طرز تهیه کبه اصل خوزستان ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای

طرز تهیه کبه اصل خوزستان ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای



سلام دوستای عزیزم با یه ویدیوی دیگه و یه غذای جنوبی دیگه در خدمتونم ❤️ . . . طرز تهیه کبه اصل خوزستان ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای . . دوست های …

#طرز #تهیه #کبه #اصل #خوزستان #غذای #خوشمزه #ایرانی #آموزش #آشپزی #حرفه #ای

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

سلام دوستای عزیزم با یه ویدیوی دیگه و یه غذای جنوبی دیگه در خدمتونم ❤️ . . . طرز تهیه کبه اصل خوزستان ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای . . دوست های …

طرز تهیه کبه عربی,طرز تهیه کبه عربی با بلغور,طرز تهیه کبه عربی لبنانی,غذای عربی,آشپزی,طرز تهیه کبه برنجی,طرز تهیه کبه کردی,طرز تهیه کبه بوشهری,طرز تهیه کبه خوزستانی,طرز تهيه كبه,طرز تهیه کبه اصل خوزستان,کبه,کبه عربی,کبه عربی با برنج,کبه اصل خوزستان,غذای خوشمزه ایرانی,غذای سنتی ایرانی,غذاهای سنتی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی,غذاهای خوشمزه,غذاهای خوشمزه ایرانی,آموزش آشپزی ساده,آشپزی حرفه ای

29 Replies to “طرز تهیه کبه اصل خوزستان ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای”

  1. خاله پوری دستپختش بی نظیره ،تا بندرعباسم غذاهایی که دوست دارید درست کنن براتون رو کامنت کنید عزیزای دلم ?

  2. هانیه جان سلام میدونم الان سرتون خیلی شلوغه بابت مراسم خاله جان خدا ببامرزتون ولی میشه تا بندر هستید تز پوران خانم خواهش کنید آموزش پاک اره رو بگذارن ممنونم عزیرم?

  3. سلام هانیه جان میشه لطف کنی تا بندر هستی آموزش جوجه اسپایسی رستوران لذیذ(انتهای آزادگان روبروی قنادی پاک) بذاری اگه اجازه بدن که زحمت بکشی درکنار خودشون ویدیو بگیری که عالیه
    من هیچ جا دیگه این جوجه راندیدم بگین یکی از مشتریاشون از آلمان درخواست کردن???

  4. دست گل خودت و خاله پوري درد نكنه خيلي عالي و خوشمزه خاله هم خيلي مهربون و دوست داشتنيه و قشنگ توضيح ميده خدا بهتون سلامتي و شادي بده كه بيشتر آموزش بديد ما استفاده كنيم ??????????????

  5. بادرود .وسپاس برلی این آموزش عالی.
    یادش بخیر درسال 63مابخاطرشغل پدرم درشیراززندگی می کردیم ومن اونوموقعه چهارده سالم ببود،همسایه ای داشتیم اهل آبادان بودندوبخاطرجنگ به شیراز مهاجرت کرته بودند وعرب بودند اون عزیز برامون کبه آوردند بی نهایت خوشمزه اس ،خیلی خیلی طعم خوبی داره،ولی یکم سخته اون چسبندگی برنج،که فکرکنم قبل پیچیدن بدنیست دریخچال استراحتش بدیم .
    خلاصه که ممنونم ????????

  6. دستون درد نکنه …
    من عرب هستم همیشه کبه درست می کنم …‌برنجو اسیاب می کنم وکته درست می کنم بهتر می شه از چرخ کن …و یک ذره نشاسته می زارم که وقتی سرخ می کنم باز نشه …

  7. فکر کنم کبه با عدس خیلی بهتر بشه باز سیب زمینی سنگین میشه ! در ضمن میشه از ایشون خواهش کنید اگر حلوای خاصی از خوزستان رو بلدند آموزش بدن سپاس از شما و پوری بانو ?

Leave a Reply to Forozan Taleghani Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *