How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی

How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی



در این ویدئو آموزش درست کردن گوشت برای انواع خورش های ایرانی رو آموزش میدم . این آموزش پایه برای تمام خورش هاست و زمانیکه گوشت شما نیم پز شد ٬ آماده برای اضافه …

#Cook #Meat #آموزش #پخت #گوشت #برای #انواع #خورش #های #ایرانی

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

در این ویدئو آموزش درست کردن گوشت برای انواع خورش های ایرانی رو آموزش میدم . این آموزش پایه برای تمام خورش هاست و زمانیکه گوشت شما نیم پز شد ٬ آماده برای اضافه …

How To Cook Meat,آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی,خورش,گوشت,طرز پخت خورش,خورشت,خورش های ایرانی,غذای ایرانی

Comments

34 responses to “How To Cook Meat – آموزش پخت گوشت برای انواع خورش های ایرانی”

  1. Milad Tajik Avatar

    چه قدر حرف بیجا میزنی مشتی خلاصه کن بره عمو جانی

  2. Juanita Eric Avatar

    صدای پخت آنقدر بالا بود که اصلا" صدای خودتون شنیده نمیشد. حداقل بلند صحبت میکردین.

  3. Sam hunter Avatar

    خوب و ساده عالی

  4. یوسف Avatar

    چی استفاده می کنی که اینقدر صدا ضعیفه چی میزنی . بابا مثلاً مردی تو صدا سرخ شدن پیاز از تو بهتر به گوش می یاد

  5. samin ghafari Avatar

    سپاس فراوان بزرگوار خداوند حافظتون باشه در همه ی مراحل زندگی

  6. Liala Liala Avatar

    سلام محترم ، جهان سپاس ? بسیار عالی بو من ام پخته گردم و اولین بار بود غدا من من خیلی خوش مزه امده بود ?
    اگر امکان دارد طریق پختن اش را برایم بگوید

  7. Hedie Hasani Avatar

    صداتون خیلی کمه جناب انگار دارین برا خودتون صحبت میکنید جسارتا?

  8. Adela Mohammadi Avatar

    سابسكرايب شدي جنل من سابسكرايب كنيد ممنون???

  9. Meli Marimeli Avatar

    یعنی چی شما اون خورش ها ی دیفراست رو میریزی تو پلوپزی که از قبل برنج داخلشه ؟؟مخلوط بشن باهم ؟؟؟؟

  10. schoene zeitenkommen Avatar

    آقا دستت درد نکنه،تنها بودم و حیرون که چه جوری میشه خورشت درست کرد،البته ۲۰ دقیقه دیگه آماده میشه،خوشمزه شد لایک داری اساسی،صداتم مثل اندی میمونه ☺️.دمتگرم

  11. Bita Korramy Avatar

    Khorshte karafs chera germeze?

  12. Hamid Kian Avatar

    لطفا یکی به من بگه این پابریکا چیه چون تو ایران ما ادویه به این اسم نداریم معادلش چی بریزیم تو غذا ؟؟؟؟

  13. Dani nouri Avatar

    درود بر شما دوست گرامی سپاس بابت کار قشنگ تون اما اگر به غذاتون فلفل دولمی هم اضافه کنید بهتر میشه.. سپاسگزارم

  14. Mohammad Elyasi Avatar

    درود بر شما و خسته نباشید و تشکر بابت وقتی که میگذارید موفق و موید باشید

  15. Vida Vidah Avatar

    من بهتون توصیه می کنم ه جای گوجه از تو قوطی از گوجه تازه استفاده کنید. خیلی خوشمزه تر می شود

  16. Fariba Sadi Avatar

    منظورتون اينه با برنج قاطي كنيم؟

  17. Fariba Sadi Avatar

    به نظرم به گوشت گوسفندي بايد اب سرد اضافه كرد

  18. habib afghan Avatar

    تشکر برادر عزیزم

  19. Ailar 1369 Avatar

    کاراتون خیلی دوست دارم و استفاده هم کردم خیلی خوشمزه شده مرررررررررسی

  20. Javad Rezai Avatar

    چرا قیمه هارو میریزی تو ماست.

  21. Javad Rezai Avatar

    چرا قیمه هارو میریزی تو ماست.

  22. SHAH 50 Avatar

    سلام استاد تشکر بسیار زیاد

  23. Adile Türkmen Avatar

    خيلي دوستدارم طريقه آشپزي شما را مرسي متشكرم

  24. m m Avatar

    مثل همیشه عالی

  25. Marjan dhbozorgi Avatar

    بسیار عالی بود ممنون

  26. Che Sho Avatar

    ببخشید ها یعنی با این که گوجه زدید باهوش قرمه سبزی درست میشه کرد. تعجبم واقعا

  27. Mamush_Tatush Mamush.Tatush Avatar

    سلام به پسر عزیزم من خانمی 60 ساله هستم با کوله باری علاقه وعشق به آشپزی و از تجربه های زیاد آشپزی ولی ولی من با تمام وجودم آشپزی شما نگاه میکنم حتی میتونم بگم تمام روشها ودستور هر چیزی که نشون میدین رو من هر درسی که میدین رو سیو میکنم ونگه میدارم من واقعا از جان ودلم از شما تشکر میکنم واقعا خیلی عالیه آموزشها تون مخصوصا اون لیمو با شکر خیلی عالی بود الهی که همیشه در تمام مراحل زندگی ودرس و کارتون در پناه خداوند موفق وسلامت باشید

  28. azin ghaheri Avatar

    ایده ظرف های آلومینیومی عالی بود. زنده باشید.

  29. Touran Soltani Avatar

    توى ظرف شيشه اى اگر فريز بشه خيلى بهتره!

  30. Vida Kalhoor Avatar

    salam dooste aziz, besiyar amoozandeh tashakor

  31. Simin Giahi Avatar

    Salam man kheyli lezat mibaram sepas kheyli khob zashpazi baladin mamnon

Leave a Reply to Hamid Kian Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *