طعم اصلی قیمه مجلسی _ روش اصیل قیمه

طعم اصلی قیمه مجلسی _ روش اصیل قیمه



خورشت قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است و البته محبوبیت های زیادی در بین غذاهای نذری دارد و غذای اصیل ایرانی می باشد ما در این ویدیو …

#طعم #اصلی #قیمه #مجلسی #روش #اصیل #قیمه

خرید لمینت دندان

آشپزی

خورشت قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است و البته محبوبیت های زیادی در بین غذاهای نذری دارد و غذای اصیل ایرانی می باشد ما در این ویدیو …

غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,قیمه,قیمه مجلسی,خورشت قیمه,gheimeh,khoresht gheimeh,خورشت قیمه راز های آشپزی,قیمه راز های آشپزی,قیمه مجلسی راز های آشپزی

20 Replies to “طعم اصلی قیمه مجلسی _ روش اصیل قیمه”

  1. سلام وقت بخیر رسپی تون عالیه یسوال دارم من دنبه هم میندازم تو خورشت ولی تیکه تیکه میشه و ظاهرش بد میشه کی و چ وقت و چقد بزارم تو خورشت بمونه روغنشو فقط پس بده و بعد بردارم؟

  2. علت ایکه لیمو رو خیسوندم ابش رو عوض کردم دو قسمت کردم هسته هاش رو در اوردم ولی با این حال خورش من رو داشت تلخ میکرد علتش چیه ؟

  3. با سلام من لیمو عمانی رو دو ساعت با اب سرد خیسوندم و مرتب ابشرو عوض میکردم و بعد نصفش کردم و هسته های لیمو عمانی رو خالی کردم ولی ریختم توی خورش خورش من رو رو داشت تلخ میکرد که در اوردم

  4. قاشق چوبی خورشت پزی قسمت از ان از پلاستیک تشکیل شده و از نظر سلامتی و بهداشتی صحیح نیست که با این قاشق چوبی و پلاستیکی غذا بپزید. مخصوصا وقتی قاشق چوبی که قسمتی از ان از پلاستیک تشکیل شده برای مدت طولانی در دیگ در حال پخت قرار دهید.

  5. وقتی لپه سرخ شده و پیاز با آب میگذارید جوش بیاید چرا آب لپه را خالی میکنید تمام ویتامین های لپه از بین برود آیا این کار درست است

  6. خیلی روغن داشت ی مساله دیگه به نظرم پیاز رو رنده کنیم تو خورش خیلی بهتره و تو دهان حس نمیشه

  7. خیییلیی عااالی??خیلی ممنونم ازتون
    مامان خودم اصن بلد نی غذای خوشمزه بپزه همه چیو میریزه تو قابلمه و تمام .خودش جوش بیاد??
    من خیلی دوس داشتم که یکی باتجربه بهم اموزش بده و من بپزم که کانال شمارو اتفاقی دیدم ????

  8. چقدر خوشمزه بنظر می رسه . حیف سید زنازاده خامنه ای خائن توان مالی ملت را بشدت تحلیل برده واه وحسرت برا ما باقی گذاشته . لعنت به جدش .

  9. خيلي ممنون بابت اين قيمه ي خوشرنگ، ولي اگه دوربين نزديكتر بود عالي ميشد، در ويديوهاي بعديتون هم ممنون ميشم اگه ريزه كاريا رم نشون بدين، مثلا لپه تون چقد پخته بود تا قبل اينكه با گوشت بزارين، چون من مشكلم همينه كه لپه م از ور و رو ميفته?،
    ??ممنون ميشم

Leave a Reply to yaya chef Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *