نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه

نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه

#نان #خانگی #به #روش #نان #بربری #خیلی #نرم #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

نان خانگی,غذای خوشمره با خمیر آماده,طرز تهیه دلمه با برگ انگور,کیک نانی خوشمزه,نان سرخک,ابگوشت,ته چین مرغ,بادمجان پلو,کوکو سبزی,بادمجان,کباب دیگی,شامی,دیزی,قیمه رستورانی,زرشک پلو,فالوده شیرازی,کباب تو ماهیتابه,پنیر تبریزی,اکبر جوجه,چلو ماهیچه,ماهی شکم پر,ماهی سرخ کرده,کباب,بولانی کچالو,بورک ترکی,کلچه نمکی,کیک شیری,غذای افغانی,غذای ایرانی,غذای ترکی,طرز تهیه قابلی پلو,طرز تهیه بولانی,خورشت قیمه,قورمه سبزی

Comments

47 responses to “نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه”

  1. Pezhman Bavafa Avatar

    من امروز با دستور العمل شما دقیقن مثل این فیلم درست کردم ، ولی بافتش مثل مال شما نرم نشد ، یکمی خشک بود ?☹

  2. Leila Boujari Avatar

    عالی بود عزیزم

  3. Smr Bakhshism Avatar

    بافتش شبیه نون باگته، تا بربری، بازم از آموزشتون ممنون

  4. Nazanin Chamanfar Avatar

    این نون بربری بود نه تافتون ولی خوب بود

  5. شمسی جهانی Avatar

    عالی بود دست گلت درد نکنه

  6. Rose Avatar

    سلام چرا با اینکه روغن رو کاغذ روغنی میریزم باز بعد از پخت نونم به کاغذ میچسبه؟

  7. Sinan369 Avatar

    میخام فردا برای اولین بار درست کنم برام دعا کنین ?

  8. Afshin Khakshour Avatar

    آخرش چرا نون رو میچلونی؟
    قیافش معلومه خوبه دیگه

  9. Rezai D Avatar

    خیلی عالی بود مرسی ?

  10. Zahra Hossaini Avatar

    از اینکه اینقدر با جرات تیکه پاره ش کردین ، واقعا خوشم اومد ?? ، خیلی ساده و عالی بود .من امروز میخوام حتما درستش کنم، حتما خوب میشه

  11. A Bigonah Avatar

    با عرض ادب و احترام خدمت استاد بزرگوار و هنرمند مملکتمان و همچنین خدمت تمامی هموطنان عزیز خواستم از حضور همگی عزیزان در اینجا تشکر کنم و ممنون که استاد هنرمند و بزرگوار تجربیات خودشان را در اختیار همه ما قرار دادند با سپاس فراوان ارادتمند همگی شما بزرگواران ارغوان بی گناه

  12. SamyarCODM Avatar

    ممنون از آموزش بسیار عالی تون،نون رو امروز درست کردم بی نهایت خوب شد . سلامتی و سربلندی رو براتون آرزومندم❤❤

  13. Mary Dolati Avatar

    سلاام دستون درد نکنه واقعا عالی وبسیار ساده ممنون از زحمات شما خدا نگهدار از کانادا هستم گلم

  14. N M Avatar

    ۲۵۰ چی سانتیگراد یا فارنهایت ؟

  15. naser hamed Avatar

    بسیار عالی و راحت آموزش دادید.
    نتیجه کار برای من بسیار عالی و خوب در آمد.
    تشکر و سپاس

  16. Maryam Mohseni Avatar

    ممنون من درست کردم خیلی خوب شد

  17. Fariba SaeidiNahand Avatar

    سلام خانوم گل من پختم بسیار عالی شد دست شما درد نکنه ،خیلی ساده بودولی نتیجه بسیار عالی و خوشمزه ??

  18. amir diarmand Avatar

    بسیار عالی و تمیز ? با تشکر از شما کد بانوی گرامی..

  19. Mina Avatar

    Thanks you so much for sharing this great video on YouTube ❤️

  20. Sabina Ariana Avatar

    مرسی عزیزم من پوختم خیلی خوب شد عالی ????❤️

  21. Diba Bita Avatar

    میبینم که همه ماشالا و باریکلا و خیلی تشکرات نوشتن ، اماآیا اینهمه آدم از رسپی شما نون درست کردند؟ من که امروز درست کردم چهل دقیقه طول کشید با دمای ۲۵۰درجه سانتیگراد بپزه . تازشم باموادی که گفتید خمیر من خیلی خیستر و چسبنده تر دراومد من بیشتر از این رسپی حتی مجبور شدم آرد اضافه کنم چونکه خمیرم بدجوری چسپناک بود. این رسپی اشتباه داشت

  22. Diba Bita Avatar

    وای من دیدم سابسکرایب کردم قبلا??‍♀️?زنگوله رو روشن نکردم?????????

  23. Diba Bita Avatar

    مچکرم مچکرم، عالی بود?

  24. dihan javanmard Avatar

    چقدر عالی ، ممنون

  25. OM Mustafa Avatar

    دستد شما درد نكنى

  26. OM Mustafa Avatar

    عاشت الايادي الايرانية الشيعية

  27. Mina G. Jahromi Avatar

    سلام میشه به جای مخمر خشک از مخمر مایع استفاده کرد؟؟ مثل کره مانند هست شکلش. بازم یه جور در میاد؟؟

  28. Fariba Pirabi Avatar

    بسیار عالی

  29. Zoya Mashhour Avatar

    karetoon bestir alie bood va merci ,bray in key noon kiosk Nashe va chand rooz bemooneh , chekar bayad kard? merci va mamnoon misham

  30. مجتبی غلامپور Avatar

    دست شما درد نکنه خیلی خوب بود

  31. مجتبی غلامپور Avatar

    خیلی خوب توضیح می ده ممنون

  32. M De Avatar

    عالی بود ???? ممنون

  33. Alie jalilian Avatar

    به به به مرحبا عجب نونی عجب سلیقه ای فول لایییییییک

  34. Ali Muradi Avatar

    عالی بود

  35. Azar Sabah Avatar

    سلام اگرکره نداشته باشیم چقدرروغن باید اضافه کنیم

  36. ZARIN BAYAZIDI Avatar

    من الان ۱ ماهه چهار دفعه این نون خوشمزه رو درست کردم از بس که خوشمزه ست ،یه دنیا سپاس بابت دستور عالیتون از خدا میخوام همیشه سلامت باشید بانوی هنرمند?

  37. Rose Rosi Avatar

    اوکی ۱ ساعت استراحت دادید دیدم

Leave a Reply to Afshin Khakshour Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *