آموزش پخت آلبالو پلوبا تمام فوت وفنهایش،رنگی متفاوت وطعمی بیاد ماندنیMorello Cherries Rice_Episode23

آموزش پخت آلبالو پلوبا تمام فوت وفنهایش،رنگی متفاوت وطعمی بیاد ماندنیMorello Cherries Rice_Episode23



چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های …

#آموزش #پخت #آلبالو #پلوبا #تمام #فوت #وفنهایشرنگی #متفاوت #وطعمی #بیاد #ماندنیMorello #Cherries #RiceEpisode23

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

چشم بد الهی هزاران فرسنگ از من دور باشه آمین آمین کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های …

آلبالو پلو,آلبالو پلوی مجلسی,آلبالو پلو اعلا,برنج مجلسی,برنج,پلو آلبالو,پلو قرمز,برنج رنگی,آشپزخونه,آشپزباشی,آشپزی با,آشپزی با نیلوفر,آشپزباشی آشپزباشی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرونی

Comments

36 responses to “آموزش پخت آلبالو پلوبا تمام فوت وفنهایش،رنگی متفاوت وطعمی بیاد ماندنیMorello Cherries Rice_Episode23”

  1. Nina Zareh Avatar

    خانم نیلوفر در حدود ۳۰ ساله که مقیم امریکا هستم به تازگی با یک مرد ایرانی اصیل و شکمو ازدواج کردم و از اینکه براش غذای ایرانی درست میکنم لذت میبرم و ایشون هم میگه عاشق اشپزی تو هستم میدونید چرا چون تمام ویدیوهای شما رو دنبال میکنم خواستم بگم بهتون خیلی کارتون درسته و من و نیما خیلی دوستون داریم …
    امروز البالو پلوتون و درست کردم بینهایت عالی بود این مرغ بینظیره
    براتون بهترینها رو ارزو میکنیم
    ارادتمند شما
    نینا و نیما

  2. Parsa Moghadasian Avatar

    سلام خانم نیلوفر، ممنون از اموزش زیباتون،،، یه سوالی داشتم خدمتتون،،، در فصل زمستون که البالو نیست،،، برای درست کردن البالوپلو،،، البالورا فریز کنیم و هر وقت خواستیم غذا درست کنیم با شکر مخلوط کنیم و روی حرارت قراربدیمو، بصورت مربا درست کنیم،،، یا اینکه در فصل البالو مربای البالو رو تهیه کنیم و این مربا رو فریز کنیم برای البالو پلو،،، کدوم از این دومورد بهتره برای این غذا،،، ممنون میشم جواب بدین،،، ایشالاه همیشه سالم باشین و بدرخشین

  3. Ban Ban Avatar

    خیلی خوب توضیح میدی مرسی

  4. yasaman Sedghi Avatar

    سلام نیلوفر جان از چه ظرفی باید استفاده کرد

  5. Buzz Space Avatar

    عالی ممنون از اخلاق خوب ونوش جان

  6. Ziba Bahrami Avatar

    به به دستتون طلا عزیزم ممنون از آموزش های به این میگن البالو پلو ممنونم کدبانو خانوم که همه نکات کلیدی و مهم رو شفاف وبدون کاستی با بیان شیوا روسا دلسوزانه آموزش میدید بازم ممنونم وسپاس گذارم مهربونم

  7. m5cto2c Avatar

    What does albaloo called in english?

  8. ronit efraim Avatar

    به به دست شما درد نکنه من عاشق پلو آلبالو شما شدم ولی اگر آلبا
    لو نیست با گیلاس میشه درست کنیم

  9. Fakhrisadat Hejazi Avatar

    سلام دختر گلم من از تورنتو سادات اسم خيلی گارهای شما را دوباله ميکنيم دوست دارم وبا حسل ياد ميداد خيلی دوست دارم شمارا سلامت باشيد??????

  10. tajmehr Karimi Avatar

    عاشقتم
    معرکه ای وقتی غذا رو میچشی
    منم رفتم درست کنم

  11. Nahid Hatami Avatar

    با عرض سلام و خسته نباشید ،من دالاس آمریکا هستم و اصلا آلبالو تلزه نیست و همیشه از این کمپوتهای آلبالو داخل شیشه استفاده میکنم و اصلا به خوشرنگی مال شما نمیشه با این شرایط میشه لطف بفرمائید چه کار باید کرد چون آلبالو ها پخته شدس از قبل ، با نهایت تشکر ، خیلی ممنون برای همه غذاهای خوشمزه و عالی که زحمت میکشید و برای ما ها میفرستید ،سلیقه شما خیلی قابل تحسین است ممنون ،سلامت و پایدار باشید….❤❤❤❤

  12. marzie loh mosavi Avatar

    متشکرم از شما سپاسگذار ی میکنم

  13. taranh esmi Avatar

    چقدر آموزشتون رو دوست دارم ❤❤

  14. Mehrnoush Teimouri Avatar

    عالی
    دست شما درد نکند

  15. Yeganeh vaziri Avatar

    نیلوفر جون می‌خواستم منو راهنمایی بکنید اگر آلبالو تازه در دست نداشته باشیم چطور میتوانم با آلبالو یخ زده درست بکنیم متشکرم⚘

  16. ali Ali Avatar

    جیییییگر طلا

  17. Café Inn Avatar

    نيلوفر بانو به قول جنوبيا نخسته با اين پلوى معركه ! ولى من ميخواستم خواهش كنم هويج پلو با مرغ و همينطور مرصع پلو يا به قول بعضيا جواهر پلو رو هم آموزش بدين ، سپاسگذارم ، در ضمن سال ميلادى نو رو به همه ى اونايى كه خارج از ايران هستن شادباش ميگم اميدوارم تو اين سال كرونا ريشه كن بشه به يارى خدا ♥️

  18. Healthy Foods Avatar

    سلام نيلوفر بانوجان واقعا هيجكس ونديدم تاابن اندازه بااصول صحيح ونتيجه بينظير اشبزي كنه ممنونم ازتون

  19. Dani Avatar

    خدایا این چشای پاک رو از ما نگیر…. من که چشم به پستونهای شما نبود …..

  20. Tera shirkhani Avatar

    سلام نیلوفر خانم عزیزم خوبی خلیی وقت هست که شما ویدو ی جدید از شما ندیدیم و واقعا دلم برای شما و آشپزی زیبا با آن توضیحات کامل تنگ شده شما یک اوستاد بی نظیری هستی انشالله که همیشه سلامت باشی ?????

  21. bardia noori Avatar

    نیلوفر خانم ما منتظر ویدئو های جدید از شما هستیم خیلی وقته که ویدیو نزاشتید امیدوارم حالتون خوب باشه

  22. polysandr bm Avatar

    عالی
    زنده باد
    نوش جونتون

  23. Mahdie Godarzi Avatar

    کارتون حرف نداره

  24. Zohre Rastegar Avatar

    با درود نیل و فر جون می تونم یه مدت بیام پیشت ممنون میشم صادقانه جواب بدی ممنونم دوست دارم

  25. Atefeh Manafi Avatar

    ممنون از آموزشتون،با مربای آلبالو آماده میشه درست کرد؟ من ساکن هلند هستم،آلبالو نیست!

  26. Jay Jabar Avatar

    But we have to make cherry from bottled one cuz we don’t have small and fresh we have it but for a short time and very expensive

  27. sara a s Avatar

    نیلوفر جان از وانیل نباید استفاده کنیم درسته ؟

  28. Rita Melekian Avatar

    نگفتی چرا باید ظرف سرد باشد .

  29. soheil mazlomian Avatar

    هر چی از زیباٸی و خوشگلی تو بگم بازم کمه
    تو مظهر زیباٸی هستی

  30. Zh Zh Avatar

    میبخشید آلبالوها چقدر چه میزان باید پخته شوند تا بعد از دم زدن وانروند
    بعد از اینکه شهرو از آلبالوها جدا کردیم تا جایی باید بجوشانیم که قوام بیاید؟

  31. Zh Zh Avatar

    سلا م. بانو

    هسته ی آلبالو چطور گرفته میشه؟

  32. Maysen Ghaderi Avatar

    Beseyar alle Nelofar jan ??⚪☀️?❤️?

  33. Farah Noroozi Avatar

    بسیار عالی??????

  34. Haraz 70 Avatar

    بسیار عا لی دست شما درد نکند باید خیلی خوشمزه باشد . ممنون از شما فقط دلم میخواست براتون تابلوی (آشپزی با نیلوفر )خوش خطی بنویسم که منظر زیباتری به کارتان بدهد

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *