چگونه سمبوسه مزه دار وطنی پخته کنیم؟ – آشپزی قسمت ششم / Ashpazi Episode 6 – Sambosa Recipe

چگونه سمبوسه مزه دار وطنی پخته کنیم؟ – آشپزی قسمت ششم / Ashpazi Episode 6 – Sambosa Recipe



توت نمایش دهنده زیبایی های طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم افغانستان است که با برنامه های تفریحی و آموزشی مثل دیگدان و تنور، گپ، افغان سین، چلنج شو و آشپزی …

#چگونه #سمبوسه #مزه #دار #وطنی #پخته #کنیم #آشپزی #قسمت #ششم #Ashpazi #Episode #Sambosa #Recipe

خرید لمینت دندان

آشپزی

توت نمایش دهنده زیبایی های طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم افغانستان است که با برنامه های تفریحی و آموزشی مثل دیگدان و تنور، گپ، افغان سین، چلنج شو و آشپزی …

Degdan wa Tanor,Mitra amani,Gap,Toot,دیگدان و تنور,طرز تهیه,میترا,گپ,توت,سمبوسه وطنی,sambosa watani

27 Replies to “چگونه سمبوسه مزه دار وطنی پخته کنیم؟ – آشپزی قسمت ششم / Ashpazi Episode 6 – Sambosa Recipe”

  1. چتنی بدون سرکه هههههههه او آشپز او روز بولانی ره خراب کدی چیزی نگفتم امروز دگه بیخی خراب کدی چتنی آب هههههههه کمی متوجه باش وار خطا نشو کسی عدام ات نمیکنه عزیز

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *