نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه

نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه

#نان #خانگی #به #روش #نان #بربری #خیلی #نرم #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

نان خانگی,غذای خوشمره با خمیر آماده,طرز تهیه دلمه با برگ انگور,کیک نانی خوشمزه,نان سرخک,ابگوشت,ته چین مرغ,بادمجان پلو,کوکو سبزی,بادمجان,کباب دیگی,شامی,دیزی,قیمه رستورانی,زرشک پلو,فالوده شیرازی,کباب تو ماهیتابه,پنیر تبریزی,اکبر جوجه,چلو ماهیچه,ماهی شکم پر,ماهی سرخ کرده,کباب,بولانی کچالو,بورک ترکی,کلچه نمکی,کیک شیری,غذای افغانی,غذای ایرانی,غذای ترکی,طرز تهیه قابلی پلو,طرز تهیه بولانی,خورشت قیمه,قورمه سبزی

47 Replies to “نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه”

  1. من امروز با دستور العمل شما دقیقن مثل این فیلم درست کردم ، ولی بافتش مثل مال شما نرم نشد ، یکمی خشک بود ?☹

  2. سلام چرا با اینکه روغن رو کاغذ روغنی میریزم باز بعد از پخت نونم به کاغذ میچسبه؟

  3. از اینکه اینقدر با جرات تیکه پاره ش کردین ، واقعا خوشم اومد ?? ، خیلی ساده و عالی بود .من امروز میخوام حتما درستش کنم، حتما خوب میشه

  4. با عرض ادب و احترام خدمت استاد بزرگوار و هنرمند مملکتمان و همچنین خدمت تمامی هموطنان عزیز خواستم از حضور همگی عزیزان در اینجا تشکر کنم و ممنون که استاد هنرمند و بزرگوار تجربیات خودشان را در اختیار همه ما قرار دادند با سپاس فراوان ارادتمند همگی شما بزرگواران ارغوان بی گناه

  5. ممنون از آموزش بسیار عالی تون،نون رو امروز درست کردم بی نهایت خوب شد . سلامتی و سربلندی رو براتون آرزومندم❤❤

  6. سلاام دستون درد نکنه واقعا عالی وبسیار ساده ممنون از زحمات شما خدا نگهدار از کانادا هستم گلم

  7. میبینم که همه ماشالا و باریکلا و خیلی تشکرات نوشتن ، اماآیا اینهمه آدم از رسپی شما نون درست کردند؟ من که امروز درست کردم چهل دقیقه طول کشید با دمای ۲۵۰درجه سانتیگراد بپزه . تازشم باموادی که گفتید خمیر من خیلی خیستر و چسبنده تر دراومد من بیشتر از این رسپی حتی مجبور شدم آرد اضافه کنم چونکه خمیرم بدجوری چسپناک بود. این رسپی اشتباه داشت

  8. من الان ۱ ماهه چهار دفعه این نون خوشمزه رو درست کردم از بس که خوشمزه ست ،یه دنیا سپاس بابت دستور عالیتون از خدا میخوام همیشه سلامت باشید بانوی هنرمند?

Leave a Reply to Fariba Pirabi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *