مهم ترین تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، خوشمزه و…….

مهم ترین تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، خوشمزه و…….



مواد لازم: بادمجان/ماست/روغن/آب/نمک بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده می‌شوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی …

#مهم #ترین #تکنیک #سرخ #کردن #بادمجان #با #کمترین #روغن #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

مواد لازم: بادمجان/ماست/روغن/آب/نمک بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده می‌شوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی …

بادمجان,بادمجون,سرخ کردن بادمجون,سرخ کردن بادمجان,بادمجان سرخ کرده,سرخ کردن بدون روغن,سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن,بادمجون بدون روغن,طرز سرخ كردن بادمجان با روغن كم,بادمجون سرخ کردن,نکات تکنیکی,نکات سرخ کردن بادمجان,طرز تهیه بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,بادمجان سرخ كردن,بادمجان کبابی در فر,بادمجان سرخ كردن,بادمجان سرخ كردن با روغن كم,طرز تهيه سرخ كردن بادمجان,سرخ كردن بادمجان در فر,طريقه بادمجان سرخ كردن,نارگل,آشپزی با نارگل,nargol,nargol food recipes

Comments

12 responses to “مهم ترین تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، خوشمزه و…….”

  1. Pari Jahanbin Avatar

    سلام چه خوبه که شما مختصر مفید توضیح میدهید ، پر حرفی و حرف زیاد نمیزنید ! ?❤️

  2. Shirin Gol Avatar

    مزه ماست رو بخودش نمیگیره؟؟

  3. yas a Avatar

    به شدت توصیه نممممییییکنم . هیچ فرقی نمیکنه الکی ماست رو هدر ندین

  4. افسون راد Avatar

    خیلی آموزنده بود ممنون

  5. Anita Sadrin Avatar

    خیلی طولانی نشان میدین ، برای پوست کردن و اغشته کردن با ماست

  6. Farnoush F89 Avatar

    عزیزم فرق نمیکنه ماست ترش استفاده کنیم یا شیرین؟و اینکه چقدر بعد از ماست زدن بادمجونا رو سرخ کنیم؟

  7. Winny Winlove Avatar

    ممنون ازتون چه آموزش کاربردی ومفیدی

  8. رقیه هادی Avatar

    سلام خیلی خوب بود یک دنیا تشکر

  9. پلنگ مارتا Avatar

    سلااام ممنون عالی بود

  10. baxtiar ahmad Avatar

    دەستتون دردنکن

Leave a Reply to Narges Ghasemi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *