فوت وفن های یک شله زرد خوشمزه وبی عیب ونقص مامانپزباآشپزخانه فریبا Shole zard recipe

فوت وفن های یک شله زرد خوشمزه وبی عیب ونقص مامانپزباآشپزخانه فریبا Shole zard recipe



shole zard recipe iranian saffron dessert شله زرد مجلسی با تمامی فوت وفن های آن با آشپزخانه فریبا.

#فوت #وفن #های #یک #شله #زرد #خوشمزه #وبی #عیب #ونقص #مامانپزباآشپزخانه #فریبا #Shole #zard #recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

shole zard recipe iranian saffron dessert شله زرد مجلسی با تمامی فوت وفن های آن با آشپزخانه فریبا.

persian food recipe,sholeh zard,dessert,iranian dessert,persian dessert,rice pudding,rice pudding recipe,food hack,hacks,simple recipe,easy recipe,quick recipe,instant recipe,rice,pudding,food,yum,delicious,iranian,persian,simple dessert,iranian shole zard,shole zard fogholade,deser irani,desere khoshmaze,شله زرد,شله زرد مجلسی,شله زرد عالی,شله زرد سنتی,شله زرد با نکات ریز آن,shole zard,sholezard,غذای شیک,شله,آشپزی,homemade,ایرانی

Comments

32 responses to “فوت وفن های یک شله زرد خوشمزه وبی عیب ونقص مامانپزباآشپزخانه فریبا Shole zard recipe”

  1. Fariba Jahromizadeh Avatar

    Sory nabayad zafaron zad bad shekar chon age shekaro awal berizim dige loabe berenj nemizare zafaron baz she be khorde berenj bere?!?!?

  2. M M Avatar

    اتفاقا شله زرد باید زرد باشه نه نارنجی،همونطور ک از اسمش پیداست

  3. sasan_mhmmd mhmmd Avatar

    با سلام. امکانش هست طرز تهیه خورشت بامیه رو هم بزارین؟ ممنون

  4. sasan_mhmmd mhmmd Avatar

    دیروز درست کردم عجب شعله زردی شد. مرسی

  5. sasan_mhmmd mhmmd Avatar

    مرسی از ویدئو خوبتون. این یه پیمانه برنج یا یه پیمانه گلاب منظور پیمانه چه اندازه هست؟ ۱۰۰ گرم؟ ۲۰۰گرم؟ مرسی

  6. Nahid Dargahi Avatar

    و من برنجو با اب و کمی نمک جوشوندم

  7. Nahid Dargahi Avatar

    سلام
    من دم کردم ولی
    و اینکه از کجا بفهمم برنج شکفته شده ممنون

  8. parvin nejadi Avatar

    Meshe ba va berenj ra ba ham pokht

  9. تنهاترین تنها Avatar

    فریبا خانوم نازنین یک سئوال
    دوست عزیز ممنونت میشم برای کسانی که خارج از ایران هستن یکسری موارد مثال عرق هل خوب نیست و گیر نمیاد جایگزین باید چکار کنیم لطف میکنی توضیح بدی و در برنامه های بعدی جایگزینها رو محبت کنی و بگید سپاس??❤

  10. تنهاترین تنها Avatar

    دست گلت درد نکنه و زنده باد دستورهای غذاهات محشره .???❤

  11. arezoo K Avatar

    اینجا هرمغازه ایرانی در امریکا لوس آنجلس رفتم عرق هل نداشتند

  12. Fatemeh Shams Avatar

    سلام اشپزیتان عالی وقتی حوصله اشپزی ندارم بادیدن ویدئو شما انگیزه پیدا میکنم ممنون

  13. فاطمه الزهراء المحمدی Avatar

    سلام ببخشیدشله زردم شل شده ابکی شده چکارکنم

  14. Mitra Rahnama Avatar

    سلام دستتون درد نكنه خيلى عالى خيلى جالب و قشنگ نكته به نكته توضيح مى دهيد خيلى دلنشين ممنونم ??????????????

  15. lia kamil Avatar

    همه ی خوردنی های ایرانی بی نظیر و عالیه

  16. محمد نورزهی Avatar

    شله زرد به این زیبای قشنگی ندیده بودم بخدا من این قد از خود رازی بودم که مثل من هیچ کس شوله زرد درست نمیتنه ولی منو شهر منده کردی ممنون از این نو دست پخت بی نزیر شما بهترین است من که ندیدم نخوردم این مدل تا حالا چی بگم تا بچه ها ندیده من از این برنامه بیرون بشم که ابروی من نره

  17. Messenger of peace Avatar

    زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم

  18. Rahmat Zahmatkesh Avatar

    سلام خیلی ممنون ازاموزشهای شما من یاد گرفتم حتمادرست میکنم چون. شله زرد دوست دارم ازبرلین رحمت

  19. malek jalali Avatar

    سلام پيمانه را ميشه يا نشون بدين ايا استاندارد هست ؟

  20. v.A خاطری Avatar

    ۹پیمانه برنج باید چقد آب داشته باشه فریبا جان

  21. باران آسمانی Avatar

    مرسی فریبا خانم گل
    امروز من دارم نذری درست میکنم با تماشای ویدئوی شما ?

  22. Fariba Rahbari Avatar

    مثل همیشه بسیار باسلیقه دلچسب و عالی ممنون

  23. Baran Mohamadi Avatar

    عالی بود عزیزم

  24. Sina Mofidi Avatar

    مرسی ماهم از شما ممنونیم

  25. آر شان Avatar

    سلام الهی برسید به همه آرزوهای قشنگتون امین

  26. m mohammadi Avatar

    سلام فریبا خانوم . ممنون از آموزش های خوبتون
    یه سوال برای شله زرد حتما باید خرده برنج باشه ؟ برنج شما پاکستانیه؟

  27. arezoo K Avatar

    چه مدت برنج هم میزنیم با شعله کم؟

  28. Fereshte Garbalchi Avatar

    دستتون درد نکنه من با دستور شما درست کردم خیلی خوب شد، فقط مقدار آبی که گفتین برای من کافی نبود..در طول پخت همه ش آب اضافه کردم

  29. BR ARMAGHANI Avatar

    پس نیاز به دمکنی و هل نداره و مقدار اب 7برابر برنج و شکر دو برابر برنج درسته؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *