Fatemeh Goudarzi – آشپزی با فاطمه گودرزی با یه میرزا قاسمی خوشمزه غذای محبوب گیلانی

Fatemeh Goudarzi – آشپزی با فاطمه گودرزی با یه میرزا قاسمی خوشمزه غذای محبوب گیلانی



کانال رسمی فاطمه گودرزی Fatemeh Goudarzi – Official Channel داتیس “اولین انتخاب، آخرین فن آوری” شما را به دیدن این برنامه دعوت میکند چرا به میرزاقاسمی، …

#Fatemeh #Goudarzi #آشپزی #با #فاطمه #گودرزی #با #یه #میرزا #قاسمی #خوشمزه #غذای #محبوب #گیلانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

کانال رسمی فاطمه گودرزی Fatemeh Goudarzi – Official Channel داتیس “اولین انتخاب، آخرین فن آوری” شما را به دیدن این برنامه دعوت میکند چرا به میرزاقاسمی، …

Fatemeh Goudarzi,فاطمه گودرزی,آشپزی,Ashpazi,میرزا قاسمی

23 Replies to “Fatemeh Goudarzi – آشپزی با فاطمه گودرزی با یه میرزا قاسمی خوشمزه غذای محبوب گیلانی”

  1. لطفا مواظب دستاتون باشید وقتی ساتور میکنید بادمجان ها رو یا چیزای دیگه رو خیلی تیزه خدایی نکرده دستای خوشکلتون طوری نشه???

  2. وای من عاشق میرزا قاسمی هستم سری اول تو جشنواره غذا خوردم عاشقش شدم ولی متاسفانه چون مادر و پدرم دوست ندارن منم نمیتونم منم نمیتونم برای خودم تو خونه تهیه کنم وای خیلی دوست دارم ?????
    فک کنم این اولین فیلم آشپزی بود که من برای دستور غذا دیدمش بقیه فلیم های آشپزیتون و فقط برای دیدن شما وصداتون میبینم ??

  3. سلام خانم گودرزی مهربان.اگر بادمجان ها رو بعد از کبابی کردن توی یک نایلون بگذارید تا سرد بشه خیلی پوست اون راحت تر کنده میشه.ممنون از تمام آموزش های که میدید واقعا عالیه

  4. سلام خانم گودرزی, خسته نباشید
    عمدا در ویدیو آخرتون پیام گذاشتم که ببینید
    جدای همه تعارفات من جدیدا دنبال میکنم کانالتون رو
    یه مشکلی دیدم که اگه میشه برید ویدیوهاتون رو اسمشون رو ویرایش کنید
    آخه باید اسم غذا زیرنویس برنامه باشه که مردم غذایی رو که میخوان ببینن اینقدر تو ویدیوهاتون قاطی پاتی دنبالش نگردن
    اول ویدیوهای شما اسمی بزرگ از خودتون هست و اسم غذا دیده نمیشه, ما چجوری بفهمیم کدوم غذا هست آخه
    ببخشید انتقاد کردم

  5. خانم نازنین، شما یک کدبانوی خوش اخلاق و دوست داشتنی هستید. دست پخت شما هم بسیار عالیه. ممنونیم که به ما غذاهای خوشمزه آموزش میدین.

  6. سلام خانم گودرزی گلم یه پیشنهاد چون شمالی هستن خواستم بگم که میتونید دوباره اگر بادنجون کبابی کردید لای پارچه نازک ده دقیقه بزارید بپیچید راحت پوستش جدا میشه اینم یه روش زیر اب نگیرید چون مزه اش از بین میره

  7. سلام دوسته عزیز ویدیو شما فوق العاده بود .لطفا ویدیو های آشپزی من رو هم ببینید کلی غذای خوشمزه ایرانی و بین المللی دارم .سپاس.

Leave a Reply to Poran Ghaemmaghami Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *