؛؛؛؛ روغن مايع ❓❓❓❓ اندازه ٣ ق – غ چى ⁉️⁉️⁉️ اصلاً من متوجه اين نشدم كه منظور از ق و غ چى هست❓ق به معناى قاشق هست ولى غ به چه معناست⁉️❓
مواد ميانى ❓⁉️ نوشته شده پودر پسته يا گردو⁉️⁉️⁉️ تا بحال با پودر گردو و پودر بادام قطاب درست شده و معروف به اين دو تا مواد بوده . ولى با پودر بسته تا به حال من نشنيدم . حال زياد مطمئن نيستم كه اين مواد ميانى داخل خمير قطاب با كداميك ساخته ميشود ❓‼️ براى پختن در فر بايد اينرا گفت :::: كه با برس و كمى از زرده تخم مرغ روى قطاب هـا بايد برس زد . نه رو مال اين نكات بايد در نظر گرفته بشه و راهنمائي بشه به بيندگان اين برنامه . مرسى
Hi
awesome
خیلی ممنون،موفق باشید
Leave a Reply