فسنجان ترش گیلانی

عکس های فسنجان ترش گیلانی

فسنجان ترش گیلانی
فسنجان ترش گیلانی
فسنجان ترش گیلانی
فسنجان ترش گیلانی
فسنجان ترش گیلانی

طرز تهیه فسنجان گیلانی – آکا – آکاایران

4 سپتامبر 2013 … در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابى یا اردک تهیه می کنند. گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین …

فسنجان گيلانى

18 مارس 2009 … در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابى یا اردك تهیه می كنند. گیلانى ها فسنجان را … در گیلان، فسنجان ترش با كته و ماهى شور یا ماهى دودى خورده می شود.

فسنجان گیلانی – غذای محلی گیلان – شمال گردی – اخبار شمال

غذاهای محلی گیلانی : فسنجان گیلانی یک دنیا فرق داره با فسنجون های دیگر استان ها … مرغ سه تکه ( نصف مرغ ); رب انار بسیار ترش یک قاشق غذا خوری سر پر ( من گاهی …

طرز تهیه و پخت فسنجان گیلانی – تکناز

طرز تهیه و پخت فسنجان گیلانی. مواد لازم برای ۷ نفر: مرغابى یا اردک یا مرغ درشت یک عدد. مغز گردوی چرخ شده ۷۵۰ گرم. رب انار ترش ۳ قاشق غذاخورى. نمک و فلفل به …

طرز تهیه سیاه ترش فسنجان گیلانی اتاق خبر 24

8 آوريل 2016 … آب انار; رب انار ترش; گردو; مرغ محلی; رب گوجه. ​. سیاه ترش فسنجان گیلانی. طرز تهیه: گردو رو خوب می سابیم، داخل قابلمه یک لیوان آب انار ترش …

فوت و فن‌هاي پخت یک خورشت فسنجان خوشمزه – نیک صالحی

18 ژانويه 2013 … فسنجان از غذاهايي است كه هر خانواده بنابه سليقه خود آن را طبخ مي‌كند. خانواده‌هاي شمالي اين خورش را بسيار ترش تهيه مي‌كنند ولي در ديگر نقاط كشور آن را …

IR COOK – فسنجان گيلاني

فسنجون گيلاني. مواد لازم : گردو آسياب شده ۱۰۰ گرم. پياز پوره شده يك عدد بزرگ. رب انار ترش به ميزان لازم. اردك يا مرغ به اندازه يك سينه به اضافه يك ران. رب گوجه يك …

باران قاصدک – طرز تهیه خورشت فسنجان گیلانی با مرغ

21 فوریه 2015 … رب انار ترش یک و نیم قاشق غذاخوری سرصاف. رب گوجه یک قاشق غذاخوری. طرز تهیه خورشت فسنجان گیلانی با مرغ. ابتدا در یه قابلمه پیاز رنده شده رو …

فسنجان رشتی – گردشگری گیلان

این خورش یکی از خورش های مجلسی، معروف و متداول گیلان است. مواد لازم:مرغابی یا خوتکا یا مرغ، مغزگردو، رب انار ترش ، نمک و فلفل. طرز تهیه : مغز گردوی سایید شده را  …

گیلان من – فسنجان گیلانی

طرز تهیه و پخت فسنجان گیلانی گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورشت …

فسنجان ترش گیلانی


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *