آموزش آشپزی : میرزا قاسمی غذای مخصوص شمالی

آموزش آشپزی : میرزا قاسمی غذای مخصوص شمالی



سلام همراهان گرامی . میرزاقاسمی این مقدار تقریبا برای ۵ الی ۶ نفره بادمجان ۲ کیلو گوجه ۲ کیلو سیر ۱۰ حبه نمک فلفل زردچوبه تخم مرغ به دلخواه روغن به مقدار …

#آموزش #آشپزی #میرزا #قاسمی #غذای #مخصوص #شمالی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام همراهان گرامی . میرزاقاسمی این مقدار تقریبا برای ۵ الی ۶ نفره بادمجان ۲ کیلو گوجه ۲ کیلو سیر ۱۰ حبه نمک فلفل زردچوبه تخم مرغ به دلخواه روغن به مقدار …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش غذای شمالی,آموزش غذای ایرانی,آموزش غذای ایرانی خوشمزه,میرزا قاسمی,آموزش میرزا قاسمی,میرزا قاسمی شمالی,غذای شمالی با بادمجون,غذاهای شمالی گیلانی,طرز تهیه میرزا قاسمی,mirza ghasemi,آشپزی در طبیعت,آشپزی در جنگل,غذای شمالی,غذای ساده و خوشمزه,غذا های افغانی,غذای ایرانی,آشپزی در شمال,طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی

Comments

25 responses to “آموزش آشپزی : میرزا قاسمی غذای مخصوص شمالی”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    دوستان روش شما برای درست کردن میرزا قاسمی چی هست ؟؟؟ برام حتما کامنت بزارید ?

  2. samira Gohari Avatar

    توتلگرام بزارین ذخیره کنیم عزیز

  3. Neda Taghavi Avatar

    آشپزی خیلی عالیه فقط وقتی دستکش دستتون نیست و پیشبند ندارید تماشای آشپزی دل نشین نخواهد بود، آشپز پروفشنال باید حتما دستکش داشته باشه. با تشکر از زحمت شما?

  4. Madjid Zaree Avatar

    mofagh bashin manam ba koshteh gelgheli dost daram ta morgh albateh age khob ja biyofteh ba gerdo farawan piroz bashin ?barnameh ashpazitonon khonegi sadeh wa ali hast bazam az film az bironn raftan bezarin lezat mibarim ??

  5. Afsaneh Behnam Avatar

    سلام عزیزم. من از آلمان برنامه شمارومیبینم ولی خودمم نمیدونم چرا؟بیشترازغذاهات انرژی خوب خودت من روپای برنامه هات نگه میداره خیلی دوستت دارم برات بهترین آرزوهارودارم پاینده وسلامت باشی??

  6. Samira KG Avatar

    سلام
    ممنونم از برنامه خوبتون
    من از کشور آلمان برنامه های شما را می بینم و لذت می برم
    سوالی از شما داشتم شما در منطقه پردیس زندگی می کنید از آنجا راضی هستید ممنون می شم جواب بهم بدید

  7. Sally Khajeh Avatar

    وای که چه روش خوب و خوشمزه ایی عزیزم مثل همیشه عاللللللللللی خانم گل و دوستداشتی دست گلت درد نکنه نوش جونتون قربونت برم ♥️♥️♥️

  8. Fatemeh Sadeghi Avatar

    من بامجونا را وقتى كبابى كردم پوستشا كندم ميريزم تو ابكش فلزى تندى و تلخيش ميره بعد روى تخته ساطورى ميكنم و اگر تخم زياد داشته باشه تخماسا ميگيرم بعد استفاده ميكنم منم مثل شما درست ميكنم ولى تخمرغا جدا نميپزم تخمرغا را ميزنم با مواد مخلوط ميكنم تا بپزه ???

  9. alisa arya Avatar

    ما مشهد هستیم شله مشهدی اموزش بدید❤️❤️☺️

  10. Arman n Avatar

    اینم خوب بود گلم. فقط بادمجونا رو تو چی کبابی‌کنیم؟

  11. D orsa Avatar

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  12. Azadah's Cuisine Avatar

    besyar aali. noshe jan ❤️

  13. سحر اسلامی Avatar

    من پدرم شمال هست ،برام درست میکنه همیشه میفرسته ،ولی روشش فرق داره ،من باردار بودم همش هوس میکردم ،الان بچم خیلی دوس داره ????

  14. Hejran AL Shekarchi Avatar

    با سلام تازه فهمیدم شما مادر نگین جون هستید میگم مهربونیش به کی رفته?? عضو کانال خوبتون شدم موفق باشید???

  15. Lily's Leisure Avatar

    We make this same dish but don't put any eggs in it.. Sounds yummy

  16. Lily's Leisure Avatar

    Khanum jaan make 2 videos every week! At least

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *