مهم ترین تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، خوشمزه و…….
مواد لازم: بادمجان/ماست/روغن/آب/نمک بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده میشوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی …
#مهم #ترین #تکنیک #سرخ #کردن #بادمجان #با #کمترین #روغن #خوشمزه
خوشمزه
مواد لازم: بادمجان/ماست/روغن/آب/نمک بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده میشوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی …
بادمجان,بادمجون,سرخ کردن بادمجون,سرخ کردن بادمجان,بادمجان سرخ کرده,سرخ کردن بدون روغن,سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن,بادمجون بدون روغن,طرز سرخ كردن بادمجان با روغن كم,بادمجون سرخ کردن,نکات تکنیکی,نکات سرخ کردن بادمجان,طرز تهیه بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,بادمجان سرخ كردن,بادمجان کبابی در فر,بادمجان سرخ كردن,بادمجان سرخ كردن با روغن كم,طرز تهيه سرخ كردن بادمجان,سرخ كردن بادمجان در فر,طريقه بادمجان سرخ كردن,نارگل,آشپزی با نارگل,nargol,nargol food recipes
عالی بود ?
سلام چه خوبه که شما مختصر مفید توضیح میدهید ، پر حرفی و حرف زیاد نمیزنید ! ?❤️
thank you
مزه ماست رو بخودش نمیگیره؟؟
به شدت توصیه نممممییییکنم . هیچ فرقی نمیکنه الکی ماست رو هدر ندین
خیلی آموزنده بود ممنون
خیلی طولانی نشان میدین ، برای پوست کردن و اغشته کردن با ماست
عزیزم فرق نمیکنه ماست ترش استفاده کنیم یا شیرین؟و اینکه چقدر بعد از ماست زدن بادمجونا رو سرخ کنیم؟
ممنون ازتون چه آموزش کاربردی ومفیدی
سلام خیلی خوب بود یک دنیا تشکر
سلااام ممنون عالی بود
دەستتون دردنکن