من و تو پلاس -سبک نو در آشپزی ایرانی / Manoto Plus

من و تو پلاس -سبک نو در آشپزی ایرانی / Manoto Plus



شبنم به آشپزخانه “زردشت” در لندن می رود تا با سبکی جدید در آشپزی ایرانی آشنا شود.

#من #تو #پلاس #سبک #نو #در #آشپزی #ایرانی #Manoto

خرید لمینت دندان

آشپزی

شبنم به آشپزخانه “زردشت” در لندن می رود تا با سبکی جدید در آشپزی ایرانی آشنا شود.

منوتو,ManotoHD,manoto plus,manoto +,من و تو پلاس,من و تو +,shabnam manoto,ashpazi manoto,آشپزخانه,زردشت,ر آشپزی ایرانی,آشپزی,persian cooking,food show,cooking show,Iranian food,Iranian cooking,Middle Eastern cooking,Vegetarian food,Vegetarian Persian Food,آبگوشت گیاهی,آبگوشت,غذاهای گیاهی,Zardosht,Zardosht London,زرتشت,زرتشت رستوران

7 Replies to “من و تو پلاس -سبک نو در آشپزی ایرانی / Manoto Plus”

  1. این غذا دقیقا غذای محلی ماست و مادر من بهترینه تو درست کردن این غذا این سس ارده داره و کم اب تره ما ی جور درست میکنیم که تو کاسه خورده بشه

  2. خوب اینکه میشه یه چیزی مثل باقالی قاتوق که هم لوبیا داره هم تخم مرغ. الهام از آبگوشت نمی خواد

Leave a Reply to Jahan Mussawi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *