How To Cook Lamb Meat – آموزش پخت گوشت گوسفند

How To Cook Lamb Meat – آموزش پخت گوشت گوسفند



آموزش پخت گوشت گوسفند برای کسانیکه از بوی گوشت گوسفندی دل خوشی ندارن . با این روش تا ۹۸٪ بوی بد گوشت گوسفند رو می تونید از بین ببرین . در صورت …

#Cook #Lamb #Meat #آموزش #پخت #گوشت #گوسفند

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

آموزش پخت گوشت گوسفند برای کسانیکه از بوی گوشت گوسفندی دل خوشی ندارن . با این روش تا ۹۸٪ بوی بد گوشت گوسفند رو می تونید از بین ببرین . در صورت …

گوسفند,گوشت گوسفند,lamb,lamb shish,lamb roast,cook lamb meat,پخت گوشت,پخت گوشت گوسفند

Comments

23 responses to “How To Cook Lamb Meat – آموزش پخت گوشت گوسفند”

  1. samin ghafari Avatar

    سپاس فراوان از شما

  2. Nazi Jesika Avatar

    سلام کیک یزدی هم درست کردید یا نه؟

  3. Sozs R Avatar

    بسیار عالی.

  4. Farzad Shool Avatar

    کارت درسته مشتیی

  5. samin ghafari Avatar

    با سلام متشکرم از زحماتتون همیشه دعاتون میکنم بابت آ موزش های زیباتون یه سوال شما تلگرام دستورهای غذایی رو نمیذارید و سوال بعدی اگر پیاز نباشه اشکال نداره در چرخ کرده پیاز بریزیم اگر نباشه بجاش چی بریزیم باز نشه و همچنین در غذا های گوشتی

  6. Betty Avatar

    ساده ترین بی دردسر ترین و سالم ترین روش ممکن پخت گوشت بود :))

  7. Peyman Barzin Avatar

    سلام وقت بخیر ازتون خواهش میکنم تو دایرکت اینستاگرامتون یه سوال پرسیدم ممنون میشم اگه جوابمو بدهین مرسی ?❤

  8. Firoozeh Sadeghi Avatar

    سلام عالی بود . ?

  9. Toranj Y Avatar

    وای خاک پا خیلی محشره???
    من منتظر آموزش پیتزای شمام همچنانا??

  10. Vahid Asgarani Avatar

    این روش اون ور آبی هاست، در روش خودمان ابتدا گوشت کمی در روغن و کره تفت می خورد سپس کمی محلول زعفران اضافه می شود، گوشت را کنار می گذاریم ودر همان تابه مقداری زیاد پیاز حلقه شده را کمی تفت می دهیم زردچوبه اضافه می کنیم، دوباره گوشت را می گذاریم روی پیازها، حالا چوب دارچین وپودر زنجبیل ودوتا هل سوراخ شده وفلفل سیاه وچندتا حبه سیر خلال شده ،دوباره محلول زعفران اضافه کرده، کمی تفت میدهیم وروی گوشت را با خلال های پیاز می پوشانیم رویش یه استکان گلاب یا آب می ریزیم وروی شعله کم می گذاریم بپزد تا گوشت بپزد وسس دار شود، کمی نمک وآبلیمو زده وحاضر است، می توانید در کنار باقالی پلو میل کنید.

  11. amir soltanzade Avatar

    درود به شما
    مثل همیشه خوب و اشتها آور
    ممنون?
    (واقعا کلیپاتون لایک سفارشی دارن ?)

  12. mahdiyar12 Avatar

    خیلی عالی بود و عجیب 😐 آخه چطوری گوشت به اون کلفتی تا ته پخته بود 🙂
    .
    یه سوال ، شما وقتی میخواین قرمه سبزی درست کنید ، آب قلم میریزید ؟
    اونجا تو فروشگاه هاشون قلم میفروشن مثل ایران که آدم میتونه قلم کیلویی بخره>
    بازم ممنون 🙂

  13. mojtaba ebrahimi Avatar

    صدات آدمو تو خلسه میبره ?

  14. Hamid Rahmani Avatar

    مثل همیشه عالی

  15. ahmad adib Avatar

    خوب چرا اینجوری ویدیو را تموم کردی ؟قشنگ میکشیدی تو ظرف یه برش خوشگل هم میزدی چه اشکالی داشت ؟

  16. Kani Taram Avatar

    به به
    مرسی
    من یه سوال دارم میشه لطفا بگین این توریی که گوشت توش بود و از کجا گرفتین ؟؟

  17. Simin Talebi Avatar

    طبق معمول هميشه بسيار عالي بود?

  18. maryam lashani Avatar

    دستت درد نکنه

  19. masood yousefi Avatar

    پیاز هم اضافه شد بعدا؟

  20. Theresa Garland Avatar

    English subtitles please!

  21. Nasima noori Avatar

    و باز هم اولین لایک و کامنت …. و یه دنیا انرژی مثبت به رسم تشکر ?❤

Leave a Reply to amir soltanzade Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *