Adasi Persian Lentils stew طرز تهیه عدسی خوشمزه، اصیل و لعابدار

Adasi Persian Lentils stew طرز تهیه عدسی خوشمزه، اصیل و لعابدار



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#Adasi #Persian #Lentils #stew #طرز #تهیه #عدسی #خوشمزه #اصیل #لعابدار

خرید لمینت دندان

خوشمزه

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

عدسی,طرز تهیه عدسی,وگان,عدس,آشپزی با سنا,غذای غیر گوشتی,غذای وگان,غذای سالم,طرز تهیه عدسی خوشمزه,طرز تهیه عدسی اصفهان,عدسی خوشمزه,عدسی اصفهان,عدسی لعابدار,عدسی طرز تهیه,عدسی جواد جوادی,عدسی اصفهانی,عدسی خوراک,پخت عدسی,خوراک عدسی,adasi,ashpazi ba sana,غذای ایرانی,عدسی ایرانی,نخود لوبیا,پیش غذا,عدسی مجلسی,طرز تهیه عدسی مجلسی,طرز تهیه,دستور پخت,آشپزی,خوشمزه,آموزش آشپزی,غذا,شام,ناهار,صبحانه,عدسی صبحانه

Comments

12 responses to “Adasi Persian Lentils stew طرز تهیه عدسی خوشمزه، اصیل و لعابدار”

  1. D Bak Avatar

    به به عالی

  2. saman shahin Avatar

    لطفا روش تهیه عدسی به سبک حلیم فروشی ها رو برام بزارید ممنون میشم سر آشپز

  3. Sh ًVatandost Avatar

    این تزیین با خامه آخرسر منو یاد این ویروس کرونا ورپریده کرد… ببخشید !

  4. One-ik Avatar

    من عدسی را کمی متفاوت درست میکردم، ولی این دفعه با روش شما درست کردم و خیلی خوشمزه تر شد. ممنون عالی بود.

  5. Noah Nasr Avatar

    مرسییی . یدونه باشی. یعنی منو دارین نجات میدین از فست فود

  6. پری پری Avatar

    دستت درد نکنه عالیییییییی بود

  7. DELPECH p Avatar

    دستون درد نکنه، عالی شد، خیلی خوشمزه

  8. Amir Noori Avatar

    Sabane engelisch farsi

  9. miss nezhadi Avatar

    مرسی بابت ویدیو ولی اون لیسک واسه کیک استفاده میشه.قاشق تفلون نیست.من سیب زمینی رو پوست میکنم و میذارم توی عدسی همینجوری ک قل میخوره پخته شد درش میارم له میکنم.وقت کمتری هم گرفتع میشه

  10. masoud khashe Avatar

    بسیار عالی.آیا میشه سیب زمینی ها را به صورت خام اضافه کرد.

  11. Nilo Nilofari Avatar

    ??‍♀️❤??⚘?????

Leave a Reply to saman shahin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *