How To Make Sour Cherry Jam – آموزش پخت مربای آلبالو

How To Make Sour Cherry Jam – آموزش پخت مربای آلبالو

#Sour #Cherry #Jam #آموزش #پخت #مربای #آلبالو

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

Prunus Cerasus (Organism Classification),مربای آلبالو,مربا,آلبالو,طرز تهیه مربای آلبالو,آموزش درست کردن مربای آلبالو,How To Make Sour Cherry Jam,Sour Cherry Jam,jam,Cherry Jam

Comments

6 responses to “How To Make Sour Cherry Jam – آموزش پخت مربای آلبالو”

  1. Sanaz Lighvani Avatar

    خوب خودت بيا حرف بزن ،ھی اون پشت یہ چیزایی میگی

  2. Reza Raissi Avatar

    Salam,
    Shekaresh chand geram boud?

  3. بهــار Avatar

    مرسی از توضیحاتتون

  4. Rouhollah Hosseinian Avatar

    با دم سنجاق قفلی راحت تر میتونی هسته در بیاری

  5. Zahra Hashemi Avatar

    جوهر لیمو رو بخاطر ترش شدنش نمیزنن بخاطر اینکه شکرک نزنه بهش اضافه میکنن

  6. Ali Mossavi Avatar

    برو بابا چی مدلی توضیح میدن درست نمیگه پیامنشو هههههه

Leave a Reply to Zahra Hashemi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *