طرز تهیه کوفته ریزه، یکی از غذاهای اصیل، سنتی و خوشمزه ایرانی | Koufteh Rizeh Persian Recipe

طرز تهیه کوفته ریزه، یکی از غذاهای اصیل، سنتی و خوشمزه ایرانی | Koufteh Rizeh Persian Recipe



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#طرز #تهیه #کوفته #ریزه #یکی #از #غذاهای #اصیل #سنتی #خوشمزه #ایرانی #Koufteh #Rizeh #Persian #Recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

food,recipes,cooking,food recipes,food videos,how to make,cooking show,cook,کوفته ریزه,کوفته,کوفته تبریزی,آشپزی با سنا,کوفته آرد نخودچی,کوفته نخودچی,کوفته ریزه با ماست,کوفته ریزه اصفهانی,طرز تهیه کوفته ریزه,خورش کوفته ریزه,کوفته افغانی,کوفته برنجی,کوفته ترکی,کوفته کچالو,کوفته نرگسی,کوفته پاشان,کوفته نرگسی با کچالو,کوفته برنجی خانم گلاور,کوفته بلغور ترکیه ای,چی کوفته

38 Replies to “طرز تهیه کوفته ریزه، یکی از غذاهای اصیل، سنتی و خوشمزه ایرانی | Koufteh Rizeh Persian Recipe”

  1. آشپزی ام بد نیست..
    ولی من اعتقاد دارم خانم ها مهمتر از همه پیمانه ها… یه احساس نامرئی دارند و وقتی غذا درست می کنند بعد غذا خوشمزه میشه

  2. وقتی گوشت رو لفت بدی و بعدش توی روغن سرخ کنی…دیگه منفجر نمیشه. اینه که هی میگی لفتش بدید

  3. ??‍♂️??‍♂️??????????????????⭐️⭐️⭐️?‍♀️?‍♀️?????????????‍♂️??‍♂️???‍♀️???‍♂️??‍♂️⭐️⭐️??‍♀️??‍♀️??????

  4. وای چقدر خوب و واضح توضیح دادین،مرسی امروز میخوام برا اولین بار درست کنم،امیدوارم که عالی در بیاد???❤️❤️❤️❤️????????????

  5. آشپزیت عالی و اخلاقتم تا اونجا که من متوجه شدم خیلی عالیه. آفرین به شما که اینقدر متین و موقر و باادبید ❤?
    عضو یه کانالی بودم , اسم نمیبرم دختری هست که توی آلمان زندگی میکنه و کانالش لایف استایل و آرایش صورتو مو و اینجور چیزا بود. یه بار به اعضای کانالش بی احترامی کرد و نیمی از کاربراش لغو عضویت دادن از جمله خوده من. وقتی شمارو میبینم حظ میکنم از اینهمه ادب و شخصیت.. حتی ادبتون توی جوابِ سوالایِ کاربراتون هم کاملأ مشهودِ. میخوام بگم به عنوان یک ایرانی به شما و امثالِ شما افتخار میکنم.
    موفق باشید ❤

  6. سناجون یه سوال. برای کوکوسیب زمینی ،سیب زمینیش باید پخته باشه یا خام؟ اگ پخته باشه و بخوایم سرخ کنیم چکار کنیم ب دستمون نچسبه و زود باز نشه و وا نره.؟

  7. ممنون خانم ، لطف کردید
    می خواستم خواهش کنم لطفا آموزش کیک اپرا رو هم بذارید
    متاسفانه من هیچ ویدئوی فارسی ازش پیدا نکردم

Leave a Reply to Mehdy Parsa Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *