Ashpazi – Okra With Chicken Meat Part1 آشپزی – بامیه با گوشت مرغ

Ashpazi – Okra With Chicken Meat Part1 آشپزی – بامیه با گوشت مرغ



گفتگوی داغ و جنجالی مختار لشگری با رولا غنی Ashpazi – How to Make Okra With Chicken Meat Part1 – Ep.912 …

#Ashpazi #Okra #Chicken #Meat #Part1 #آشپزی #بامیه #با #گوشت #مرغ

خرید لمینت دندان

آشپزی

گفتگوی داغ و جنجالی مختار لشگری با رولا غنی Ashpazi – How to Make Okra With Chicken Meat Part1 – Ep.912 …

برنامه,Kabul,1tv,1 tv,1tv media,شبکه,channel 1,تلویزیون,یک,afghan show,Chicken Meat (Food),Meat (Food),Cooking (Interest),Okra (Food),Ashpazi,بامیه با گوشت مرغ,آشپزی,پخت و پز,سبزیجات,خوراک افغانی,cooking,Afghan Food,vegetables

Comments

16 responses to “Ashpazi – Okra With Chicken Meat Part1 آشپزی – بامیه با گوشت مرغ”

  1. Watan Dost Avatar

    چرا ویدیو نصفه بود ؟

  2. Hosein Mohamadi Avatar

    تشکر آقایه آشپس

  3. love Afghanistan the lion country Avatar

    باور کنید اگر دوپول آشپزی باشد یعنی من تا حالا زیاد آشپزی نکردم ولی از این لوده پر گپ بهتر غذا تهیه میکنم.

  4. Hadi Hadi Avatar

    موفق باشی

  5. Nawed Nekzad Avatar

    لطفا کم تر حرف بزن فقط طرز استفاده مواد را بگو

  6. Zarii A Avatar

    متاننن یک برنامه دیگه را پیش ببرین گپ زیاد میزنننن

  7. Zarii A Avatar

    نطاق عزیز بیسار برنامه خوب داری از بسکه گپ میزنی برنامه نبینم خسته کون است لطفا متوجه باشین پر گوی نکو.

  8. Sheila Malone Avatar

    The way you explain and the way you talk make me crazy

  9. Hamid Rezai Avatar

    چی قدر حرف میزنی

  10. Musto Gaming Avatar

    چقه اين گپ ميزنه دل آدم نميشه برنامه را سيل كند

  11. Ziba Shahr Avatar

    خورشت بامیه یه غذایی مخصوص جنوب ایران و همه نمیخورن چون بامیه لزج و بعضیها خوششون نمیاد،این همه چی بود جز خورشت بامیه?

  12. Haroon Anwari Avatar

    چرا زیاد گپ میزنی از دست زیاد گپ میزنی هیج دلم نمشه برنامه ترا ببینم

  13. afg alex Avatar

    ادامه فیلم چی شد

  14. Jawid Sabir Avatar

    آشپز جان دست گشاید گجاست

  15. Fouzia Be Avatar

    این ران مرغ نیست پای مرغ است

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *