کیک عسلی روسی جدید خوشمزه و عالی. Russian Honey Cake Recipe. Honigkuchen Russisch

کیک عسلی روسی جدید خوشمزه و عالی. Russian Honey Cake Recipe. Honigkuchen Russisch



کیک عسلی روسی جدید خوشمزه و عالی# Russian Honey Cake Recipe# Honigkuchen Russisch دوستان عزیز خوش آمدید به کانال من و امیدوارم که خوش تان آمده باشد لطفا …

#کیک #عسلی #روسی #جدید #خوشمزه #عالی #Russian #Honey #Cake #Recipe #Honigkuchen #Russisch

خرید لمینت دندان

خوشمزه

کیک عسلی روسی جدید خوشمزه و عالی# Russian Honey Cake Recipe# Honigkuchen Russisch دوستان عزیز خوش آمدید به کانال من و امیدوارم که خوش تان آمده باشد لطفا …

honey cake recipe,honey cake,russian cake,کیک عسلی روسی,طرزتهیه کیک عسلی روسی,Russian Honey Cake,Honey Cake recipe,Honigkuchen backen,Honigkuchen Rezept,Honigkuchen,Honigkuchen russisch Rezept,Honigkuchen blech,Honey cake Russian,Honey cake,کیک روسی مدرن,کیک روسی عسلی,کیک عسل روسی,کیک روسی بالعسل,کیک روسی لایه ای

34 Replies to “کیک عسلی روسی جدید خوشمزه و عالی. Russian Honey Cake Recipe. Honigkuchen Russisch”

  1. خواهر جان شرينم سلام با ديدن اين كيك مزه دار خاطرات ٢٢ سال پيش برايم تازه شد اين كيك عسلى را ٢١ سال قبل خورده بودم يك جهان تشكر خداوند شما و خانواده تان را عمرى طولانى سلامتى بدهد حتماً اماده مى كنم بسيار غذا هاى شما خوشمزه است اين كيك عسلى را زياد خوش دارم ❤️??????????????

  2. بسیار عالی مبینا جان
    من بارها و بارها ویدیو هایت را می بینم و هنرت را تحسین میکنم در ضمن لهجه شیرینت را هم خیلی دوست دارم من یک ایرانی هستم ولی هنر شما بانوان افغان را بسیار می پسندم در ضمن کتاب مورد علاقه ام که بارها و بارها خوانده ام بادبادک باز می باشد که اثر نویسنده بزرگ افغان خالد حسینی می باشد
    مبینای عزیزم برای تو و همه فارسی زبانان در هر جای دنیا که هستند آرزوی موفقیت دارم
    در این روزها و شب های ماه مبارک رمضان التماس دعای فراوان

  3. سلام خواهر جان دستت درد نکنه خیلی خوش طعم و شیرین. بجای مسکه میشه که از مارگارین کار بگیریم و mascarpone نفهمیدم که چی است در ترکی به چه نام یاد میکنند اگه لطف کنی پاسخ بده ممنون میشم ?

  4. سلام خواهرکم ممنون از طرز پخت عالی تون
    ولی من یه بار درست کردم وقتی تو داش گذاشتم اصلا خودشو نگرفته بود و همه مواد به هرطرف میرفت
    میشه بگید چیکارکنم

  5. تشکر از زحمات شما خواهر گرامی خیلی با سلیقه تهیه نمودید باز هم تشکر
    من شما را حمایت کردم واگر امکانش باشد لطف نموده Dars wa Tafreh Tv را تماشا نموده و حمایت ما کنید تشکر از لطف شما

  6. خواهرى نازنينم اين كيك شما را اماده كردم يعنى دو برابرى كيك شما مواد به كيك اماده كردم وقتى شكر مسكه عسل ليمو و بيكين پودر را انداختم چوش دادم تا كه رنكش قهوه يى شد بعداً تا كه سرد شد شور دادم هنوز شيركًرم بود كه بسيار سخت و چسپوك شد باز هم تخم را اضافه كردم با دست هاى خود اب كردم هنوز هم يك كمى اش سخت و چسپوك مانده بود او را كشيدم نمى دانم علتش چه بود حتماً به اندازه نشد يا فكر مى كنم زياد چوش خورده بود نفهميدم كيك را اماده كردم بسيار كيك مزه دار شد كيك مه سخت امد او را مى دانم كه از تاثيرى داش مه است باز هم يك رهنمايى بيكنيد بسيار كيك مزه دار اماده شد ??

Leave a Reply to Fatemeh Babaeinejad Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *