طرز تهیه پختن آش جو خوشمزه مناسب ایام ماه رمضان ، آموزش آشپزی ایرانی

طرز تهیه پختن آش جو خوشمزه مناسب ایام ماه رمضان ، آموزش آشپزی ایرانی



سلام همراهان گلم مواد آش جو برای ۵ نفر جو پوست کنده ۵ فنجان لوبیا قرمز یک فنجان لوبیا چیتی یک فنجان عدس یک فنجان نخود نصف فنجان سیر یک بوته نعنا خشک …

#طرز #تهیه #پختن #آش #جو #خوشمزه #مناسب #ایام #ماه #رمضان #آموزش #آشپزی #ایرانی

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام همراهان گلم مواد آش جو برای ۵ نفر جو پوست کنده ۵ فنجان لوبیا قرمز یک فنجان لوبیا چیتی یک فنجان عدس یک فنجان نخود نصف فنجان سیر یک بوته نعنا خشک …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه,طرز تهیه پختن آش جو,طرز تهیه پختن آش,طرز تهیه پختن آش رشته,طرز تهیه آش,طرز تهیه آش جو,آش,آش جو,اش خوشمزه ایرانی,آش رشته,خوشمزه,خوشمزه ترین غذای ایرانی,آموزش آش رشته,سوپ جو,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,ماه رمضان,ماه رمضان ۱۴۰۰,ماه رمضان سال 2021,انواع آش های ایرانی,انواع آش ها,طرز تهیه آش دوغ,آموزش,آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی افغانی,آشپزی,طرز تهیه آش جو خانم گلاور

Comments

37 responses to “طرز تهیه پختن آش جو خوشمزه مناسب ایام ماه رمضان ، آموزش آشپزی ایرانی”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    موافقید هر ماه یه مدل اش رو اموزش بزارم ؟

    تا الان اش دوغ

    اش رشته

    اش ترخینه روگذاشتم براتون

  2. Mom Amom Avatar

    پیاز خشک رو چطوری درست میکنین نرگس جون همونکه گفتین اب و نمک و حین سرخ شدن اضافه میکنیم ؟؟؟؟؟

  3. Arash Avara19 Avatar

    لایکککک???

  4. cyrus cohen Avatar

    Nargas kanom Shoma va shovheretan yek mah mehmane man dar amrica be man ashpeze yad bedeheed

  5. Manijeh Moosavi Avatar

    عالی خوشکل خانوم

  6. Ebi H Avatar

    خیلی ممنون. خیلی عالی هست این روش پخت

  7. amir pakniat Avatar

    خیلی کارتون عالیه،،من همه ویدئوهاتون رو نگاه میکنم،،اجراتون هم عالیه،،

  8. Masumeh Dehghani Avatar

    خیلی عالی . دلم خواست??

  9. Arezoo Jam Avatar

    Salma, bah che ashi… hatman emrooz dorost mikonam. Mersi mersi ke khaterehaye ghashangetoon ru ba ma share mikonin. Mikhastam khahaesh konam kotlet gosht va sib zamini ham amoozesh bedin lotfan. Toronto

  10. zohre kh2020 Avatar

    به به چه خوشمزه???

  11. kah kah Avatar

    man ,ash jo khaili dous daram, khoshalam ,ke az shoma yad guereftam , az in be bad. doros. mikonam, dastatun salamat.khaili khoshkel shodeh ashetun

  12. ATBR Avatar

    گلم جو پرک یا جو کامل استفاده کردید؟

  13. ATBR Avatar

    سلام خیلی زیبا توضیح میدهید و خیلی خوش صحبت و خونگرم هستید .عالی بود حتما درست میکنم

  14. parvin nejadi Avatar

    Man ham ba kashk dost nadaram

  15. parvin nejadi Avatar

    Salam daram s holh Zard ba tebgh re sapy shoma hamin hala dorost mekonam

  16. Fereshte Hafizullah Avatar

    دست گلتون درد نکنه فقط میشه حبوبات کنسروی استفاده کرد واگه همیشه چطور مثل حبوبات پخته شما مزه دار کرد و از تره خشک میشه استفاد کرد مرسی ??????

  17. Zahra Parsi Avatar

    عالی بود،به نکته های جالبی اشاره کردید،دستتون طلا??

  18. Tahereh Fakour Avatar

    I love your personality and characteristic.

  19. امیر بادینلو Avatar

    دستپختتون عالی نرگس جون لایک دارید???❤❤❤❤

  20. Susan Nabisade Avatar

    ممنون نرگس جون از آشپزی شما واقعا لذت میبرم از این توضیحات مختصر و مفیدتان واقعا مهربان و عالی هستید من از آلمان همیشه برنامه شما را میبینم??

  21. Mahdokht Ziaie Avatar

    خیلی ماهی خانم دوست دارم به شما گوش کنم???????

  22. Ohadi Mohamad Avatar

    خیلی عالی مثل همیشه.

  23. Mary Pashay Avatar

    سلام من مرى هستم از كانادا دوست دارم برنامه شما را دوست دارم مخصوصا وقتى ميرو فروشكاه و شمال را نشون ميدى ❤️?❤️?

  24. Hamilla Avatar

    از طرز گفتنتون خیلی خوشم میاد خیلی هم با سلیقه هستین

  25. S. Safsari Avatar

    خسته نباشی بانوی با سلیقه موفق باشی??

  26. Mehrana D.n Avatar

    ١٢ ماه سال عقايدتون بوى گوه ميده ،
    ١ ماه هم به موازاتش دهنتون !

  27. Bahman Mombani Avatar

    بسیار خوب و جامع توضیح دادید،ممنون?و‌اینکه بسیار انرژی مثبت در شما هست،پایدار باشید.

  28. shahrzad sh Avatar

    ممنون از شما که اینقدر خوب ودقیق همه ی نکات و توضیح میدین. ??❤

  29. EasyCook Avatar

    به به عین همیشه عالی بود نرگس جان نوش جونت باشه عزیزم

  30. Mr احمد Avatar

    ان شاءالله موفق باشيد

  31. dragonslayer19922 Avatar

    سلام نرگس خانوم مرسی از آش خوشمزه و نکات مهم مرسی

Leave a Reply to Susan Nabisade Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *