نان خانگی به روش نان بربری، خیلی نرم و خوشمزه
#نان #خانگی #به #روش #نان #بربری #خیلی #نرم #خوشمزه
خوشمزه
نان خانگی,غذای خوشمره با خمیر آماده,طرز تهیه دلمه با برگ انگور,کیک نانی خوشمزه,نان سرخک,ابگوشت,ته چین مرغ,بادمجان پلو,کوکو سبزی,بادمجان,کباب دیگی,شامی,دیزی,قیمه رستورانی,زرشک پلو,فالوده شیرازی,کباب تو ماهیتابه,پنیر تبریزی,اکبر جوجه,چلو ماهیچه,ماهی شکم پر,ماهی سرخ کرده,کباب,بولانی کچالو,بورک ترکی,کلچه نمکی,کیک شیری,غذای افغانی,غذای ایرانی,غذای ترکی,طرز تهیه قابلی پلو,طرز تهیه بولانی,خورشت قیمه,قورمه سبزی
من امروز با دستور العمل شما دقیقن مثل این فیلم درست کردم ، ولی بافتش مثل مال شما نرم نشد ، یکمی خشک بود ?☹
This was Excellent
عالی بود عزیزم
https://youtu.be/y8l1lWYcsdo
بافتش شبیه نون باگته، تا بربری، بازم از آموزشتون ممنون
این نون بربری بود نه تافتون ولی خوب بود
عالی بود دست گلت درد نکنه
سلام چرا با اینکه روغن رو کاغذ روغنی میریزم باز بعد از پخت نونم به کاغذ میچسبه؟
میخام فردا برای اولین بار درست کنم برام دعا کنین ?
آخرش چرا نون رو میچلونی؟
قیافش معلومه خوبه دیگه
خیلی عالی بود مرسی ?
از اینکه اینقدر با جرات تیکه پاره ش کردین ، واقعا خوشم اومد ?? ، خیلی ساده و عالی بود .من امروز میخوام حتما درستش کنم، حتما خوب میشه
با عرض ادب و احترام خدمت استاد بزرگوار و هنرمند مملکتمان و همچنین خدمت تمامی هموطنان عزیز خواستم از حضور همگی عزیزان در اینجا تشکر کنم و ممنون که استاد هنرمند و بزرگوار تجربیات خودشان را در اختیار همه ما قرار دادند با سپاس فراوان ارادتمند همگی شما بزرگواران ارغوان بی گناه
ممنون از آموزش بسیار عالی تون،نون رو امروز درست کردم بی نهایت خوب شد . سلامتی و سربلندی رو براتون آرزومندم❤❤
سلاام دستون درد نکنه واقعا عالی وبسیار ساده ممنون از زحمات شما خدا نگهدار از کانادا هستم گلم
???
۲۵۰ چی سانتیگراد یا فارنهایت ؟
بسیار عالی و راحت آموزش دادید.
نتیجه کار برای من بسیار عالی و خوب در آمد.
تشکر و سپاس
ممنون من درست کردم خیلی خوب شد
سلام خانوم گل من پختم بسیار عالی شد دست شما درد نکنه ،خیلی ساده بودولی نتیجه بسیار عالی و خوشمزه ??
بسیار عالی و تمیز ? با تشکر از شما کد بانوی گرامی..
Thanks you so much for sharing this great video on YouTube ❤️
مرسی عزیزم من پوختم خیلی خوب شد عالی ????❤️
میبینم که همه ماشالا و باریکلا و خیلی تشکرات نوشتن ، اماآیا اینهمه آدم از رسپی شما نون درست کردند؟ من که امروز درست کردم چهل دقیقه طول کشید با دمای ۲۵۰درجه سانتیگراد بپزه . تازشم باموادی که گفتید خمیر من خیلی خیستر و چسبنده تر دراومد من بیشتر از این رسپی حتی مجبور شدم آرد اضافه کنم چونکه خمیرم بدجوری چسپناک بود. این رسپی اشتباه داشت
وای من دیدم سابسکرایب کردم قبلا??♀️?زنگوله رو روشن نکردم?????????
مچکرم مچکرم، عالی بود?
چقدر عالی ، ممنون
دستد شما درد نكنى
عاشت الايادي الايرانية الشيعية
عالییییه?
سلام میشه به جای مخمر خشک از مخمر مایع استفاده کرد؟؟ مثل کره مانند هست شکلش. بازم یه جور در میاد؟؟
????
عالی
Bah bah?
بسیار عالی
karetoon bestir alie bood va merci ,bray in key noon kiosk Nashe va chand rooz bemooneh , chekar bayad kard? merci va mamnoon misham
دست شما درد نکنه خیلی خوب بود
خیلی خوب توضیح می ده ممنون
عالی
عالی بود ???? ممنون
به به به مرحبا عجب نونی عجب سلیقه ای فول لایییییییک
https://youtu.be/FAqZLBiEJSQ
عالی بود
سلام اگرکره نداشته باشیم چقدرروغن باید اضافه کنیم
من الان ۱ ماهه چهار دفعه این نون خوشمزه رو درست کردم از بس که خوشمزه ست ،یه دنیا سپاس بابت دستور عالیتون از خدا میخوام همیشه سلامت باشید بانوی هنرمند?
English please
اوکی ۱ ساعت استراحت دادید دیدم