پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید

پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید



در این ویدئو به سوالات قنادی شما پاسخ داده می شود.

#پرسش #پاسخ #آشپزی #قنادی #از #کیک #شیرینی #خمیر #هزار #لا #شیرنین #زبان #تا #تزیین #کیک #را #از #من #بپرسید

خرید لمینت دندان

آشپزی

در این ویدئو به سوالات قنادی شما پاسخ داده می شود.

غذا ، آشپزی ، پخت و پز cooking,food,diner

Comments

27 responses to “پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید”

  1. Zeynab&mahdi Dalir Avatar

    سلام خداقوت نیلوفر جان یه سوالی که دارم من شیرینی نخودچی با روغن صاف قنادی سفت نمیشه اگه فقط از روغن 50 استفاده کنم آخه یبار درست کردم یکم سفت شد فکرکنم بخاطر این ک اردنخودچیم قاطی داشت ونامرفغوب بود نظرشماچیه

  2. نوشین قلیجان Avatar

    سلام خسته نباشید
    کیکم بعد یک ساعت تو فر بودن وسطش نپختته

  3. bardia noori Avatar

    سلام نیلوفر خانم خیلی خوشحالم از اینکه دوباره با ویدیوهای جدید برگشتید میخواستم اگه میشه ازتون خواهش کنم در مورد فر و علامت‌های رو فر و زمان و نحوه استفاده از اونها رو آموزش بدید چون در بیشتر مواقع ما طبق رسپی یه کیک رو می‌پزیم ولی به خاطر اینکه نمی‌دونیم چجوری از فر استفاده کنیم خراب میشه پف نمیکنه یا خمیر میشه ممنونم میشم این خواسته حقیر رو در اموزشاتون بگنجونید می‌دونم که مشکل خیلی از دوستانم هستش .

  4. tarehk Iran Avatar

    سالم باشید خواهر عزیز??

  5. گل مریم محبت Avatar

    سلام خسته نباشید بانوی هنرمند..خیلی وقته ویدئو نزاشتین دلمون براتون تنگ شده
    کاش توی این شرایط کرونا که بیشتر توی خونه ایم ویدیو بزارین

  6. Rezvane Sanjari Avatar

    سلام.حالتون خوبه نیستین نگران شدم?نکنه خدای نکرده چیزیتون شده

  7. SOLDIER OF IMAMZAMAN Avatar

    ببخشید من چکار کنم برای اینکه سفیده تخم مرغ خودش رو بگیره من حتی در دمای محیط میگذارم اما فقط مقدار کمی کف میکند هر چقدر از ان به بعد میزنم دیگر خودش رو نمیگیره من خیلی به شیرینی و نان پزی علاقه مندم اما به همین دلیل تعدادی از کیک ها و شیرینی ها رو نمیتونم درست کنم

  8. a.s Soltani Avatar

    سلام. خسته نباشید. عزیزم ب اس شیرینی ناپلئونی، از کرم پاتیسیر استفاده میشه. ای کاش هم دستورشرو برامون بزارید و هم اینکه ایا در هرلایه جداگانه هم باید پاتیسیر استفاده کرد و هم خامه؟

  9. فرزانه عباسپور Avatar

    عزیزم نیستی دلمون برات تنگ شده انشالله که سلامت باشی??

  10. Cooking Time With Ali Avatar

    سلام نیلوفر خانم روز جهانی شف مبارک چند وقتیه فعال نیستید مشکلی پیش امده؟

  11. Cooking Time With Ali Avatar

    سلام نیلوفر خانم روز جهانی شف مبارک چند وقتیه فعال نیستید مشکلی پیش امده؟

  12. Maman cooking Avatar

    درود بر شما???

  13. Jawad Barati Avatar

    سلام هنوز شروع نکردین نیلوفر خانم

  14. Mahvash Ardalan Avatar

    درودهاااا.نیلو فر بانو جان خوب باشی( عزیز ویدیو جدید نمیزاری گلم) خوشبحالت که ایران نیستی( نمیدونی گرونی وتورم وقیمت دلار چه میکنخ با مردم( نمیدونی روزانه وشبانه چه میبینم درب میوه فروشی وسوپرها( منطقه ما مثلا منطقه متوسط رو به بالاست( همه مینا لن

  15. Farhad Cheraghi Avatar

    سلام بامیه بدون تخم مرغ رو چطوری درست کنم

  16. Jawad Barati Avatar

    سلام هنوز شروع نکردین

  17. Homa Pirzadeh Avatar

    سلام نیاوفر. هنوز منتظر جواب شما برای مسقطی لوز هستم! مرسی. ?

  18. محمدامین &ترنم Avatar

    سلام نیلوفر خانم .من هر روز به کانال شما سر میزنم ولی همچنان هیچ اموزش جدیدی از شما نمیبنیم .شاید دیگر از ما خسته شدید که حضور ندارید.فقط خواستم بدونید که من هر وقت با دستورات شما چیزی درست کنم دعاتون میکنم .امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید.

  19. Cooking Time With Ali Avatar

    سلام چندتا عکس رسپی های شما رو درست کردم توی اینستاگرام براتون سند کردم اگه میشه لطفا نگاه کنید ممنونم??

  20. Soheyla Azizi Avatar

    میشه کاپ کیک و اموزش بدین

  21. Café Inn Avatar

    درود نيلوفر بانو ، واقعا خسته نباشيد با اينهمه ويدئوهاى آموزشى عاليتون ، نميدونستم اينو كجا بايد ميگفتم چون تو ويدئوهاى قبليتون نديدم اونم در مورد طرز تهيه سركه است ، ميدونيد كه الان شهريوره و فصل رسيدن انگور و سركه انداختن و ترشى ريختن و رب پزون و اين حرفا البته هستن كانالهاى ديگه اى كه در موردش حرف زدن ولى آموزش شما يه چيز ديگه اس ، ممنون ميشم اگه در مورد درست كردن سركه بخصوص سركه انگور برنامه داشته باشيد ، دوستون دارم ، پاينده باشيد ???

  22. Javad Poorkarim Avatar

    کارهای شما فقط در یوتیوب است.

  23. Javad Poorkarim Avatar

    با عرض سلام خدمت شما. من چرا نمیتونم کارهای شما رو پیدا کنم.

  24. ali nejadian Avatar

    سلام.چراکیکی که میپزم بوی تخم مرغ میگیره.من طبق دستور شما رولت رو درست کردم هیچ بوی تخم مرغی نمیداد منتها شما سرکه ووانیل مایع استفاده کردین. میشه برای دستور کیک هم سرکه ووانیل مایع استفاده کرد؟تشکر

  25. avril libre Avatar

    Dorod be shoma. Chandin ghazaye shoma ra dorost kardam, fogholadast. Merci az darshaton. Aya mitavanid jojeh kabab ostekhani ra dars bedahid lotfan ? Merci ???

  26. no hos Avatar

    ba arze salam va khaste nabashid, bebakhshid mitonam yek darkhast dashte basham?agar momkeneh lotf befarmayid tarze tahieh masghati kase larai na masghati lozi, ra hamintori befarmayid ? chon ye khorde ajale daram. felan video hayash ra nemikhahad.va faghat maktoob befarmayid chetori mamonon mishavam. ta baadan har vaght khasid videohayash ra begzarid.ba sepase faravan

  27. Javad Poorkarim Avatar

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من دو سؤال داشتم. اولی. هنگام درست کردن نون خامه‌ای می‌توانیم به جای نشاسته ذرت از آرد ذرت استفاده کنیم. دوم. چرا نون خامه‌ای ها زیاد خشک نمی‌شوند. منظورم اینه که بعد از سرد شدن هنوز ی ذره نرم هستن.

Leave a Reply to Javad Poorkarim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *