طرز تهیه نان صبحانه نرم و خوشمزه || Persian Food

طرز تهیه نان صبحانه نرم و خوشمزه || Persian Food



600 gr flour 200 ml milk 15 gr butter 30 ml oil 100 ml water 4 gr yeast 2 gr salt 1 egg white 40 gr suger.

#طرز #تهیه #نان #صبحانه #نرم #خوشمزه #Persian #Food

خرید لمینت دندان

خوشمزه

600 gr flour 200 ml milk 15 gr butter 30 ml oil 100 ml water 4 gr yeast 2 gr salt 1 egg white 40 gr suger.

نان خانگی,غذای خوشمره با خمیر آماده,طرز تهیه دلمه با برگ انگور,کیک نانی خوشمزه,نان سرخک,ابگوشت,ته چین مرغ,بادمجان پلو,کوکو سبزی,بادمجان,کباب دیگی,شامی,دیزی,قیمه رستورانی,زرشک پلو,فالوده شیرازی,کباب تو ماهیتابه,پنیر تبریزی,اکبر جوجه,چلو ماهیچه,ماهی شکم پر,ماهی سرخ کرده,کباب,بولانی کچالو,بورک ترکی,کلچه نمکی,کیک شیری,غذای افغانی,غذای ایرانی,غذای ترکی,طرز تهیه قابلی پلو,طرز تهیه بولانی,خورشت قیمه,قورمه سبزی

Comments

29 responses to “طرز تهیه نان صبحانه نرم و خوشمزه || Persian Food”

  1. Rabab Badi Avatar

    په په حتما خوشمزه بود.

  2. Maliheh Dabourifarimani Avatar

    عالی بود مثل همیشه زولبیا و بامیه هم ویدیوش موجود هست؟

  3. Ali Askari Avatar

    به به چی قشنگ وعالی

  4. شهناز فتحی Avatar

    کلیپ هاشون عااااالی هستن ومن از درست کردن نونهاتون لذت می برم با تشکر

  5. black rose Avatar

    دست شما درد نکنه عالیه ..

  6. Yağmur Yağmur Avatar

    خیلی خیلی ممنون بانوی هنرمند اگرلطف کنید نان تابه ای رااموزش بدین سپاس گزارمیشم ????

  7. Wida Azimi Avatar

    سلام دوست عزیز مرسی از آموزشهای خوبتون یک سوال داشتم برای نان شیرمال میشه از روی همین رسپی استفاده کنم چقدر شکر میخواد؟

  8. Gabi Varazgani Avatar

    Mashallah kheli gashang rangi khob merci.

  9. hope Rider Avatar

    ببخشید آب و شیر را با چی مخلوط کردید

  10. Ali Muradi Avatar

    زنده وسلامت باشی

  11. ruby alipour Avatar

    خواهری بیا یه نانوایی با هم راه بندازیم مشتری با خودم. البته من ونکور هستم شما هم حتما اروپا
    خو مه افغانیشم درست کده بلدوم جنوبی تا نون تره ای تا آلو پراتا هندی تا روتی اما به شما نمی رسم فقط نون صبحونه از شما یاد گرفته درست میکنم.
    من رازیانه آسیا و سیاه دانه و هل هم میزنم. گاهی چند برگ شنبلیله و جعفری هم میریزم خلاصه شهر فرهنگه از همه رنگه. دست شما درد نکند خیلی گلی.

  12. Ebrahim Amin Avatar

    ممنون از تهیه و اجرای این برنامه های مفید و آموزنده.
    متاسفانه اسمی از شما در سایت و یا هنگام اجرای برنامه نمیشنوم.
    گفتن نام مجری برنامه مرسوم تمام سایت های حرفه ای هستش و حیفه که این نکته جاش خالی باشه. بهرحال دستتون درد نکنه.
    سلامت و شاد باشید.

  13. Somaiya Haidari Avatar

    سلام میشه بپرسم از چه آردی استفاده میکنین میشه پاکتشو نشون بدین ،ارد های معمولی که من میخرم همشون رنگشون سفید نیست اصلا?

  14. B T Avatar

    درود وخسته نباشید…واقعا شما در این استاد هستید….

  15. Soraya Egbali Avatar

    درود بر شما خیلی عالی دستتون درد نکنه ????????

  16. Azar Andishe Avatar

    عالى بود ممنون عزيزم????

  17. Bita Jon Avatar

    ببخشید بدون فر هم میشه؟

  18. Sh Az Avatar

    سلام فقط چطوری گذاشتینش توظرف فربنظر کمی سخت میادچون خمیره سپاس

  19. Ali asghar Sadeqi Avatar

    عشقم مشه توهمزن برقی هم بزنم چون مچ دستم‌دردمیکنه نمیتونم هم بزنم

  20. Nini Bel Avatar

    خبز رائع اكيد نجربه تسلم ايديكى??????

  21. Arh h714 Avatar

    دست وپنجه شما درد نکنه عالی بود/ تعجبم از اون دسته آدمایی که لایک نکردن! بیش از 10 هزار بازدید فقط 460 لایک؟ واقعا که

  22. shiva channel Avatar

    خیلی عالیه?

  23. Mary Talaei Avatar

    با سلام و‌تشکر از ویدیوهای خوب شما . من دوست دارم نون صبحانه شیرین باشه. لطف کنید بفرمایید میزان شکر برای این مقدار نانی که شما پختید چقدر هست. یا کلا برای شیریین کردن نان مثل نان شیرمال چه مقدار شکر لازم هست. ممنون

  24. ShiriniPazon Avatar

    خیلی عالیه ممنون ???

  25. batoul hassani Avatar

    سلام دوست عزیز مثل همیشه عالی من کارهای شما رو دنبال می کنم و می پزم خیلی عالی میشه ممنون از زحمات شما لطفا نان تافتون هم اموزش بدهید شاد اموزش دادید من ندیدم دوستتون دارم

  26. Aki Rahbar Avatar

    وااااای وااااای عالی چقدر زیبا ادم حظ میکنه این نون را میبینه دست گلت درد نکند بانوی خوش صدا میبوسمت البته بدون کرونا من در سوید زندگی میکنم ?♥

  27. Ava mdy Avatar

    چه نونی به به?

  28. A _ P Avatar

    بدجور دلم خواست، خوش بحال خانوادتون

Leave a Reply to hope Rider Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *