Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با آشپزی حسن ریوندی
Subscribe for more videos: . Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با …
#Hasan #Reyvandi #Rangarang #حسن #ریوندی #دستور #پخت #کتلت #با #آشپزی #حسن #ریوندی
آشپزی
Subscribe for more videos: . Hasan Reyvandi – Rangarang | حسن ریوندی – دستور پخت کتلت با …
حسن ریوندی,حسن ریوندی جدید,hassan reyvandi,hasan reyvandi,hasan reivandi,نمایش حسن ریوندی,کنسرت حسن ریوندی,جدیدترین کنسرت حسن ریوندی,استندآپ حسن ریوندی,کنسرت خنده حسن ریوندی,خنده دارترین کنسرت حسن ریوندی,کنسرت جدید حسن ریوندی,استندآپ,hasan reyvandi 2020,حسن ریوندی 2020,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی با حسن ریوندی,آشپزی ریوندی,آشپزی با ریوندی,کتلت حسن ریوندی,ashpazi,ashpazi ba reyvandi,ashpazi hassan reyvandi,sham irani,شام ایرانی,بفرمایید شام
بهترین مواد برای اضافه کردن به خمیر مایه کتلت خوش شیرین هست هههههههه
عالی بود وخنده دار.فقط موقع گذاشتن کتلت تو ماهی تابه شعله ی گاز رو کم کنید تا مجبور نشین کتلت رو پرت کنید تو ماهیتابه وآروم بزارین تو روغن
توککوفتیمنکوشتنمیخورم??
چه خبر این همه سیب زمینی . یکدونه کافی .
با این همه سیبزمینی فقط مزه سیبزمینی میده?
چه دستور العمل فوق العاده ای! تبریک می گویم! به کانال غذاهای برزیلی من مراجعه کنید و در صورت امکان برای کمک به کانال من مشترک شوید. با تشکر!
Good
مرسى من خيلى وقته دوست دارم كتلت درست كنم
Btw you can add only one egg, the yolk or yellow & the egg white, one onion is enough . But I know you know how to do it!, it’s just funny to watch your show. You are very good at your job, you are very talented!!
You can make in the oven, add oil with brush or put parchment paper, then make all the kotlets in one tray put it in the warm oven . It’s healthier because you are not using oil, cook better & no smell of oil in the house or burning hand with the hot oil.
I like your videos & I subscribed. Good job & Good luck!
سبزی خشک بریز توش ترخون و شنبلیله خشک
مرد کجایی
ولی از غذای کچل پز مو پیدا بشی خیلی وحشتناک میشه
حسن خیلی باحالی???
گاز رو به گوه کشیدی?
شما باید آشپز بشی آشپز باشی نابغه ??
???
حسنجان کچلو. میتونم متن خنده دار وایده براتون بنویسم تاحالا به هیچکس ندادم. منتظرتم
همینجوری هم بسیار عالی شد. من خیلی کم سبزی معطر بهش اضافه میکنم هر نوع که دم دست دارید.فقط شمبلیله و نعنا کم اضافه کنید. شمبلیله زیادش تلخ میکنه و نعنا طعم و بوش غالب میشه.?.
شعله گاز باید کم باشه تا مغزش خام نباشه
باریکلا???
دیوووووونه@@@
چرا مقدار گوشت رو نشون ندادی خخخخ
اینکه شد شامی کباب?
خودش نمیدونه????
حالمون را بهم زدی کچل حسن??? گوشت انسان???
ی بُری ک.س شعر فقط همین …
من بعد از رنده کردن مواد اب می اندازه اب ان را خالی می کنم تا روغن به دست نپره و در ضمن مقداری اویشن به مواد اضافه کنید هم طعم و مزه و بوی ان خوشمزه تر می شود
خیلی مزخرف
حسن کچل هم حسن کچل قدیم
roghaan kamtar beriz baraye khodet khoobe 😀
نمیدونم چرا برنامه هاتو میبینم ولی کچله با مزه ای هستی واقعا میکم ????? ب قول کاشونی ها کچل بغ بغو
جاج آقا حسن
پيشنهاد ميكنم از آشپزي دست بر داريد و اصلي خود تان بر گرديد
خو از سفیده اماده استفاده کنید که جدید اومده
لطفا منو سابسکرایب کنید منم سابسکرایب می کنم سپاس
ضمن اینکه عالی بود ، گوجه رنده شده وسبزی معطر (خشک یا تازه توفیری نمیکنه )و سیر رنده شده وکمی هم آرد سوخاری لذیذترش میکنه
ملت گوسفند لایق حکومت گرگها هستن
پیازچه