طعم اصلی قیمه مجلسی _ روش اصیل قیمه

طعم اصلی قیمه مجلسی _ روش اصیل قیمه



خورشت قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است و البته محبوبیت های زیادی در بین غذاهای نذری دارد و غذای اصیل ایرانی می باشد ما در این ویدیو …

#طعم #اصلی #قیمه #مجلسی #روش #اصیل #قیمه

خرید لمینت دندان

آشپزی

خورشت قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است و البته محبوبیت های زیادی در بین غذاهای نذری دارد و غذای اصیل ایرانی می باشد ما در این ویدیو …

غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,قیمه,قیمه مجلسی,خورشت قیمه,gheimeh,khoresht gheimeh,خورشت قیمه راز های آشپزی,قیمه راز های آشپزی,قیمه مجلسی راز های آشپزی

Comments

20 responses to “طعم اصلی قیمه مجلسی _ روش اصیل قیمه”

  1. yaya chef Avatar

    عالی بود?واقعا لذت بردم??

  2. Shirin Gholipour Avatar

    سلام وقت بخیر رسپی تون عالیه یسوال دارم من دنبه هم میندازم تو خورشت ولی تیکه تیکه میشه و ظاهرش بد میشه کی و چ وقت و چقد بزارم تو خورشت بمونه روغنشو فقط پس بده و بعد بردارم؟

  3. akram bakhtiari Avatar

    علت ایکه لیمو رو خیسوندم ابش رو عوض کردم دو قسمت کردم هسته هاش رو در اوردم ولی با این حال خورش من رو داشت تلخ میکرد علتش چیه ؟

  4. akram bakhtiari Avatar

    با سلام من لیمو عمانی رو دو ساعت با اب سرد خیسوندم و مرتب ابشرو عوض میکردم و بعد نصفش کردم و هسته های لیمو عمانی رو خالی کردم ولی ریختم توی خورش خورش من رو رو داشت تلخ میکرد که در اوردم

  5. akram bakhtiari Avatar

    خیلی خوشرنگ و لعاب ولی روغن زیاد استفاده میکنید

  6. Wahab Nur Avatar

    قاشق چوبی خورشت پزی قسمت از ان از پلاستیک تشکیل شده و از نظر سلامتی و بهداشتی صحیح نیست که با این قاشق چوبی و پلاستیکی غذا بپزید. مخصوصا وقتی قاشق چوبی که قسمتی از ان از پلاستیک تشکیل شده برای مدت طولانی در دیگ در حال پخت قرار دهید.

  7. NR Avatar

    وقتی لپه سرخ شده و پیاز با آب میگذارید جوش بیاید چرا آب لپه را خالی میکنید تمام ویتامین های لپه از بین برود آیا این کار درست است

  8. Aynur Nori Avatar

    باسلام میتونیم ازگوشت گوساله یاگاوهم استفاده کنیم برای پخت؟

  9. مریم Vd Avatar

    سلام و درود حمیده جان
    لطفا طرز تهیه رب گوجه رو آموزش بدین

  10. zahra kia Avatar

    خیلی روغن داشت ی مساله دیگه به نظرم پیاز رو رنده کنیم تو خورش خیلی بهتره و تو دهان حس نمیشه

  11. (the master) 《Bera》 Avatar

    سلام مرسی ممنونم تشکر لطفا ساب یادت نره لایک کن من همیشه لایکت میکنم ساب هم شدی❤

  12. Sedighe Fahrvandi Avatar

    قربون این مادر ودختر هنرمند وباوقار ??????

  13. nahid karimi Avatar

    خیییلیی عااالی??خیلی ممنونم ازتون
    مامان خودم اصن بلد نی غذای خوشمزه بپزه همه چیو میریزه تو قابلمه و تمام .خودش جوش بیاد??
    من خیلی دوس داشتم که یکی باتجربه بهم اموزش بده و من بپزم که کانال شمارو اتفاقی دیدم ????

  14. صحرا رودی Avatar

    چقدر خوشمزه بنظر می رسه . حیف سید زنازاده خامنه ای خائن توان مالی ملت را بشدت تحلیل برده واه وحسرت برا ما باقی گذاشته . لعنت به جدش .

  15. حمید ن Avatar

    عالی مهربانو واقعا هنرمند هستی

  16. nada hasanov Avatar

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  17. Avin kamrawaee Avatar

    خيلي ممنون بابت اين قيمه ي خوشرنگ، ولي اگه دوربين نزديكتر بود عالي ميشد، در ويديوهاي بعديتون هم ممنون ميشم اگه ريزه كاريا رم نشون بدين، مثلا لپه تون چقد پخته بود تا قبل اينكه با گوشت بزارين، چون من مشكلم همينه كه لپه م از ور و رو ميفته?،
    ??ممنون ميشم

  18. Atena Avatar

    با روش شما درستش کردم عالی شد ☺
    ممنون از اموزش های خوبتون ❤

Leave a Reply to Aynur Nori Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *