How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی

How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی



در این ویدئو آموزش درست کردن گوشت برای انواع خورش های ایرانی رو آموزش میدم . این آموزش پایه برای تمام خورش هاست و زمانیکه گوشت شما نیم پز شد ٬ آماده برای اضافه …

#Cook #Meat #آموزش #پخت #گوشت #برای #انواع #خورش #های #ایرانی

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

در این ویدئو آموزش درست کردن گوشت برای انواع خورش های ایرانی رو آموزش میدم . این آموزش پایه برای تمام خورش هاست و زمانیکه گوشت شما نیم پز شد ٬ آماده برای اضافه …

How To Cook Meat,آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی,خورش,گوشت,طرز پخت خورش,خورشت,خورش های ایرانی,غذای ایرانی

34 Replies to “How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی”

  1. چی استفاده می کنی که اینقدر صدا ضعیفه چی میزنی . بابا مثلاً مردی تو صدا سرخ شدن پیاز از تو بهتر به گوش می یاد

  2. سلام محترم ، جهان سپاس ? بسیار عالی بو من ام پخته گردم و اولین بار بود غدا من من خیلی خوش مزه امده بود ?
    اگر امکان دارد طریق پختن اش را برایم بگوید

  3. یعنی چی شما اون خورش ها ی دیفراست رو میریزی تو پلوپزی که از قبل برنج داخلشه ؟؟مخلوط بشن باهم ؟؟؟؟

  4. آقا دستت درد نکنه،تنها بودم و حیرون که چه جوری میشه خورشت درست کرد،البته ۲۰ دقیقه دیگه آماده میشه،خوشمزه شد لایک داری اساسی،صداتم مثل اندی میمونه ☺️.دمتگرم

  5. لطفا یکی به من بگه این پابریکا چیه چون تو ایران ما ادویه به این اسم نداریم معادلش چی بریزیم تو غذا ؟؟؟؟

  6. درود بر شما دوست گرامی سپاس بابت کار قشنگ تون اما اگر به غذاتون فلفل دولمی هم اضافه کنید بهتر میشه.. سپاسگزارم

  7. من بهتون توصیه می کنم ه جای گوجه از تو قوطی از گوجه تازه استفاده کنید. خیلی خوشمزه تر می شود

  8. سلام به پسر عزیزم من خانمی 60 ساله هستم با کوله باری علاقه وعشق به آشپزی و از تجربه های زیاد آشپزی ولی ولی من با تمام وجودم آشپزی شما نگاه میکنم حتی میتونم بگم تمام روشها ودستور هر چیزی که نشون میدین رو من هر درسی که میدین رو سیو میکنم ونگه میدارم من واقعا از جان ودلم از شما تشکر میکنم واقعا خیلی عالیه آموزشها تون مخصوصا اون لیمو با شکر خیلی عالی بود الهی که همیشه در تمام مراحل زندگی ودرس و کارتون در پناه خداوند موفق وسلامت باشید

Leave a Reply to Marjan dhbozorgi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *