فوت و فن های شله زرد مجلسی_روشی مطمئن و خوشمزه

فوت و فن های شله زرد مجلسی_روشی مطمئن و خوشمزه



شله زرد یک دسر شیرین و خوشمزه است ، عطر و طعم ویژه ای دارد. این دسر سنتی بیشتر در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود. این دسر محبوبیت خاصی بین مردم ایران دارد که …

#فوت #فن #های #شله #زرد #مجلسیروشی #مطمئن #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

شله زرد یک دسر شیرین و خوشمزه است ، عطر و طعم ویژه ای دارد. این دسر سنتی بیشتر در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود. این دسر محبوبیت خاصی بین مردم ایران دارد که …

غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,شله زرد,شله زرد مجلسی,shole zard,sholeh zard,شله زرد راز های آشپزی,شله زرد مجلسی راز های آشپزی,طرز تهیه شله زرد,طرز تهیه شله زرد مجلسی

Comments

30 responses to “فوت و فن های شله زرد مجلسی_روشی مطمئن و خوشمزه”

  1. محمد بالایی Avatar

    برنجو چطوری له کردین؟؟

  2. Nadia Avatar

    عالی ،دستتون درد نکنه?

  3. elham Tamimi Avatar

    پیج اینستاتون چیه؟

  4. elham Tamimi Avatar

    ببخشید برای ۴ کیلو برنج چقد آب بزاریم وقتی میگین چند برابر نمیفهمم یعنی چه اندازه و سوال دیگه برنج و آب رو باهم بریزیم یا بزاریم اب بجوشه بعد برنج رو بریزیم ممنون میشم جوابم بدین

  5. nada hasanov Avatar

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Salma Rasouli Avatar

    سلام ببخشید اخر متوجه نشدم بذاریم رو دم یا نه؟

  7. Zari Mohammadnia Avatar

    درودبرشما.خوب هل رو یا آسیاب کنید ویا هلو خورد کنید ودرلیوان آب جوش خیس کنید عطرشو که به آب جوش داد میتونیم با چای صافکن صاف میکنیم وآبشو میریزیم واخل شله زرد.

  8. Haydi Yari Avatar

    لطفا ترشی بادمجان رو هم لطف کنین درست کنینننن فداتون بشم

  9. Haydi Yari Avatar

    خدایشششش ممنون برای توضیح عالیتوننننن

  10. Haydi Yari Avatar

    لطفا جواب بدین

  11. Haydi Yari Avatar

    منظورم اینه ۲۴ ساعت ک میگن خیس بخوره
    من نزاشتم خیس بخوره

  12. Haydi Yari Avatar

    من الان ۵پیمانه برنج با ۱۵پیمانه آب گزاشتم بپزه و ایا شکر هم ۱۵پیمانه باید باشه

  13. Haydi Yari Avatar

    الان دارم درست میکنم

  14. Haydi Yari Avatar

    میگم‌من برنجم رو خیس نکردم متاسفانه

  15. Haydi Yari Avatar

    لطفا جواب بدین برنج رو خیس نکنیم ۲۴ ساعت اینا

  16. Haydi Yari Avatar

    برنج چی نزاریم خیس بخوره

  17. Farnoosh Avatar

    khaste nabashid koliiiii،man dorost kardam khyli atro mazash khub shod faght khyli shirin shod:((

  18. Nazli Jowkar Avatar

    ??برای اولین بار دارم این ویدیو رو نگاه میکنم برای چهلم مامانم درست کنم.الهی طعمش مثل حلوای مامانم بشه.

  19. Meli Gery Avatar

    لطفا طرز تهیه حلوا با شیره خرما را هم آموزش بدهید

  20. Kayli Avatar

    بیان زیبای مادرجان اموزش دقیقشون نظم و سلیقه شون جای تحسین داره

  21. Kayli Avatar

    ممنون از اموزش های عالیتون
    نکته ها رو همراه علتش میگید این خیلی خوبه

  22. sara Avatar

    چقدر شما مادر جان کلام زیبایی دارید و تمیز هستید

  23. Kobra82 Avatar

    سلام خسته نباشید بسیار عالی?آیا میشه به جای کره روغن مایع بریزیم؟

  24. Golzar Abed Wale Avatar

    السلام على من اتبعى الهدى. عالي عالي موافق باشي ورمضاني مبارك

  25. Roya Nejadi Avatar

    به به…..???
    ممنون عزیز مهربون

  26. parvin nejadi Avatar

    خسته نباشید

  27. parvin nejadi Avatar

    مرسی خسته نباشید من حتما درست میکنم ولی شله زرد شما بنظر من زعفرانش کم بود رنگ شله زردتون قشنگ نبود

  28. parvin nejadi Avatar

    من نه برای ماه رمضان ونه نذری و نه روزه برای خودمون درست میکنیم

  29. neda alipoor Avatar

    شما آنقدر کامل وقشنگ همه چی رو توضیح میدید، که تصمیم گرفتم همه غذاها رو به روش شما انجام بدم، تا الان قورمه سبزی والویه به روش شما درست کردم عالی شده، فردام زرشک پلو با مرغ تون میپزم?سالم ودلخوش باشید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *