Kaachi Persian Halva Pudding Recipe – طرز تهیه کاچی به روش سنتی خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان

Kaachi Persian Halva Pudding Recipe – طرز تهیه کاچی به روش سنتی خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان



سلام به همه شما دوستان عزیز به یکی دیگه از برنامه های آشپزی با ویداکوک خوش اومدین. ویدئو امروز طرز تهیه دسر خوشمزه و فوقالعاده مقوی و اصیل به اسم کاچی هست. یادمه از …

#Kaachi #Persian #Halva #Pudding #Recipe #طرز #تهیه #کاچی #به #روش #سنتی #خوشمزه #مقوی #مخصوص #ماه #رمضان

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام به همه شما دوستان عزیز به یکی دیگه از برنامه های آشپزی با ویداکوک خوش اومدین. ویدئو امروز طرز تهیه دسر خوشمزه و فوقالعاده مقوی و اصیل به اسم کاچی هست. یادمه از …

Cooking with Vida,آشپزی با ویدا,kaachi,طرز تهیه کاچی,Halva Pudding Recipe,Kaachi Persian Halva Pudding,Kaachi recipe,kachi recipe,persian pudding,best persian cooking channel,persian recipes in english,persian breakfast,آموزش کاچی,کاچی,کاچی افغانی,کاچی رزا منتظمی,کاچی ایرانی,food wishes,vida cook,ماه رمضان,انواع دسر,طرز تهیه حلوا,طرز تهیه حلوا زعفرانی,طرز تهیه کاچی خوشمزه,طرز تهیه کاچی سنتی,آموزش کاچی اصیل

Comments

24 responses to “Kaachi Persian Halva Pudding Recipe – طرز تهیه کاچی به روش سنتی خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان”

  1. Hossein oji Avatar

    بهارم‌‌..سلام…خسته نباشید تشکر از شما و زحماتتون ?????????

  2. north man Avatar

    حجم آرد به نسبت سایر مواد کم نیست؟

  3. P.F.Z. Avatar

    بسیار عالی برای اولین باردرست کردم.

  4. Rhodes Tvfe Avatar

    ببخشید این مقدار شکر اصلا لارم و حتی خوب هم نیست???

  5. Reza Rex Avatar

    اخه پیمانه مقدارش چقدر هست؟ همش نصف پیمانه یک چهارم پیمانه ?

  6. Rahele Fakharzade Avatar

    سلام.کاچی شما کامل نیست!!!!
    کاچی بدون چهار زیره فایده ای نداره!!!!

  7. Lee L Avatar

    Iran is country of beauty and beautiful people. Thank you so much for your recipe.????

  8. Shirin Talaee Avatar

    خییییلی شیرین شد، به نظرم بهتره شکر رو کمتر بزنین

  9. خ . امینی Avatar

    سلام دستت درد نکنه عالی بانوی عزیز

  10. Neshat Shajirati Avatar

    دست شما درد نکنه.در زمانهای قدیم زعفران فقط در خانه های اشراف و اعیان بود و انها به اطبا دسترسی بشتری داشتند اما در خانه های عوام که بیشتر کشاورز بودند زنجفیل و مخصوصا اویشن که گیاهی خودرو بود در قفسه هر مادربزرگی یافت میشد که در کاچی« سنتی» استفاده میشد.

  11. pani salehi Avatar

    زنجبيل و هل جزوه ادويه هاي اصلي هستند وگرنه مزه حلوا مي گيره

  12. effi gili Avatar

    شکرش بیش از حد زیاد بود و اندازه ی پیمانه رو بد نیست بگید

  13. FARNAZ MIRZABEIGI Avatar

    خيلى خوشمزه ولى فكر ميكنم زعفران با يك قاشق چايخًورى كافيه

  14. MP 9 Avatar

    خوب بگویید، حلوای وا رفته.????طرز تهیه! دو لیتر آب بگیرید روی حلوا هم بزنید ?????
    اصلأ اسمش هم روشه، دقت کنید☝️ حل – وا . یعنی حل میشه بعدش وا میره ??????

  15. Babak H. Mamaqani Avatar

    به نظر مقدار آرد غلط هست. ۳ قاشق آرد با ۱/۴ پیمانه کره تبدیل به سوپ میشه نه اون چیزی که نشون میدید.

  16. Kia Maskin Avatar

    مرسی ویدا جون
    ولی منظورت از پیمانه رو نفهمیدم

  17. Mahsa Ariani Avatar

    این مقدار برای چندنفره خانم ممنون

  18. Mina Mina Avatar

    فقط کره ای که استفاده کردی خیلی بد بو میکنه و طعم بدی داره . ?

  19. arezoo K Avatar

    برای کاچی نخواهیم شکر بگذاریم چی جایگزین بشود بخاطر چاقی بالارفتن کلسترول

  20. Mermaid Alone Avatar

    سلام ویدا جان، می خواستم بدونم میشه به کاچی هل اضافه کرد یا فقط مخصوص حلواست؟

  21. Milad ms Avatar

    ممنونم از آموزشتون ٫ امروز درست کردم عالی شد٫ مرسی?

  22. arezoo K Avatar

    کاچی زنجبیل نمیخواد اینهمه سال دیدم شنیدم نگفتند

Leave a Reply to Mina Mina Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *