عکس های فسنجون شمال
فسنجون شمال ” آغوز قاتق ” – تبیان
23 آوريل 2011 … فسنجون شمال ” آغوز قاتق ” یکی از غذا های اصلی گیلان به حساب میاد و خیلی هم پر طرفداره . معمولاً شمالی ها از فسنجونه ای شهرهای دیگه که معمولاً شیرین …
طرز تهیه فسنجان گیلانی – آکا – آکاایران
4 سپتامبر 2013 … گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می کنیم…
باران قاصدک – طرز تهیه خورشت فسنجان گیلانی با مرغ
21 فوریه 2015 … قدیمی ها در شمال یه نوع فسنجانی درست می کردند تقریبا رنگش سیاه بود و توی فسنجان از وسیله ای استفاده می کردند که بهش می گفتن سیاه واکُن …
طرز تهیه خورش فسنجان + رمز و راز خوش رنگ شدن فسنجان – پرشین وی
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند.
خورشت سبزی فسنجان گیلان کدبانو
5 آوريل 2011 … مرغ : به میزان دلخواه ( قدیمی تر ها در شمال ایران برای فسنجان و سبزی فسنجان بجای مرغ بیشتر از بوقلمون ، غاز، اردک، مرغابی استفاده می کردند).
فوت و فنهاي پخت یک خورشت فسنجان خوشمزه – نیک صالحی
18 ژانويه 2013 … اگر به شمال كشور سفر كرده باشيد، خورش فسنجان را با اردك يا غاز طبخ ميكنند كه بسيار هم خوشمزه است. فسنجان از غذاهايي است كه هر خانواده بنابه …
فسنجان گیلانی – غذای محلی گیلان – شمال گردی – اخبار شمال
غذاهای محلی گیلانی : فسنجان گیلانی یک دنیا فرق داره با فسنجون های دیگر استان ها به هیچ عنوان از شکر و گوشت در تهیه اش استفاده نمیشه امتحان کنید ..
خورشت فسنجان :: دنیای اسراء
10 مه 2014 … غذاهای شمال کشورمون خیلی خوشمزه و متنوع هستند و من بیشترشون رو دوست … تا غذا هست که من عاشقشونم، یک کشک بادمجون و دومیش هم خورشت فسنجون.
خورشت فسنجون – دادلی دوزلی
1 ژانويه 2012 … اصلیت خورشت فسنجون مربوط میشه به خطه شمال اما دیگه تبدیل به یه غذای ملی شده و در نقاط مختلف ایران به طرق کم و بیش متفاوتی طبخ میشه ، به …
فسنجون شمالی فسنجون شمالي فسنجون شمال خورشت فسنجون شمالی طرز تهيه فسنجون شمالي طرز تهیه فسنجون شمال خورش فسنجون شمالی فسنجون ترش شمالی روش پخت فسنجون شمالی
Leave a Reply