قورمه سبزی فوق العاده با سانازمینایی از کتاب دایره المعارف آشپزی ایرانی

قورمه سبزی فوق العاده با سانازمینایی از کتاب دایره المعارف آشپزی ایرانی



سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت مواد لازم لوبیا قرمز ١/٢ پ (۹۰گ) لیمو عمانی سیاه ۵عدد مغز ران …

#قورمه #سبزی #فوق #العاده #با #سانازمینایی #از #کتاب #دایره #المعارف #آشپزی #ایرانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت مواد لازم لوبیا قرمز ١/٢ پ (۹۰گ) لیمو عمانی سیاه ۵عدد مغز ران …

[vid_tags]


Posted

in

by

Tags:

Comments

35 responses to “قورمه سبزی فوق العاده با سانازمینایی از کتاب دایره المعارف آشپزی ایرانی”

  1. David Fi Avatar

    سلام .چقدر شما مهربون و نازید.مرسی از آموزشتون.خیلی دوست داشتنی هست بیانتون وعالی آموزش میدید.سپاس.❤❤❤????????

  2. bahman olyaee Avatar

    متشکرم
    لطفا میزان مخلوط سبزیجات مختلف و نوع سبزیجات را برای قورمه سبزی استاندارد تهران بفرمائید.

  3. Homeira Siassi Avatar

    واقعا زيبا و كدبانو و اصيل هستيد.

  4. Masoume Shahvar Avatar

    خسته نباشیدای کاش سرخ کردن سبزی رو هم اموزش میدادید۱

  5. MARYAMA Wissam Avatar

    کاملا مشخصه آشپزی تون تجاریه… بپز بنداز…. و دستپخت تون خالی از ذوقه…

  6. mozhgan f Avatar

    سلام خانم مینایی نازنین سپاسگزارم
    چرا گوشت رو نمیپزید یا نیم پز نمیکنید بعد سبزی اصافه کنید
    این جوری مدت زمان زیادی نیست برای پخت سبزی؟

  7. رنگارنگ رنگارنگ Avatar

    دل می رود ز دستم با بوی قورمه سبزی

    جان و دلم فدای لیموی قورمه سبزی

    خیلی عالی بود ، سپاسگزارم.

    ?☘️?☘️?☘️?

  8. Golam Sadeghi Avatar

    ?????????????????????

  9. Raziye Hedayati Avatar

    افرین به شما خانم هنرمند

  10. Afsaneh Mostofi Avatar

    بینهایت سپاسگزارم مهربانو خدا نگهدارتون باشه

  11. shahin ghorbani Avatar

    ممنون خانم مینایی?

  12. Simin Sh Avatar

    تو زود پز بسیار جا افتاده هم میشه.

  13. Taahere Tanha Avatar

    سبزی که چند ساعت اول میذارین بپزه،،،،بعد تازه گوشت نپخته رو اضافه میکتید؟؟؟؟

  14. Soudabe Azimzadeh Avatar

    زنده باشید….خانم محترم.

  15. Fariba Behnia Avatar

    Salam mikhastam begam keh hich vaght nabayad kahoo ro ba chaghoo borid bayad ba dast parash kard. Chon tamame vitaminesh ro az dast mideh . Roozetoon khosh mamnoon az video hatoon.

  16. mojgan simaei Avatar

    مرسى عالي هست تشكر

  17. Arash Fariman Avatar

    این زن سرشار از غرور و فخر فروشی تو اینستاگرام در جا اگر ازش انتقاد بکنی بلاکت می کنه ولی اینجا دیگه نمی‌تونه بلاک کنه….به شکل تهوع آوری مغروری و خدا رو بنده نیستی ساناز مینایی

  18. Shabboo mail Avatar

    سلام وقتتون بخیر میخواستم خواهش کنم بفرمایید اندازه ها که فرمودید برای چند نفر کافی هست و دوم اینکه من متاسفانه دسترسی به سبزی قورمه تازه ندارم لطفا با سبزی خشک هم آموزش بدین من خودم گاهی جعفری و گشنیز تازه میگیرم و چون تره و پیازچه در اختیار نیست و اگر هم باشه به تندی و خوش عطری سبزی ایرانی نیست مجبورم از سبزی خشک استفاده کنم اما با اینکه خیسش میکنم و تف میدم باز لعابی که می خوام نداره البته اسفناج اضافه میکنم در ضمن راهنمایی کنید برای سبزی خشک چند قاشق باید از شنبلیله خشک استفاده کرد که تلخ نشه ممنون از محبتتون و انرژی خوبی که دارین در پناه خدا شاد سلامت و خندان باشین .

  19. roro Avatar

    عاشقتم❤️❤️????

  20. Gilda Layeghi Avatar

    با سلام و وقت به خیر سر کار خانم مینایی عزیز . ممنون از آموزشهای خوبتون . یک نکته رو میخواستم با شما در میان بزارم . به توصیه یکی از دوستان بسیار هنرمند و با سلیقه ام مدتی هست که من در سبزی قورمه سبزی از ۴ یا ۵ ساقه پیازچه ساطوری شده (بطور کامل ،شامل ساقه سبز و پیاز ) استفاده میکنم عطر و طعم آن دو چندان میشود . دوست داشتید امتحان کنید و صلاح دونستید به نکات پخت قورمه سبزی تون داخل کتاب اضافه کنید . ??????

  21. nancy smith Avatar

    شما فوق العا ه اید خانم مینایی . بی نظیرید BIG FAT LIKE

  22. Ana Abedi Avatar

    واقعاکه عاااااااالی کدبانوی خوش صحبت

  23. بیتا اینانلو Avatar

    سلام خسته نباشید سپاسگزار بخاطر اموزشهای عالیتون که همراه با عشق هست

  24. Laila Salari Avatar

    سپاسگزارم بسیار عالی

  25. Healthy Foods Avatar

    ممنونم ازتون دلنشين جان چقدردوستون دارم من وقتی خیلی کوچک بودم کتاباتونو ورق میزدم عکساشوباعشق نگاه میکردم ..واگرخودستایی نباشه الان اشپزیهام وتزیینانتم زبانزد هرایرانی یا خارجی هست که کارمنودیده …ارادتمندتونم ازکالیفرنیا…

  26. Somaye Mousavi Avatar

    سلام خانم مینایی عزیزم وقتتون بخیر ببخشید برای سرخ کردن سبزی اول باید بدون روغن بگذاریم تا آب سبزی گرفته بشه بعد روغن را بریزیم یا اینکه از اول روغن بریزیم ممنون از لطف و محبتتون موفق باشید

  27. Mina Bani Avatar

    سلام خانم مینایی خیلی ممنون از نکات خوبتون کشور ما با این همه تنوع آشپزی در همه استانها باز در کشور های دیگر ناشناخته مونده واقعا جای تاسفه با ید یک فرهنگ سازی اساسی واصولی بشه برای دیگرملل کشورهای همسایه آشپزی ایرانی رو با کمی تغییر بهنام کشور خودشون به دنیاتبلیغ می‌کنن باید کاری کرد وا ز شما خانم مینایی ودیگر همکاراتون خواهش میکنم که از آشپزی ایران زمین به همه دنیا دفاع و تبلیغ اصیل بودن شو نشون بدید مینا هستم از آمریکا منم سعی خودم میکنم برای اینکار باتشکر فراوان. آز شما خانم زیبا و دوست داشتنی

  28. Hosein Home Avatar

    تشکر استاد کامل و بی نقص بود

  29. Soghra Walsh Avatar

    بسیار عالی. مرسی .???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *