Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با آشپزی حسن ریوندی

Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با آشپزی حسن ریوندی



Subscribe for more videos: . Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با …

#Hasan #Reyvandi #Rangarang #حسن #ریوندی #دستور #پخت #کتلت #با #آشپزی #حسن #ریوندی

خرید لمینت دندان

آشپزی

Subscribe for more videos: . Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با …

حسن ریوندی,حسن ریوندی جدید,hassan reyvandi,hasan reyvandi,hasan reivandi,نمایش حسن ریوندی,کنسرت حسن ریوندی,جدیدترین کنسرت حسن ریوندی,استندآپ حسن ریوندی,کنسرت خنده حسن ریوندی,خنده دارترین کنسرت حسن ریوندی,کنسرت جدید حسن ریوندی,استندآپ,hasan reyvandi 2020,حسن ریوندی 2020,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی با حسن ریوندی,آشپزی ریوندی,آشپزی با ریوندی,کتلت حسن ریوندی,ashpazi,ashpazi ba reyvandi,ashpazi hassan reyvandi,sham irani,شام ایرانی,بفرمایید شام

37 Replies to “Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با آشپزی حسن ریوندی”

  1. عالی بود وخنده دار.فقط موقع گذاشتن کتلت تو ماهی تابه شعله ی گاز رو کم کنید تا مجبور نشین کتلت رو پرت کنید تو ماهیتابه وآروم بزارین تو روغن

  2. چه دستور العمل فوق العاده ای! تبریک می گویم! به کانال غذاهای برزیلی من مراجعه کنید و در صورت امکان برای کمک به کانال من مشترک شوید. با تشکر!

  3. Btw you can add only one egg, the yolk or yellow & the egg white, one onion is enough . But I know you know how to do it!, it’s just funny to watch your show. You are very good at your job, you are very talented!!

  4. You can make in the oven, add oil with brush or put parchment paper, then make all the kotlets in one tray put it in the warm oven . It’s healthier because you are not using oil, cook better & no smell of oil in the house or burning hand with the hot oil.
    I like your videos & I subscribed. Good job & Good luck!

  5. همینجوری هم بسیار عالی شد. من خیلی کم سبزی معطر بهش اضافه میکنم هر نوع که دم دست دارید.فقط شمبلیله و نعنا کم اضافه کنید. شمبلیله زیادش تلخ میکنه و نعنا طعم و بوش غالب میشه.?.

  6. من بعد از رنده کردن مواد اب می اندازه اب ان را خالی می کنم تا روغن به دست نپره و در ضمن مقداری اویشن به مواد اضافه کنید هم طعم و مزه و بوی ان خوشمزه تر می شود

  7. ضمن اینکه عالی بود ، گوجه رنده شده وسبزی معطر (خشک یا تازه توفیری نمیکنه )و سیر رنده شده وکمی هم آرد سوخاری لذیذترش میکنه

Leave a Reply to Saeed Danesh Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *