آموزش آشپزی _ خورشت خلال بادام کرمانشاهی

آموزش آشپزی _ خورشت خلال بادام کرمانشاهی



این خورشت یکی از محبوبترین خورشتهای اصیل ایرانی است که طعم ومزه ی فوق العاده ای دارید خورشت خلال در کرمانشاه با زرشک سیاه و روغن کرمانشاهی درست میشود ولی …

#آموزش #آشپزی #خورشت #خلال #بادام #کرمانشاهی

خرید لمینت دندان

آشپزی

این خورشت یکی از محبوبترین خورشتهای اصیل ایرانی است که طعم ومزه ی فوق العاده ای دارید خورشت خلال در کرمانشاه با زرشک سیاه و روغن کرمانشاهی درست میشود ولی …

خورشت خلال,طرز تهیه خورشت خلال,خورش خلال بادام,قیمه,کرمانشاه,خورش,خورشت,خورشت خلال بادام,خورشت خلال بادام کرمانشاهی,خورشت خلال بادام مجلسی,غذا,غذا ایرانی,غذا افغانی,زرشک پلو با مرغ,قیمه نثار,قیمه بادمجان,آموزش آشپزی,اشپزی,اش,اموزش,khoresh bademjan,khoresh karafs,خورشت خلال اردبیل,آموزشی,آشپزی با,طرزتهیه,خورشت بادمجان,خورشت کرفس,خورشت قیمه,نواب ابراهیمی,جواد جوادی,نیلوفر,سنا,قورمه سبزی,خورشت مرغ,خورشت بامیه,قیمه جوادجوادی,آموزش آشپزی حرفه ای

13 Replies to “آموزش آشپزی _ خورشت خلال بادام کرمانشاهی”

  1. غذاهایی که شما درست می کنید واقعا حرفه ایه ممنون که با انرژی خوبتون این همه زحمت میکشید که آموزش بدید ?❤❤❤❤????

  2. عالی بود مرسی ??
    دستور هر چیزی که میگذارید فوقالعاده است
    خواهش میکنم رسپت نان سنگک رو هم بگذارید
    ممنون میشم❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.