طرز تهیه کیک ساده خانگی؛ دستور متفاوت و خوشمزه | بانوی با سلیقه

طرز تهیه کیک ساده خانگی؛ دستور متفاوت و خوشمزه | بانوی با سلیقه



کیک ساده خانگی یکی از کیک های پرطرفدار هست که میشه برای مهمونی ها یا برای بردن به سر کار یا مدرسه استفاده کرد. این کیک دستور تهیه های مختلفی داره اما توی این …

#طرز #تهیه #کیک #ساده #خانگی #دستور #متفاوت #خوشمزه #بانوی #با #سلیقه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

کیک ساده خانگی یکی از کیک های پرطرفدار هست که میشه برای مهمونی ها یا برای بردن به سر کار یا مدرسه استفاده کرد. این کیک دستور تهیه های مختلفی داره اما توی این …

طرز تهیه کیک ساده خانگی؛ دستور متفاوت و خوشمزه,کیک ساده,کیک ساده خانگی,کیک ساده مجلسی,کیک ساده اسفنجی,کیک ساده افغانی,کیک ساده و خوشمزه,کیک ساده تولد,کیک ساده بدون فر,کیک ساده شکلاتی,کیک ساده خانگی بدون فر,طرز تهیه کیک ساده,بانوی با سلیقه,بانوی با سلیقه الهام,طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد,طرز تهیه کیک زبرا,کیک قابلمه ای,کیک قابلمه ای بدون همزن برقی,کیک قابلمه ای پف دار,کیک قابلمه ای خوشمزه,کیک در قابلمه روی گاز,كيك بدون فر قابلمه اي

34 Replies to “طرز تهیه کیک ساده خانگی؛ دستور متفاوت و خوشمزه | بانوی با سلیقه”

  1. ممنون‌عزیزم من بجای وانیل از پوست پرتغال یا پوست لیمو رنده شده با دندونه ریز البته حدود یک قاشق چایخوری می ریزم عالی می شه اگر تداشتید یک عدد موز رسیده شده را میکس کنید داخل مواد مایع بریزد بوی زغم تخم مرغ به این چند روش از بین می رود

  2. ممون بابت زحمتتون، ولی توضیح دادنتون یکم ضعیف بود چون نگفتین بیکینگ پودر و شکر دقیقا کی مخلوط میشن

  3. عالی بود ? سلامت شاد باشید همیشه من همیشه کانال شما را دنبال میکنم علاقه خاصی به شما دارم بینهایت سپاسگزارم الهی همیشه خوش باشید درکنار عزیزانتان ? ?

  4. میشه یکاری کرد که بیشتر پف کنه ؟و اینکه اگه بخوام همینو شکلاتی درست کنم چقدر باید بهش پودر کاکائو بزنم ؟

  5. سلام من این کیک رو امشب درست کردم خیلی عالی شد خیلی دنبال همچین کیکی میگشتم دستور شما عالی بود خیلی متشکرم .یه سوال داشتم من با ماکروفر و کلید کانوکشن با دمای 180 به مدت یک ساعتو نیم پختمش حالا بنظر شما باید دمارو بالاتر ببرم که مدت زمانش کمتر بشه یا همینجوری بهتره

  6. عزیزم کاش ببینی کامنتمو. من به کمک شما تونستم بعد از 8 سال که کیک هام همیشه خمیر درمیومد و خراب میشدن، یه کیک اسفنجی فوق نرم و ترد بپزم. واقعا ممنونم ازتون. خیلی خوشحالم خیلی. بالاخره تونستم بپزمش. خدایا شکرت ?

  7. سلام ممنون فقط اینکه ما ظرف مون قطرش ۲۶ و ارتفاش ۵ سانتی متر نمیدونم چقدر تخم مرع لازم دارم و آیا این دستور پختتون برای ماکروویو هم همینجوری ؟ اشکال نداره تو ماکروویو طرف فلزی بزارم

  8. سلام، ممنون از آموزشتون.
    فقط یه نکته! به نظرم در هیچ کجای آموزشتون نگفتید که چه موقع بیکینگ پودر رو بریزیم. دختر من هم با فیلم شما پیش رفت و بعد از اینکه کیک رو در فر گذاشتیم گفت مامان چرا خانومه نگفت بیکینگ پودر بریزیم?
    شاید علت اینکه چند تا از خانوما در کامنت ها گفتند کیک ما پف نکرد این باشه?

Leave a Reply to Nasrin Ahmadi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *