How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی
در این ویدئو آموزش درست کردن گوشت برای انواع خورش های ایرانی رو آموزش میدم . این آموزش پایه برای تمام خورش هاست و زمانیکه گوشت شما نیم پز شد ٬ آماده برای اضافه …
#Cook #Meat #آموزش #پخت #گوشت #برای #انواع #خورش #های #ایرانی
آموزش پخت
در این ویدئو آموزش درست کردن گوشت برای انواع خورش های ایرانی رو آموزش میدم . این آموزش پایه برای تمام خورش هاست و زمانیکه گوشت شما نیم پز شد ٬ آماده برای اضافه …
How To Cook Meat,آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی,خورش,گوشت,طرز پخت خورش,خورشت,خورش های ایرانی,غذای ایرانی
چه قدر حرف بیجا میزنی مشتی خلاصه کن بره عمو جانی
صدای پخت آنقدر بالا بود که اصلا" صدای خودتون شنیده نمیشد. حداقل بلند صحبت میکردین.
خوب و ساده عالی
چی استفاده می کنی که اینقدر صدا ضعیفه چی میزنی . بابا مثلاً مردی تو صدا سرخ شدن پیاز از تو بهتر به گوش می یاد
سپاس فراوان بزرگوار خداوند حافظتون باشه در همه ی مراحل زندگی
seda nist
سلام محترم ، جهان سپاس ? بسیار عالی بو من ام پخته گردم و اولین بار بود غدا من من خیلی خوش مزه امده بود ?
اگر امکان دارد طریق پختن اش را برایم بگوید
صداتون خیلی کمه جناب انگار دارین برا خودتون صحبت میکنید جسارتا?
سابسكرايب شدي جنل من سابسكرايب كنيد ممنون???
https://youtu.be/D50LfdE6yXQ
یعنی چی شما اون خورش ها ی دیفراست رو میریزی تو پلوپزی که از قبل برنج داخلشه ؟؟مخلوط بشن باهم ؟؟؟؟
??????
آقا دستت درد نکنه،تنها بودم و حیرون که چه جوری میشه خورشت درست کرد،البته ۲۰ دقیقه دیگه آماده میشه،خوشمزه شد لایک داری اساسی،صداتم مثل اندی میمونه ☺️.دمتگرم
Khorshte karafs chera germeze?
لطفا یکی به من بگه این پابریکا چیه چون تو ایران ما ادویه به این اسم نداریم معادلش چی بریزیم تو غذا ؟؟؟؟
درود بر شما دوست گرامی سپاس بابت کار قشنگ تون اما اگر به غذاتون فلفل دولمی هم اضافه کنید بهتر میشه.. سپاسگزارم
درود بر شما و خسته نباشید و تشکر بابت وقتی که میگذارید موفق و موید باشید
من بهتون توصیه می کنم ه جای گوجه از تو قوطی از گوجه تازه استفاده کنید. خیلی خوشمزه تر می شود
منظورتون اينه با برنج قاطي كنيم؟
به نظرم به گوشت گوسفندي بايد اب سرد اضافه كرد
تشکر برادر عزیزم
کاراتون خیلی دوست دارم و استفاده هم کردم خیلی خوشمزه شده مرررررررررسی
چرا قیمه هارو میریزی تو ماست.
چرا قیمه هارو میریزی تو ماست.
سلام استاد تشکر بسیار زیاد
خيلي دوستدارم طريقه آشپزي شما را مرسي متشكرم
مثل همیشه عالی
بسیار عالی بود ممنون
ببخشید ها یعنی با این که گوجه زدید باهوش قرمه سبزی درست میشه کرد. تعجبم واقعا
سلام به پسر عزیزم من خانمی 60 ساله هستم با کوله باری علاقه وعشق به آشپزی و از تجربه های زیاد آشپزی ولی ولی من با تمام وجودم آشپزی شما نگاه میکنم حتی میتونم بگم تمام روشها ودستور هر چیزی که نشون میدین رو من هر درسی که میدین رو سیو میکنم ونگه میدارم من واقعا از جان ودلم از شما تشکر میکنم واقعا خیلی عالیه آموزشها تون مخصوصا اون لیمو با شکر خیلی عالی بود الهی که همیشه در تمام مراحل زندگی ودرس و کارتون در پناه خداوند موفق وسلامت باشید
ایده ظرف های آلومینیومی عالی بود. زنده باشید.
توى ظرف شيشه اى اگر فريز بشه خيلى بهتره!
salam dooste aziz, besiyar amoozandeh tashakor
Salam man kheyli lezat mibaram sepas kheyli khob zashpazi baladin mamnon